שם האלבום החדש!!!!!!!!!!!!!

avis22

New member
שם האלבום החדש!!!!!!!!!!!!!

חברה לכל מי שמעוניין לדעת שם האלבום החדש שיוצא נכון לעכשיו בתאריך: 8:8:2004 הוא "כולנו ביחד" ולא משהוא אחרת כמובן. זה מה שקיבלתי באיימל שלי מתמיר קליסקי בכבודו ובעצמו. אז תתאכזו בסבלנות ושאהיה להם בהצלחה וכולם לעודד אותם ולהקפיץ אותם במצעדים למקום הראשון!!!!!!!!

ZGala

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

תודה על חדשות טובות אבל למה כה הרבה זמן? עוד יותר מחודש. קראתי שהם הוצאו כל שנה אלבום חגש בראשון ליולי.

ethnix

New member
אתה יכול לתת לנו את כל הפרטים

שהוא רשם לך? זה היה כמענה לשאלה ששאלת? שתף, שתף בפרטים
וואו שגעון! אתניקס שוב מכינים לי מתנה ליומולדת :) (היומולדת שלי יוצא יום לפני)

השאלה היא....

למה לא מפרסמים כלום באתר הרישמי שלהם,אפילו לא על סנונית ראשונה מן האלבום העתידי? אני סקפטי לגבי העניין של שם האלבום.לא יכול להיות שתמיר יימסור סתם למישהו את השם.אם כבר,כמו שציינתי,זה חייב להופיע באתר הרישמי של הלהקה. העיצה שלי-תתאזרו בסבלנות,ותעקבו אחר ההודעות הנרשמות באתר של הלהקה.

avis22

New member
אני מצטער........................

לכל מי שקורא או קרא את ההודעה שלי אז פשוט תשכחו מזה . זה היה ממש בצחוק ולרגע אחת לא חשבתי שאנשים יאמנו לי אז אחים שלי אני ממש ממש מצטער כי זה היה בצחוק אין לי שמץ של מושג מה שם האלבום החדש ומתי הוא יוצא אני מחכה לאלבום הזה כבר שנתיים........ אז פשוט אני מבקש שתסלחו לי אם פגעתי בכם.... אני חושב שאם ההיתי לידכם עכשיו בטח ההיתם סוקלים אותי באבנים ס ל י ח ה ! ! ! !

ZGala

New member
../images/Emo127.gifלפחות הערת את הפורום

ןאני קניתי את זה בתמימות ו ברצינות אבל לא נורא נאמין שאף אחד לא נפגע קשה ונאמין שהאלבום חדש יצא לאור כבר בקרוב נחכה בסבלנות למרות מתח באוויר...
שבת שלום לכם חברים

ethnix

New member
כמה שאני מנסה להבין

אני לא מצליחה להבין מה מצחיק פה?? למה היינו אמורים לחשוב שזו בדיחה לכל הרוחות? סתם שמחתי

למעלה