שלשום נפגשנו שוב..

moshebu25

New member
שלשום נפגשנו שוב..

נזכרתי כי יש לו אצלי דיסק והודעתי לו שאשאיר את הדיסק אצל חבר, הוא אמר שיהיה לו קשה להגיע לחבר, כי הוא רחוק. בקיצור, אמרתי לו לאחר מכן "אתה יודע מה, בוא ניפגש וזהו, אביא לך את הדיסק וגם נלך לסרט", זאת לאחר שבוע ויום שלא נפגשנו. אמרתי לו שניפגש בתנאי שלא אשן אצלו, הוא התבאס ואמר "אני כן רוצה שתישן, אני גם חרמן". (זאת לאחר שכשניפרד ממני שוב לפני שבועיים, ובת דודתי בדיוק התקשרה, אמר לה "אני אפילו לא נותן לו סקס 3 ימים", יען, כאילו לא אוהב אותי ולכן גם אין סקס. אמרתי לו שנראה לו שאוותר על סקס? אמרתי לו שאחרי הסרט נלך אליו הביתה ואפרק אותו (מבחינת סקס), הוא שמח והיה גם חרמן כל הערב, שלח ידיים וכד'. נפגשנו, הוא חיבק אותי, התחבקנו, נישק אותי בשפתיים. הלכנו בסוף למסעדה, שם אמרתי לו כמו שאני רגיל - "תן לי נשיקה". הוא בא לתת לי, אמרתי לו "אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לתת לי נשיקה, כי אתה לא אוהב, אז אבין". אמר "אני עושה מרצון". התנשקנו (צרפתית) במסעדה. הרגשתי במשך הערב כי הוא רוצה לומר לי משהו ועוצר את עצמו. סיפרתי לו שעשיתי סקס עם מישהו אחר, זה לא הזיז לו, אך כשסיפרתי לו שאני בקשר עם מישהו אחר הוא התחיל לשאול שאלות ולעקוץ קצת, הפריע לו. אמר לי פתאום "אולי לא נעשה סקס היום ואחרי המסעדה נלך לדרכנו? אמרתי לו אין בעיה, לא מפריע לי". הוא רצה לראות איך אגיב, כי הוא יודע שתמיד אהבתי סקס ועשיתי הכל. כשראה שאמרתי "אין בעיה", אמר "נראה לך? אתה הולך לקרוע לי ת'תחת היום". לאחר מכן הלכנו לבית קפה בדיזינגוף, אמר לי "ואי, כמה זמן לא הייתי באזור הזה", אמרתי לו שאני הייתי שלשום, אז אמר לי "יפה, חזרת לחיים מהר", אמרתי לו "כן, גם אתה, הלכת לאוויטה, לסדאמוס". הסברתי לו שגם לי קשה ופירטתי איך קשה. נכנסנו לבית הקפה, דיברנו ופתאום אני רואה שזולגות לו דמעות, חיבקתי אותו, אמר לי שגם לו קשה מאוד, והוא בוכה הרבה ונזכר, וגם באוויטה כשחבר שלי ראה אותו נבהל וירד לו הלב, שמא אני גם שם. גם כאן הרגשתי שהוא רוצה להגיד לי משהו ועוצר את עצמו. אמרתי לו בהקשר לנושא שדיברנו שגם אם היינו חוזרים בעתיד, זה היה אחרת, כי כבר אין לי בו אמון, והוא התעניין למה. הלכנו לכיוון הבית, מחובקים, החזיק לי אצבעות וידיים כמו שהוא רגיל, התנשקנו מדי פעם וכשהגענו הביתה ישר הפשיט אותי והחל ללקק אותי (לאחר שאמר לבת דודה שלי שהוא לא נותן אפילו סקס) ואמר לי "אולי ניפגש פעם בשבוע לסקס? אמרתי לו נראה לך? והבין שזה לא טוב. אחרי הסקס אמרתי שאני הולך והוא רצה שאשן איתו. נשארתי לישון ובבוקר כשקמנו שוב, התחבקנו במיטה, התפנקנו האחד על השני וקמנו, שתינו תה. ישבנו, חיבק אותי ושמתי עליו את הראש ופתאום אני מרגיש על הלחיים שלי דמעות שלו, זלגו לו שוב דמעות, וחיבקתי אותו, סיפר לי שהוא בדאון גם מהפרידה וגם מעניין שיש לו עם עו"ד, עודדתי אותו כמו שאני יודע, ואמר לי "תמיד ידעת לעודד אותי", ליוויתי אותו לתחנה, כמובן שהחזיק לי ידיים בדרך, ועלה לאוטובוס כשקשה לו להיפרד, והתנשקנו. (כשאני אומר התנשקנו, זה נשיקות צרפתיות). שלחתי לו לאחר כחצי שעה הודעה שהוא יודע שאם הוא יהיה סגור על עצמו סופית, הוא יודע שיש מישהו שמוכן להקריב את חיו למענו, הוא שלח בחוזר הודעה וכתב "אתה נשמה טהורה, אני מצטער שלא אוכל לתת לך מה שאתה מבקש". אני מרגיש שהאיש כן אוהב, אבל זה כבר לא משנה, אני היום בשלבי השלמה עם הפרידה, אבל מאוד קשה לי, אני לא מתפקד בכלום, כל הזמן מחשבות ובכי. הוא שומע שירים על פרידות ובוכה, והיה לי גם קל לדעת, שלמרות שהוא יצא ביום שישי, קשה לו כמעט בדיוק כמוני.

yosef 30

New member
משה יקירי

למה אתה כלכך מכאיב לעצמך נשמה יקרה
מה צריך לקרות בשביל שתבין ותקבל שבחיים יש דברים שפשוט נגמרים, זה כואב , אני יודע. אך זה לא אומר שהכאב עוצר את החיים. למה אתה חוזר כל פעם לאותו מקום ובוחר ליפול לאותו הבור. אני יכול לומר לך שמה שאתה כותב יכול ללמד אותנו רבות על עצמנו ועל דרכי ההתמודדות שלנו בסיטואציות שונות ודומות., ויחד עם זאת אתה משמש כמראה לאותם חברי הפורום האקטיבים או הפאסיבים הנמצאים בסיטואתיה דומה לראות את עצמם מהצד, דרך החוויה והבחירה שלך. ואולי הם יבינו זו ממש לא הדרך. אתה כנראה בלא מודע משיג מכך המון, אולי התשומת לב שאתה מקבל מכל הסיפור הזה ומהאנשים סביבך גורמת לך להמשיך בדרך המוטעית הזו. אני מאחל לך שתלמד להשכיל שגם אם לא תתעלל בעצמך עדיין יש לך ערך קיומי גדול מאוד. למה לשחק איתו משחקי אגו? איך זה בדיוק תורם לריפוי שלך? באמת המשכת הלאה? באמת הלכת עם מישהו אחר? באמת אתה יוצא? אתה משקר רק על עצמך לא עליו, וזה פוגע בך כמו בומרנג. משה תפסיק להתעלל בעצמך
ותקרא שוב את הודעת ה-SMS שהוא שלח לך ותפנים את זה
אתה נשמה טהורה, אני מצטער שלא אוכל לתת לך מה שאתה מבקש יוסף

למעלה