של מי העיניים האלה?
T Tustusit New member 20/9/03 #2 ../images/Emo42.gif אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif של בנאדם חחחחח...
T Tustusit New member 20/9/03 #6 ../images/Emo42.gif והפה הזה../images/Emo35.gif או יותר נכון- הפיות... פפחחח
T Tustusit New member 20/9/03 #8 ../images/Emo42.gif אממממ...../images/Emo36.gif יש לי בעיית זיהוי של חלקי גוף שונים אצל בני אדם או שאפשר להגיד בקיצור... לא זיהיתי...חחח
../images/Emo42.gif אממממ...../images/Emo36.gif יש לי בעיית זיהוי של חלקי גוף שונים אצל בני אדם או שאפשר להגיד בקיצור... לא זיהיתי...חחח
N niravital New member 21/9/03 #16 חבר'ה, לא לשחק עם התמונות שלי כשאני אשים את התמונה זה יהיה כי אני החלטתי לשים
ל לולו המשוגע New member 22/9/03 #23 זה ממזמן!!! אני מכירה את ניר ממזמן, עוד לפני שהוא היה מפורסם!! ולכן אז הוא הרשה לעצמו לשלוח לי תמונות שלו, (*אההמ*פורים*קפטן*אורוגוואי*אהמממ) אבל עכשיו כשהוא מפורסם הוא לא רוצה שתמונות שלו יסתובבו ברשת
זה ממזמן!!! אני מכירה את ניר ממזמן, עוד לפני שהוא היה מפורסם!! ולכן אז הוא הרשה לעצמו לשלוח לי תמונות שלו, (*אההמ*פורים*קפטן*אורוגוואי*אהמממ) אבל עכשיו כשהוא מפורסם הוא לא רוצה שתמונות שלו יסתובבו ברשת