שלשום היה לי סיוט...

הציור של היער נראה מעניין

חבל שאי אפשר להגדיל את האימג'. אני חייבת להודות (כן, אני אישה כלואה בניק דבילי של פורע חוק) שהגעת לפה בגישה מתנשאת, לכן העוינות. מלבד זאת, הנסיון שלך להסביר את העבודה שלך ע"י תיחום בשעות ושימוש בפירוטכניקה מיותרת לא מסתדר לי כ"כ עם אדם שמעיד על עצמו כאמן, והתברג במקום מכובד. העבודות שלך בגלריה רוזנפלד נראות על כל פנים, הרבה יותר בשלות ומושכות מהעבודות שראיתי בבלוג.

danzi5

New member
ראשית כל את צודקת...

הגישה שהפגנתי כאן היא בהחלט לא הגישה שמגדירה אותי, לא כאדם ולא כאומן...אבל לעיתים (ואני בטוח שגם לך זה קרה מפעם לפעם) אנשים יכולים להביא לך את הסעיף, עכשיו תוסיפי לכך את לחצי היום יום (עבודה וכו,) וכן מה לעשות, לפעמים הגישה המתנשאת תופסת את מקומה בתור הגישה הדומיננטית... אני בטוח שאם היית פוגשת אותי פנים אל פנים אז היה נשאר לך טעם טיפה יותר טוב מן הרושם שהשארתי כאן! בכל אופן בקשר לעבודות שלי, את בהחלט צודקת העבודות שהצגתי בבלוג בהחלט לא מרשימות ולכך יש מספר סיבות: 1. הבלוג חדש, פתחתי אותו רק לפני מספר ימים 2. אני כפוף לחוזים לגבי עבודות מסויימות (ומן הסתם גם היותר טובות ברוב המיקרים) לגלריות וללקוחות פרטיים שקנו ממני 3. העוצרת שלי קבעה לי חוקים והגבלות מפה ועד הודעה חדשה בהקשר לאיזה עבודות אני יכול לחשוף בפני הקהל הרחב ואיזה עבודות לא אך שוב והזכרתי זאת קודם לכן, אם מישהו מעוניין לראות עבודות אחרות (ובהחלט יותר טובות הן מבחינה גרפית והן מבחינה אומנותית) רשאי ליצור עימי קשר ולהגיע לסטודיו שלי. *באמת הפתעת אותי אם זה שאת בחורה...למה הכינוי המשונה?

yoav aloni

New member
דנציגר כישו בפורום איור ממוחשב

לא מתת בתאונת דרכים לפני מלאן שנים?

אותו הדנצינגר שיצר את נמרוד?

אם כן זה כבוד מאד גדול שהוא בפורום שלנו! רק.. חבל שאת היצירות שלו הוא יצר לפני 70 שנה... =\ וכן, גם העובדה שהוא נפטר...

s a b i n a

New member
קשקוש

אתה בכלל יודע משהו על אמנות דיגיטלית? דבר ראשון טכניקה זה לא הכל. שיטת העבודה שלך אולי מעניינת אבל התוצאה ממש לא. טכניקה באה לשרת את העבודה ולא להפך. אם אתה מתעקש להרשים רק בטכניקה שלך כנראה שהעבודה לא עומדת בזכות עצמה. צירפתי עבודה של בתיה קולטון שמשתייכת לאותו "מיעוט" שעובד מאפס במחשב. היית מנחש שזה 100% דיגיטלי? תרשה לי להניח שלא. הרי לך דוגמה לעבודה שבה הטכניקה היא כלי ולא מטרה. דבר שני - זה גם לא בדיוק שהטכניקה שלך משאירה אותי חסרת נשימה. העבודות שלך נראות כמו נסיונות ראשונים בפוטושופ של תלמיד תיכון. עיבוד גרפי כל כך פשטני אובר אפקטים לא קומפוזיציה לא צבעוניות לא שום הגיון פנימי של עבודה. בקיצור - קשקוש.

pipidi

New member
אני אוהבת את העבודה הזו שלה

הדיילת בעלת הרגל האחת. ואני מסכימה עם כל מילה.

demontux

New member
ללא ספק ציור מדהים :)

באמת ציור יפה נראה כיאילו נעשה על בד והסגנון מאוד אולד פאשיון כזה כמו קרזות של פעם.. ממש מדהים ! אהבתי !

romi1304

New member
קולטון היא דוגמא מצוינת

לשילוב של יכולת איורית גבוהה מאד וטכניקה מצוינת. יופי של אימג' והוא מרשים אפילו יותר כשהוא מודפס על גליון.

בואנה

צריך להיות ממש דביל כדי להאמין שזה צויר רק בפוטושופ מאפס...

The Duce

New member
חחחח.....זה הרבה יותר משעשע

כשעושים השוואה בין התגובות שהחבוב מקבל כאן לבין התשבוחות שהוא מקבל בפורום אומנות
אני מניח שזה נובע מבורות שם בכל נושא אפשרויות המחשב, אווו שמא מהבורות כאן בכל נושא האומנות (אין לדעת).

demontux

New member
חחח "מדהים" !

תראה חלילה אנשים באים לערער את יכולות העיצוב והציור שלך.. אבל זה דיי מרגיז שאתה בא למכור לוקשים לאנשים... הציור שאתה טוען שכביכול ציירת בפוטושופ באפס לא נתפס כאפשרי.. רואים בצורה ברורה שישנם אובייקטים שנעשו בתלת מימד.. זה גם ממש מצחיק שהווטרמארק והחתימה שלך יותר גרועה מכל היכולות האוטלרה מדהימות שלך לצייר ככה :]

אוריתפר

New member
אל תקשיב להם!

יש לך עבודה מאוד מעניינת ועמוקה שריגשה אותי ברגע הראשון שראיתי אותה! אני אמנם חדשה בפורום תפוז אבל זה לא הפורום הראשון שראיתי ולאנשים תמיד יש נטיה להטפס על מילים בין אם יש מאחוריהן איזושהי אמת ובין אם לא ואז פשוט לעשות לינץ' לזה שכתב אותן! לי בכלל לא איכפת איך עשית את העבודה או אם אתה משקר, העבודה שלך חזקה וזה מה שחשוב! עליתי לכאן במטרה להתייעצות, אך לאחר שראיתי את הרמה הירודה, נראה לי שאוותר בטרם ייקחו גם אותי אל הגרדום...

pipidi

New member
למה החלטת שהרמה ירודה?

כי היא לא תואמת את הטעם שלך? ואם תציגי את השאלה כמו שצריך אף אחד לא ישתלח בך.

למעלה