שלשום היה לי סיוט...

danzi5

New member
שלשום היה לי סיוט...

שאני עוקב אחרי עצמי אל תוך כנסיה ובתוך הכנסיה אני מתפלל מול פסל של ישו הצלוב כשהאני האחר (זה שעקבתי אחריו) נשרף פתאום או יותר נכון נמס בגל מטורף של אש עכשיו, בתוך האש היה מן שד כזה שהזכיר לי את דמות האלוהים בציורים של מיקל אנג'לו רק מעוות... בקיצור האני האחר נשרף\נמס באש האלוהים או משהו בסגנון התעוררתי מזיע...החלום פשוט היה אמיתי יותר מהמציאות... פתחתי את המחשב וציירתי במשך 8 שעות את החלום... אשמח לשמוע תגובות

מיכאל ג

New member
שמע, חלום או לא חלום,

אל תכתוב "צויר מאפס בפוטושופ" אם זה לא צויר מאפס בפוטושופ. יש ש תלת מימד - פוזר או ברייס בניחוש שלי, ועוד כמה אלמנטים מוכנים.

danzi5

New member
תרשה לי לפרט ידידי...

הבטוי צוייר מ"אפס בפוטושופ" נכון בהחלט מכיוון שזו היא האומנות העיקרית שאני מתעסק בה! למעשה אני שייך לקובץ/מיעוט קטן ומגומד של אנשים בארץ ולקבוצה רחבה יותר בעולם של ציירים שמציירים את עבודותיהם מ"אפס" בתוכנות שכלל לא נועדו לציור... דע לך שאני התחלתי לצייר ב'צייר' של WINDOWS והגעתי לאכויות שאני מבטיח לך שלא ראית...הייתי יושב על ציורים במשך שעות ארוכות פיקסל אחרי פיקסל ואחרי עוד פיקסל... דבר שתרם מאוד לאכויות וליכולות שלי כיום!!! להרבה אנשים יש נטייה לזלזל ולא להאמין עד שהם רואים את העבודות שלי במציאות ולכן אני לי מופתע שאתה חושב שעבדתי על תוכנות שאני כלל לא יודע לעבוד איתם, למעשה זה אפילו מחמיא לי... ותאמין לי שגלריות כמו גלרית 'רוזנפלד' לדוגמא, שזו אחת מהגלריות החזקות בארץ, לא היו מציגים לראווה את העבודות שלי אם לא הייתי אשכרה עובד עליהן במשך שעות, ימים ולעיתים גם חודשים! ורק שתבין, אז הנה דוגמא מן התקופה שציירתי עוד ב'צייר' לפני שידעתי כלל מזה פוטושופ...

roy27hfa

New member
אני בדרך כלל לא מגיב כאן

אבל זה אחד מאוסף הקישקושים הכי הגדול שראיתי בחיים שלי גם ורבאלית וגם ויזואלית. בעבודה womb ניסיתי גם לעמוד על הראש ולא הצלחתי למצוא את "אשליית המרחב המושלמת" כדבריך. חוץ מכמה קווים באדום וגראדיאנטים אין שם כלום. בעבודה הערפד- כל כך מילולית וביצוע ששואף ל אמממממ אהההה 0. להגיד עצבות ולשים דם ולקרוא לעבודה ערפד... מה אני אגיד לך לא שלאגר. ולבסוף אני מקווה שהחלום שלך היה בקומפוזיציה טובה יותר. בטח לא הייתי קורא לזה איור כי זה לא איור. גם אם תכוון לי אקדח לראש אני לא אאמין ולא לרגע שזה איור- לא בגלל שזה כל כך טוב, יותר בגלל שרואים פשוט אוסף של תמונות מרוחות שם באקראיות מסויימת. ודרך אגב- גלריות חזקות לא מציגים, גלריות חזקות מציגות. הייתי חייב להוציא את הקוץ הזה מהרגל. אתה יכול לשבת עוד הרבה שעות ולעבור עוד הרבה פיקסלית- בלי טיפת כישרון אתה יכול למכור את הבולשיט שלך במקום אחר.

danzi5

New member
אנושיות בן אדם, איפה האנושיות?!?

קודם כל, תגובות כמו התגובה שלך, קבלתי הרבה במשך החיים (אולי קצת פחות גסות לפעמים אפילו יותר) עד שאותם האנשים ראו אותי עובד, איך לאמר "על אמת" או לחילופין שמעו ביקורות עלי מעוצרי אומנות, מגזינים וכו' ושינו את דעתם... תראה בחור, ספקנים תמיד יש ותמיד יהיו וגם לך כומתם מותר להביע את דעתך... אני לא מעוניין להתנצח איתך או אם אף אחד אחר אבל עד שלא הראת לי איזושהי עבודה שאתה עשית, אז אני לא חושב שיש איזשהו משקל לאופן שבו שפטת אותי ואת עבודותי מעבר לטעמך האישי!

talshani9

New member
קאט דה קראפ

גם אם "אין לבחור טיפה של כשרון" - כדברייך - מי אתה שתגיד לו את זה? הסרגל העליון של אלוהיי העיצוב? מאיפה לך הזכות לשפוט ככה אנשים בחומרה? התגובה שלך ממש מכעיסה, מדכאת חופש אמנותי, ושופעת פלצנות, אני באמת מופתעת. חבל.

haviyer1

New member
מה את כועסת עליו, הוא צודק!!!

אם תראי מישהו שמשקר לך בפנים לא תגיד לו שהוא שקרן??? ובן אדם שמנסה למרוח אנשים בזיוני שכל, מגיע לו שיקבל יחס בהתאם. דבר אחרון- אם אתה רואה עבודה שאתה לא אוהב ואתה חושב שהיא גרועה ובמקום להגיד את זה אתה אומר "וואוו... איזה יופי" אז אתה אדם דו פרצופי שמתיחס למי שאתה עומד מולו בזילזול כאילו הוא בן 5 שלא ראוי לביקורת אמיתית. כל מה שהוא עשה זה להגיד את מה שהוא חושב (אג"ב- אני חושב אותו דבר)ואת לא צריכה להתעצבן עליו!

אהה.

למה מתגונן? לא היה ברור מהתחביר שלך אם הצגת שם או לא. אפשר לראות עבודות שהצגת?

danzi5

New member
סליחה על הגישה

אני כבר לא יודע מי מתנצח איתי ומי לא לצערי אני לא יכול להראות את העבודות שלי כאן בפורום, אני חתום על חוזה עם הגלריה, אבל אם זה באמת מעניין אותך אז אתה יכול להגיע לסטודיו שלי או לחילופין לגלריה עצמה ולבקש שם פרוספקט או משהו, שם התערוכה היה: "קשר דם"/"Blood Ties" והיא הייתה מוצגת בין התאריכים ה-1.06.05 ועד ל-19.02.05 אתה אומן בעצמך או שסתם סקרן/חובב אומנות?

danzi5

New member
אחלה אני רואה שמצאת...

התמונה השמאלית מלמעלה, של היער נקראת "Western Forest" עשיתי אותה ב2004 וניא אחת מששת התמונות שהצגתי באותה התערוכה. אם זה מעניין אותך אז המיור ציור בסגנון 'הייפר-ראליסטי' במשך זמן עבודה של כשבועיים וחצי.

mrgz

New member
זה לא מעניין אותי באופן אישי,

אבל העליתי את הלינק למען התרשמות כוללת. אם זה הוצג בגלריה, אני תוהה "האומנות לאן?...". עניין של טעם.

למעלה