חחחחחחחחחחחחחח!!!! אחד הטובים..באמת...
A AdShEaTaKoRe New member 31/8/04 #23 טוב אני בהתלבטות מי פה יותר קשוח... אז אני פשוט אשים את שניהם... טוב הקשוח הראשון הוא פשוט כל כך קשוח עד שכל מי שאיתו היא פשוט בובהההההההההההההההההההה שימו לב
טוב אני בהתלבטות מי פה יותר קשוח... אז אני פשוט אשים את שניהם... טוב הקשוח הראשון הוא פשוט כל כך קשוח עד שכל מי שאיתו היא פשוט בובהההההההההההההההההההה שימו לב
A AdShEaTaKoRe New member 31/8/04 #24 והקשוח השני הוא פשוט... אחד מהקשוחים... האיש הכי חומוס שיש!!!!!!!!!
J Jackass Girl New member 31/8/04 #28 ../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "השיא הכי חומוס שיש!!!!!!!!!!!!!!"
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "השיא הכי חומוס שיש!!!!!!!!!!!!!!"
A AdShEaTaKoRe New member 1/9/04 #29 חחחחחחחחחחחחחח ענק דוגרי חומוס מה לא? אם מישהו יוצא מעפן תגידו - "יצאת חומוס" ואם המצב שלכם בקאנטים או מטושטש או עסק ביש כזה תגידו - "בואנה זה מצב סביח"
חחחחחחחחחחחחחח ענק דוגרי חומוס מה לא? אם מישהו יוצא מעפן תגידו - "יצאת חומוס" ואם המצב שלכם בקאנטים או מטושטש או עסק ביש כזה תגידו - "בואנה זה מצב סביח"
J Jackass Girl New member 1/9/04 #30 ../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוטים אתם.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה אני יתחיל להגיד "בונ'א זה מצב סביח!" איכ אני שונאת סביח...
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוטים אתם.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה אני יתחיל להגיד "בונ'א זה מצב סביח!" איכ אני שונאת סביח...
J Jackass Girl New member 2/9/04 #32 |ספויילר| אמממממ... זה משהו מגעיל עם חצילים ונדמה לי שעם טחינה גם... יאקקק