של מי הילד

משהו אתה. אתה מגיב בלי לקרוא..

כתבתי במפורש רק עם צו של בית משפט. וכתבתי בבדיקה של מ י ש פ י ר ! אולי תקרא לפני שאתה כותב טועה ומטעה..

g u y 4 u

New member
תמיד קורא בלי לקרוא?

אבל שוב קינמון. אני מתנצל. סליחה. צודקת.

שילה1

New member
בדיקה שכזו עולה כ 10000 שקל,ונעשית במספר

בתיחולים בארץ,לאחר קבלת צו של בית משפט,כמובן. בודדים המקרים שנעשית לעובר,רבים המקרים שנעשית לאחר הלידה,עת קיימת תביעת מזונות עבור הקטין.

נומלה

New member
גם בית משפט לא יכול לחייב בבדיקה פולשנית

הוא יכול להתערב רק אם האם החליטה במילא לעשות בדיקת מי שפיר. אגב אם האם נשואה בית המשפט לא יתן לעשות בדיקת אבהות בדרך כלל בגלל טובת הילד (בעית הממזרים)

שילה1

New member
טעות!בית המשפט יכול לחייב בצו עשית כל בדיקה

וביצוע כל הליך שיחשוב שיש בו צורך,כול הליך פולשני.(לדוגמא:ביצוע חוקן או ניתוח למי שבלע כמות שם סם) בית המשפט יצווה בדיקה שכזו אם האם תתבע מזונות,ומי שאמור להיות אבי הילד-יכחיש. וכל זאת לאחר לידת התנוק. אין לבדיקת מי שפיר כל קשר,ומעולם לא שמתעישערכו בדיקה שכזו לעובר. אם האם נשואה,תערך בדיקת אבהות רק אם יש חשש כי הילד נולד שלא מהאב,וההורים הגיעו למשבר בנישואיהם עקב כך. ללא משבר וחשד-לא תאושר בדיקה שכזו.בשנים האחרונות מערכו מספר בדקת כאלה,אגב.

g u y 4 u

New member
זהו, שלא.

גם האם לא יכולה להחליט על בדיקה גנטית ללא התערבות של בית משפט. אבל הנטיה של בית המשפט היא אך ורק טובת הילד. וטובת הילד עדיפה על טובת האם. אם הדרך היחידה ליישב את המחלוקת היא בדיקה פולשנית - זה מה שבית המשפט יכריע.

nowonder

New member
אתה צריך להבדיל

בין התערבות בית המשפט לקביעת אבהות, לבין סוג הבדיקה שניתן לבצע. חוק יסוד כבוד האדם וחירותו עומד מול טובת הילד. בית המשפט בעבר העדיף את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו. בעשור האחרון חוקקו חוקים חדשים (חוק מידע גנטי) וגם חלה התקדמות רפואית/טכנולוגית, שמאפשרת בדיקת אבהות במינימום פגיעה בגוף האדם. ואלו הסיבות שבשלהן נפסקו פסקי דין שחייבו בבדיקת אבהות, כי הפגיעה בגוף האדם היתה שולית ביחס לפגיעה בקטין. בדיקת מי שפיר היא בדיקה מסוכנת (גם לעובר וגם לאם). קשה לי מאוד מאוד להאמין שיימצא שופט שיפסוק לטובת בדיקה כזו. רוב הסיכויים שפסק הדין יהיה שאחרי הולדת הילד, תעשה בדיקת אבהות. לכן, אני לא חושבת שאפשר יהיה לבדוק "של מי הילד" לפני הלידה.

g u y 4 u

New member
קטונתי...

רק שופט בסמכותו להכריע בשאלה. אם כי תחושת הבטן שלי אומרת שבכל מקרה שאלת האבהות לא משמעותי בהיותו של העובר בבטן אימו על כן בית המשפט יטה לא להכריע בשאלה. אוקיי. קיבלתי.

של מי הילד?

במידה והאשה לא נשואה ומוכנה לביצוע הבדיקה, ניתן לבדוק בשבועות מוקדמים של ההריון בדיקת סיסי שליה. שהיא כמעט המקבילה של מי שפיר רק שמתבצעת בתחילת ההריון. הגניקולוג לוקח תאים מהשליה והם נשלחים למעבדה לקביעת האבהות, לפי מה שאני יודעת המעבדה נמצאת בהדסה בירושליים ולוקח כמה שבועות עד לקבלת התשובה. ןשוב להדגיש ניותן לביצוע רק במידה ונאשה לא נשואה..

xazar

New member
של מי הילד?

והאשה לא נשואה ורק בתחילת הריון. עד כמה זה בטוח ואינו מזיק לאשה ולאובר?

xazar

New member
של מי הילד?

האשה לא נשואה ורק בתחילת הריון - צריך לזה גם החלטה משפטית או לא? עד כמה זה בטוח ואינו מזיק לאשה ולאובר?

של מי הילד?

לפי מה שאני יודעת מאחר והאשה לא נשואה אין צורך בבית משפט. הבדיקה מעט יותר מסוכנת מבדיקת מי שפיר, יש אחוזים נמוכים סיכון להפלה , לא כל רופא עושה את הבדיקה הזו אתה צריך ללכת לרופא מומחה , עם רופא מיומן שמבצע את הבדיקות האלה בדרך כלל הכל עובר בשלום. אתם צרכים להתייעץ עם הרופא שלה לגבי הבדיקה, ולספר לו את הסיפור שמאחורי השאלה שלך. מקווה שעזרתי .

czar

New member
השאלה האם האישה נשואה או לא

אם היא לא נשואה יש לך את התשובות מעלה, אם היא נשואה ובגדה, ובחרה לשמור את ההריון אף אחד בחיים לא יעשה לך בדיקה שכזאת.

שילה1

New member
לא מדויק.וראה הסברי למעלה.

בדיקה תעשה במקרה שהאב חושד כי אין זה ילדו,ובעקבות כך היגיעו לגרוישן. וכמובן-הבדיקה תעשה לאחר החלטת ביתהמשפט.

למעלה