של של סטינג

turrican

New member
השיר Russian של סטינג

יצא מהאלבום הראשון של סטינג לאחר פירוק פוליס (שאף לא היה רשמי דרך אגב) האלבום Dream of the blue turtle מ-1985 . שמעתי את התאוריה של Tofit ואינני יודע אם זה נכון או לא. אם את שואלת אותי : זה שיר מחאה נגד הרוסים (ד"א הבנתי שגם עלינו הוא לא משתגע והוא בעד הפלסטינים במאבק) האלבום נושא עוד כמה שירי מחאה כמו: If You Love Somebody Set Them Free מדבר על ניצול ילדים בכורי פחם ושאר עבדות. ידעתם שאדי גרנט שותף גם הוא לעשיית התקליט?

tofit

New member
זה לא תאוריה שלי

זה פשוט להבין את מילות השיר. אני זוכרת רק חלק מהמילים כמו: I hope the russian love their children too Opnehaimer daedly toy ועוד כאלה פנינים איפה אלפא שישלוף את מילות השיר??

ט ו ר ה

New member
של של סטינג

שלום לכולם ושבת שלום! יש תשיר של סטינג , עם הרוסים , מה השם שלו מתי יצא ועל מה השיר ?? זה משהו על הסובייטים. שמישהו יסביר לי בבקשה

pimpf

New member
אמנם אני לא אלפא... ../images/Emo13.gif

אבל הנה המילים: RUSSIANS In Europe and America, there´s a growing feeling of hysteria Conditioned to respond to all the threats In the rhetorical speeches of the Soviets Mr. Krushchev said we will bury you I don´t subscribe to this point of view It would be such an ignorant thing to do If the Russains love their children too How can I save my little boy from Oppenheimer´s deadly toy There is no monopoly of common sense On either side of the political fence We share the same biology Regardless of ideology Believe me when I say to you I hope the Russians love their children too There is no historical precedent To put words in the mouth of the president There´s no such thing as a winnable war It´s a lie we don´t believe anymore Mr. Reagan says we will protect you I don´t subscribe to this point of view Believe me when I say to you I hope the Russians love their children too We share the same biology Regardless of ideology What might save us me and you Is that the Russians love their children too חפי

tofit

New member
Oppenheimer´s deadly toy

ה"צעצוע" הזה מתייחס לפצצת האטום... השיר מאוד מייצג לדעתי את המצב שהיה כאן באותה תקופה... והיום, כמה שזה לא נתפס, יש מקדונלד´ס במוסקבה מי היה מאמין

ט ו ר ה

New member
כן ידוע לי משהו כזה

אבל רציתי להיות בטוחה, תמיד סקרן אותי השיר הזה.

tofit

New member
אני אפילו זוכרת שלמדתי

את השיר הזה בשיעור אנגלית, לדעתי הייתי בכיתה ו´ או ז´ מה שעושה אותי נורא זקנה היום!!

ט ו ר ה

New member
אויש אני שונאת שאומרים את זה..

.....איפה אני הייתי אז ??? (לא חשבו עליי בכלל
)

tofit

New member
אבל זו האמת

אני חוששת שאני כמעט הכי זקנה כאן. אני באמת הייתי בשנות ה80, ואפילו מרבית שנות ה 70 זה די מצחיק שכאלה שלא ממש היו בהאזנה ב 80 היום נורא אוהבים את המוזיקה הזו...

tofit

New member
אוי אוי אוי

הפסדת הרבה אקשן מ 80 עד 86 אבל לא נורא, תוכלי תמיד להשלים אותו כאן

ט ו ר ה

New member
עשיתי את זה כבר לפני שנתיים

או שאולי היה זה שנה וחצי ? בכל מקרה, הכל בזכות אלפא (אז מה חדש?)

pimpf

New member
הכי מוקדם שלי

זה ה- Thompson Twins וכל מיני דברים חמודים שדוד שלי השמיע לי ולאחותי כשהיינו קטנות... Alphaville, Falco היתה לו קלטת וידאו מלאה בקליפים מזה יפים... את כל האהבה שלי לאייטיז אני אשכרה חייבת לו
אם הייתי יודעת מה קרה לקלטת וידאו ההיא...

pimpf

New member
דווקא בגלל זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו התאוריה שלי (בערך...). כשהיינו באייטיז, היינו ילדודס (הדור שלי בכל אופן), ויצא לנו לשמוע מוסיקה ברדיו, או מה שהקלטנו על קלטות. לא היה את כל האינטרנט, או להשיג את כל המוסיקה היפה הזאת. אולי על קלטות אבל לאיזה ילד בן 8 יש מספיק כסף לקנות מוסיקה?? בכל אופן, אנחנו לא זונחים את ה"שורשים" שלנו
חוץ מזה, גם אלה שרק נולדו בעשור הזה ואוהבים את המוסיקה- זה רק מוכיח שמוסיקה טובה, לא משנה מי שומע ומתי

tofit

New member
את היית בת 7????

אלוהים, אני באמת זקנה.... לי היתה בת מצווה!! ואל תחשבי לי עכשיו בת כמה אני

pimpf

New member
Too Late ../images/Emo13.gif

שטויות אחותי!
את ממש לא זקנה וחוץ מזה, אני לא רחוקה ממך...

למעלה