שלפוחית חלב

שלפוחית חלב

לשגית (וכל בנות הפורום) אם את זוכרת לפני כמה זמן סיפרתי לך על כתם לבן על הפיטמה ואמרת לי שזו שלפוחית חלב. נתת לי עצה לשים קומפרסים חמים לפני הנקה אבל זה לא עזר. אמרת שאם זה לא יעזור לפנות לרופא. אבל ציינת שלא כל הרופאים יודעים לטפל בזה. אני לא יכולה להגיע לד"ר לייבוביץ באודים. רציתי לדעת אם את יכולה להמליץ לי על רופא/ה במודיעין מקופ"ח כללית. למי עדיף ללכת לרופאת משפחה או לגניקולוג?

sagitlaleche

New member
שפוחית חלב ../images/Emo20.gif

נסי להגיע לד"ר דינה צימרמן בנוף איילון. היא רופאת ילדים ויועצת הנקה מוסמכת. אינני יודעת אם היא מקבלת בקופ"ח כללית, אבל שווה לבדוק.

תודה

אני יודעת שאני נשמעת ממש קרציה אבל גם לשם יהיה לי קשה להגיע כיוון שאני לנו מכונית. האם כל יועצת הנקה יכולה לפתור את? לא ענית לי בקשר להשארת המצב כמו שהוא, אשמח לקבל התייחסות לזה.

fanyoni

New member
בעיה מוכרת

גם אני לא יכולה להגיע לרופאה הזאת (אני גרה איזור רחובות). הייתי אצל הגניקולוג והוא אמר להעלם. אבל זה מציק...

fanyoni

New member
תשובתו

שזה זניח וזה שום דבר שלא יעבור מעצמו. להמשיך להניק רגיל.

sagitlaleche

New member
יעבור מעצמו או לא? ../images/Emo20.gif

שאלה מצויינת. לא ידוע. זה יכול לעבור לבד אבל גם לא. אם זה מציק, למה שתסבלי? ואם זה לא מציק, אז אפשר רק לטפל בקומפרסים חמים לפני ההנקה (בעיקר לפני המאסיביות האלו שלפני השינה) ואז יש סיכוי שזה יפתח לבד. הבעיה, שאם זה עור שגדל על הפטמה, הוא יכול לגדול מחדש. ההחלטה שלך!

למעלה