של מי היה הרעיון

99eyal

New member
של מי היה הרעיון

להביא את אלכס אנסקי לתחנות הרדיו האזוריות ולמה. תודה.

אם אני לא טועה...

כשאלכס רק עזב את גל"צ, מנכ"ל "רדיו חיפה" דני נישליס היה מהמברכים הראשיים לעניין. בעיתונות הוא הוגדר כ"נציג התחנות האיזוריות". אפשר לסבור שהוא זה שיזם את המהלך ו"החתים" עוד תחנות איזוריות לשדר את "ויהי בוקר".

רונית 777

New member
עוד חלק בפאזל

עוד קודם שאלכס עזב את גל"צ, הייתה מחשבה של התחנות האזוריות לנצל את אולפני הרדיו של ערוץ 10 בגבעתיים לתוכנית שתשודר משם ותעלה בתחנות האזוריות שיהיו מעוניינות בכך. נכון מציין נועם שנישליס היה ממובילי היוזמה. הרעיון שעמד מאחורי זה הוא פשוט - יש תחנת רדיו (בגבעתיים) שיכולה להעביר שידורים לכל תחנות הרדיו (כשם שזה נעשה עם החדשות) אז למה לא לנצל את זה, להביא קליבר ולנסות "לשבור" את אחוזי ההאזנה לארציות. מחשבה הגיונית, יש לומר (אם כי שוב מעלה את נושא האזוריוּת לדיון). היו מחשבות ופניות למספר אנשי רדיו ואלכס היה אחד מהם. אגב, מה אתם אומרים על תוכניתו?

99eyal

New member
אם הייתי מרוצה לא הייתי שואל...

למען האמת לא הקשבתי לו כמעט אף פעם בגלץ (לפחות לא מיוזמתי) ועכשיו כשאני שמעתי אותו ב102 פשוט הזדעזעתי. אין לי שום דבר נגד אנסקי ואני בטוח שהוא אדם מוכשר ומכובד. וזאת למרות שעשה מעצמו בדיחה בתוכנית של אסף הראל. ובכל זאת אני לא מסוגל לשמוע אותו יותר מ10 דקות מבלי להתעצבן או סתם לכבות את הרדיו משעמום קודר. היום לדוגמה הקשבתי לו והוא התחיל לעשות חיקוי של רעם איזה 3 דקות וסיפר לכל המאזינים שרעמים מפחידים ילדים קטנים. שיו! אחר כך הוא עשה רעש של גשם ורעש חריקת מכונית וכל זה בעצמו וללא שום עזרה טכנית. אז אני בטוח שהרבה תגובות שמצדיקות אותי אני לא אקבל כי אנשים מעדיפים לשמור כאן על יחסים טובים עם כולם אבל יש דברים שחייבים להיאמר. ולפי השמועות אני לא היחיד שחושב כך. אולי היחיד שבאמת מעז להגיד. גם התוכנית עצמה אגב די משעממת. הוא מקריא כותרות מוסיף קריאות התפעלות (איי איי איי) ומדי פעם שומעים מה היה היום לפניי 100 שנה. נורא.

אני חושב שאתה טועה..

את הקטע המדובר עם הברקים והרעמים אני לא מכיר כי לא האזנתי לזה אבל.. אלכס אנסקי נותן בשעה אחת את כל מה שאדם שפותח את הבוקר בשעות המוקדמות צריך לדעת. הוא פשוט עובר על כככככללללל מה שכתוב בעיתון ויש בו מן המעניין ועושה זאת בצורה נפלאה. אני חושב שזה צעד נבון מצד האזוריות (ברמה השיווקית) ברור שיש פה סטירה להיותן תחנות אזוריות, אך עדיין, כדי להתמודד עם הסיטואציה שנוצרה במפת הרדיו הישראלי התחנות עשו צעד מאוד חכם. למרות זאת, אני חייב לצין שזו לא פעם ראשונה שאני שומע טענות על כך שאנסקי "גמר את הסוס" ושההגיון ממנו והלאה אבל עדיין אני חושב שהוא עושה עבודה טובה.

99eyal

New member
אלכס אנסקי

אני לא רוצה שיצא מצב שבו אני האוייב של אלכס אנסקי כי באמת שאין לי שום דבר נגדו. די הגיוני שמגיש תוכנית בוקר גם קורא עיתונים אבל למה להעדיף בעניין הזה את אנסקי שפונה לקהל יעד של אנשים ששומעים אותו רק כי הם פשוט התרגלו. ביום שהוא התחיל לשדר באזורי הקשבתי לו תוכנית שלמה ואתה צודק. הוא קורא את העיתונים טוב. לא אמרתי לרגע שהוא עילג. ואם הוא היה כזה בטח גם אז היו אומרים שיש לו קול והוא מדבר ברור. לעניות דעתי הבלתי מחייבת, הוא מגיש את התוכנית בצורה הזויה שאינה מסתדרת עם גילו, מעמדו ומעמד התוכנית. לי באופן אישי נגרמת מבוכה בשמו כשאני מאזין לו והוא מדווח שיורד גשם ואז עושה עם הפה ציקצוקים של גשם וצוחק מעצמו. זה פשוט לא מסתדר לי בראש. מצטער. אולי זה רק אני ושום מילה על עריכת התוכנית... אייל.

למעלה