שלמלום

N0 far

New member
שלמלום../images/Emo13.gif

היי מה קורה
הייתי פה בעבר (למי שזוכר אותי
-לא יודעת אם זה היה בכינוי הזה..) והמחשב שלי התקלקל לזמן דיי ארוך אז לא יכולתי להיכנס..
למי שלא זוכר אותי (או שלא מזהה כי יש לי כיוני חדש..) אני- נופר & 14.5 & קרית מוצקין & שבט נצח. אני בעז"ה ייכנס להדרכה אחרי החופש הגדול ואני מתרגשת
אני אדריך את הכנה-זרעים (אלה שיעלו לכיתה ג') כמו ששמתם
אני משבט נצח (בדר"כ מכניסים את לביא+אחיה) אז אני בין הקטנות שמה..
כל הקטע של להדריך די חדש לי ולכן..- (
) אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים
אתם יודעים, ילדים בכיתה ג' - הכי הרבה אחריות - פעם ראשונה אני מדריכה - מהקטנות.. אז אם יש לכם טיפים אני באמת אשמח לשמוע אותם (יותר נכון לקרוא אותם
) ועוד בקשה קטנה.. אם יש לכם פעולת פתיחה נחמדה לתת לי (לילדים בכיתה ג') אני אשמח גם
(ראיתי שרשמתם כמה פעולות למטה אבל אני מחפשת עוד - אתם יודעים את שאני אראה אחת וממש אתלהב ממנה..
) תודה רבהההההההה
מקווה שאני אשתלב פה {שוב}.. המשך לילה נפלאאאאאאא
ד.א. אם יש לכם שאלות עלי (אתם יודעים אני איכשהו חדשה..
) אתם מוזמנים לשאול (בכיף
)

ניק מגניב:)

הממ ברוכה הבאה
. טיפים? להיות נחמדה, חמודה, לאהוב אותם, לתת להם המון, סך-הכל הדברים הרגילים. ב"הצלחה בהדרכה!

והממ אגב?

מז"א הכנה זרעים? את מכינה אותם להיות שבט זרעים - שכבת גיל כיתה ג' בבנ"ע? "שבט זרעים" זה לא התקופה הקטנה הזאת מרה"ש עד חודש ארגון - שאז הם נהפכים נבטים? ולמה אצלנו שבט זרעים רק קם בשבוע שעבר האאאאאאאאאאאאאאא

N0 far

New member
חח הסבר:

החליטו אצלנו משנה שעברה לצרף גם את כיתה ג' לא ידעו איך לקרוא להם אז שנה שעברה עד החודש אירגון קראו להם זרעים ולאחר מכן הם הפכו להיות הכנה השנה החליטו ש..- עד החודש אירגון יקראו להם הכנה ולאן מכן הם יהפכו להיות זרעים (הם פשוט חשבו שעדיף להיות שנה בתור זרעים ולא בתור הכנה..) זהו בעיקרון.. מקווה שהבנת=]

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif נופררר

ברוכה השאווה!!!!!!!!
כדאי לך לשחק איתם משחקים כאלה של ילדים.. נאממ.. אני סומכת עלייך.

N0 far

New member
תודהההההה../images/Emo23.gif

אין לי רעיונות.. לפעמים צריך לדעת לא לסמוך עלי
סתם
אני מחפשת פווווול זמן אתר עם פעילויות וכאלה ואני לא מוצאת אני מסתבכת עם האתר של חבריא ב'.. ואני לא רואה עוד..

הכלטובה

New member
איזה מאגניב שאת נכנסת להדרכה...

וגם שיהיה לכם כיתה ג'.. אני הייתי מדריכה השנה לכיתה ג'..את יכולה לבדוק באתר של עוז פעולות לשבט עמישב..(כיתה ג'..) למרות שאת מדריכה בב"ע..:)

N0 far

New member
וואיי נכון!!!

יאאא ואיך היה לך
הם היו קשים
הם הקשיבו לך
אז מה תביאי נראה אולי יש שםרעיונות טויבם=] או לפחות קישור.. וואי תודההה

למעלה