שלשול קשוחים!!!

AdShEaTaKoRe

New member
שלשול קשוחים!!!

אוקי... אני רוצה להסב את תשומת לבכם ולפתוח בהזדמנות חגיגית זו את שלשול\שרשור הקשוחים.... כל אחד שחושב שיש לו את החבר או תמונה של עצמו ששם הוא הכי קשוחי שיש - יותר מקשוחי (עוז) שלנו... הוא המנצח... שמות הזוכים ירשמו למעלה... (אין לי מושג איפה אבל למעלה... חחח סמכו עלי) והם יזכו ב........... (אין לי מושג אבל גם זה יהיה למעלה) אז לסיום... למעלה :) טוב אני אתחיל בתמונת קשוחי - רק צריך למצוא אותה...

או הווו!! לי יש קבלו!!

הנה הבן אדם עם הכי הרבה ביצים שיש!! לפחות 4!!! סתכלו את השרירים המאסיבים שיש עליו. החולצה נקרעת עוד שניה מלחץ!! תאמת אין לי מושג מאיפה התמונה הזאת חחח

holly shit

New member
חחחחחחח

וואי איזה שיק איזה סטייל והצווארון הסקסי הזה אררר דיי אני לא עומדת בזה יותר!!

AdShEaTaKoRe

New member
תורי תורי!!!!!

הבנאדם הזה כל כך קשוח אפילו כשהוא מוצץ סוכריה בבר מצווה!!!!! רק תראו איך הקשיחות נוטפת ממנו... איתו לא הייתם רוצם להתקל בסמתא חשוכה...

BiAAcH

New member
זה אביר....

אהה, אמיר.... metallicamir, שכבר כמעט ולא פה...

holly shit

New member
חחחחחחח

[זה אמיר חבר שלהם] אני לא מכירה אותו אז אולי באמת יש סיבה לצחוק עלין אבל האמת הוא בסדר והוא גם רודק יפה. אם הוא היה משתתף בשירשור אז שעשינו מי ינצח את מי בריקודים (למרות שאני לוקחת בעיניים עצומות, וכל מי שהיה במסיבה של חומי זה חד פעמי! שאני לא רוקדת בד"כ) אז הוא היה מנצח.

sweet 666

New member
אחרי חיפושים וחיטוטים רבים בזיכרון

ניראה לי שמצאתי משהו נחמד... ועכשיו, אם התמונה הזאת לא תזכה...זה כבר לא בא בחשבון..

JACKASS 4 LIFE

New member
איכס..

וואנבי רוסיות.. גם אין להן שיער בלונדיני גם אין להן עיניים כחולות ושיא ההגזמה.. הן עם חולצות!!!!!!!! סתם סתם אנה...אנה את הימנית?

אווופס!!!! קבלו תיקון !! חחח

זה תמונת מהפך! בן מצד ימין (עם שיער ארוך!!) אחריו עמית אחרי 4 5 ג'ונטים (עם ליפה מטורפת!) אלון מצד שמאל (בלי שיער!!) וליד אלון זאת הילה.. סתם אחת מהשכבה..

עכשיו זאת התמונה שרציתי לשיםן מקודם

אל תגידו שעמית לא כוסית עמתית!!! חחחח הרגתי את עצמי.. עמיתית יוווו איך רחל היתה כוסית בתחפושת הזאת!! עם לבוש הכי מינימלי שיש! לא רואים את זה כאן אבל חצאית דפוק אותי מטורפת והחולצה פתוחה לגמרי.. ואיך אפשר לשכוח.. סוכריה בפה שלא נגמרת

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחח ענקקקקקקקקק

טוב אני אגיב על 3 התמונות כי אני עצלן ונצלן אוקי אני עצלן שמנצל שרשורים אני עש"ש אוקי?!?!!? טוב אז התמונה של אופיר ואמיר - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חייב להדפיס את התמונה הזאתי ולתלות אותה איפשהו במסיבה הבאה באסיילום!!!! טוב אז התמונה השניה - חחחחחחחחח ליכטמן לא משתנה... בן ואלון - אוווווווו איזה גאנג ביצ'ס תינוקות חחח והתמונה השלישית - פחחחחחחחחחחחחחחחח אלון פשוט פולניה למופת - טרף לפדופילים, ליכטמן דומה לאחת שהיא שכבה מתחתי - גיא אתה יודע מי זאת לא? הגוטית הזאת שירה חחחח ורחל - פאקקקקקקקקקק חחח

omni96

New member
חחחחח גדוללללל

אני נקרע פה מצחוק אמיר הכוסיתת הזה יוואוו ובן עם שיער !!! טחחחחחח יוווווואווווווו

למעלה