שבת שלום לך ולכולם! לי יש אותו בביצוע של אלפתריה ארבניתקי (אני חושב שזה שלה) .יתקנו המומחים אם לא .קח תרגום בבקשה: הוא מתוק משקה החטא מי הוא זה, שלא השתוקק ללגום אותו המתקתקות הזאת של האושר הגנוב לאט לאט כולנו התענגנו עליה היסטוריה שלי, חטא שלי טעות גדולה שלי את המחלה שלי, בתוך החזה שלי ואיך הוציא אותך משם אני מבקשת שהערב לעולם לא יבוא לעולם אותו רגע מוכר שלא יגיע שבו תופיע כגנב בחשכה ומההפתעה ליבי יתכווץ
בנוסף לריטה סטקילאריו, גם מריו שרה אותו בביצוע מעולה, וכן עוד זמרות עולות ביוון כיום, כמו לילי ריטסוני, מריה אגלזו, ארווניטאקי בעל הקול המדהים, ולילי ריטסוני...
אומרת כל הזמן שזה בידיוק כמו ההיסטוריה שלה ורציתי לדעת מה כבר מה התרגום ועכשיו אני רואה שזה באמת כמו ההיסטוריה שלה למרות שהיא אוהבת יותר את השיר אגו דן אימונה אליטי של דאלאראס
אני לא מאמין ! שמעתי אותה במועדון סאנטאן לפני כ 6 שנים ברודוס. במשך 3 לילות שניגמרו לפנות בוקר שמעתי אותה והיא קרעה אותי עם הקול שלה. שוחחתי איתה אבל היא צחקה על האפשרות שהיא תעשה קריירה. שנתיים נוספות שהייתי שם - היא לא היתה אבל שוחחתי אתה בטלפון. לצערי החמצתי אותה כשליוותה את סוטיריה ליאונרדו בביקורה בארץ. האם יש לך פרטים נוספים ? אני מת לדעת.
לפני פחות משנה הובאו מספר תוכניות בעניין "שירי רבטיקו מיוון" ממועדונים שונים, ובהם הופעה של "סוטריה ליאונרדו" במועדון "טקסימי" בין הזמרות שהופיעו לצידה של סוטריה הייתה גם "לילי ריטסוני" בעלת השפתיים המעובות והקול המדהים שלה, בטוחני שאם תרצה עותק מהופעה זו, אשמח לספק לך...חיים
האם יש לך מידע מה קורה איתה ? האם הוציאה דיסק ? אין לי yes כך שאם יש לך קלטות נוספות בעיקר זו של אלני ויטלי אשמח עוד יותר. אם אתה יודע איך להעתיק dvd יש לי תמורה מעניינת ...