שם המשחק - החצנה

bugbuster

New member
שם המשחק - החצנה

אאוטינג. כמו פולני כמו פולני אני שולח לך מסר יקירה, בתחושת נמרחות מנוולת, במילה ממעיטה. כל כך חורה לי. מילה מטומטמת כאילו שינתה, או הפכה, או מיגרה פרשה מדהימה. אני לא שולח מיסרי למה ומדוע בדרך כלל. הפעם זה שונה, זה חורה, זה זה, כן, המילה המזויינת ההיא, זה מכאיב. ביחוד מכאיבה ההכרה שאת מתבשמית לך הרגע בהצדקה עצמית, "צדקתי! באיזו רגשנות הוא מגיב, כמו פתי מאוהב!" כמו פולני, אני לא שולח מסרי למה, ואיך עשית לי את זה, ובכיות של השפלה, כמו פולני, אני שולח לך בכוונה מסר פולשני, מרושע במיוחד, שיסרוט וירגיז, כן, בכוונה. כמו פולני, אמרתי כבר?

בחורהX

New member
איך נשתולל?

הפסקתי להשתולל מזמן, אין לי צורך בזה. אין לי מה לעשות פה. אין פנטזוית,ואם כבר, הן לא מיניות בכלל. הגשמתי באגי.

bugbuster

New member
יפההההה.. אז ספרי לנו. על הגשמות

שנקנא. זירקי לנו עצמות.

בחורהX

New member
אהמ.

אנ'לא במצברוח. ובכל זאת, ככה על יבש, יכולה לספר שסקס בפומבי עדיין עושה לי את זה. יום שישי סתמי, יוצאים בשביל לצאת. אלכוהול, הורמונים,מוסיקה וטרמפולינה. כן כן, קפצתי על טרמפולינה באיזשהו שלב. נשמע תמוהה. מסיבה משעממת, קיבוצניקים. מה הם מבינים? אז הלכתי לשירותים. היה חשוך וביקשתי ממנו שיתלווה אלי. הוא מסתכל עליי מורידה את המכנס והתחתונים ואני מבויישת. "נו, תסתובב, זה מביך אותי". שירותים וסקס? (חשבתי) איכס. אוף..שונאת לעשות פיפי באוויר (בנות יבינו) תמיד זה מתפספס. האידיוט מסתובב אליי שוב ובעודי מתרוממת הוא מוריד את המכנס. (מה הוא עושה לעזאזל? נראה לו שזה מדליק אותי? ) מסתבר שכן. הפסקתי לחשוב יותר מדי כשהזין הזקוף שלו נגע בשפתיי. הוא סובב אותי וחדר. בשקט. הוא מגביר את הקצב ואני נאנחת.פתאום הוא מאט...כדי שאשתוק. ואם ישמעו? קיבוצניקים...מה הם מבינים. בקיצ', בלי לעשות מזה סיפור אירוטי רווי פיסקאות ובלי התמרחות יתר, לבסוף התלבשנו, עדיין מחורמנים, ואופס..אי אפשר לצאת. השירותים מלאים בבנות חסרות סבלנות עם שלפוחית על סף התפוצצות דופקות לנו על הדלת "יש כאן מישהו?" בהיסטריה. אז חיכינו קצת. עומדים שם. סתם מתחבקים. לבסוף התייאשנו ויצאנו יד ביד, גאים. ושיזדיינו כולם. בשירותים.

בחורהX

New member
על מה שעשיתי בקולנוע סיפרתי לך? ../images/Emo9.gif

"שליחות קטלנית 3" ו- "ואן-הלסינג" , שני סרטים שייזכרו לטובה ולא בכלל היותם מושקעים, רוויי אפקטים ומשעממים להחליא. שורה אחרונה, בצד, רחוק מהרולר, שלא יראו את הצל הנע שלי על המסך
.

bugbuster

New member
איקסיתתתתתתת... למי שלא מכיר

אותך, אני אגיד. לכו לדפים בארכיון בסביבות יולי אוגוסט ספטמבר שנה שעברה. מה אני מדבר.. התמונות שלך עוד שם. אני זוכר שדיים מדהימים. וזרוע נורא דקה. עדינה והשילוב הזה חורגגגגגגגגגגגג

בחורהX

New member
יו. אני מנסה לשכוח

את השיווק העצמי שעשיתי לי כאן, ואתה מזכיר? חיפושון, הגיעה העת שאתה תספר לנו איזה סיפור עסיסי, כזה שיוצר מיצים ולחות

bugbuster

New member
להזכיר? אף אחד לא שכח.

עסיסי.. צ'אטים חמים עם נשים, כשהו מיתגרות מ... נחשי? שואלות אותי כיצד זה הגרוי הזה של בן. לאימו. ומיתגרותתתתתת ישנם שניים כאלה ביומן (הבלוג) אבל תני לי כיוון לפנטזיה עליך, הרי ניסיתי גם יותר, או כבר שכחת...

בחורהX

New member
בלי סיבה.

עדיין אוהבת לנסוע איתו במכונית למרחקים ארוכים הוא נוהג לו בשלווה, ואני מלטפת. מנשקת את צווארו, מתבוננת מקרוב מעבירה יד על חזיהו ובפנים הירך הוא אוהב כשאני מלטפת מירך לירך, מדלגת על האמצע. ואז,ברגע,תופסת חזק (לא חזק מדי
) נלחמת עם הרוכסן, הוא מתרומם טיפה, והזין יוצא, כלכך ישר כלכל זקוף וכה נאמן לי. הוא אומר לי :"תמצצי" אני אומרת, תחזיק בהגה. ו יורדת לו לאט, מלקקת, נהנית. אוי..שוב התמרחתי. בלי סיבה. זהו הפסקתי.

למעלה