שלמלום לכולם...

שלמלום לכולם...

קוראים לי שני, ואני מעריצה של סאקורה!! (יותר של סיוראן/לי) שמתי לב לתמונות כאן והם פשוט מדהימות, ומשהו מוזר שקראתי היה שיש עוד עונות של סאקורה. האם זה נכון? והאם יש סרטים של סאקורה שיצאו בוידאו d.v.d או בקולנוע? אם תוכלו לעזור לי אני אשמח! שני

ShuNka

New member
שלום שני ^^

גם לי קוראים שני
אממ, לא, אין עוד עונות לסאקורה. והסרטים יצאו בDVD ובקולנוע ביפן, בישראל לא.. [לצערנו]. מקווה שעזרתי

shui chan

New member
שלום וברוכה הבאה ^__^

אני רעות ^__^ למען האמת יש לסאקורה 3 עונות. בישראל שלושת העונות שודרו יחד ולכן זה נראה כאילו זאת רק עונה אחת. ובאמת יצאו 2 סרטים - היו שמועות בקשר לזה שהן יגיעו לארץ אבל בינתים אין שום דבר ממשי.. (לפחות לפי מה שאני יודעת) וזהו - תהני בפורמינו הצנוע :p ודרך אגב חברה - אין לכם בית ספר בשעות האלה? ^__^ אני כל פעם רואה הודעות ב-9 או ב-10 בבוקר.. (ונאקו במיוחד את - את שולטת בקומונות בשעות האלה ^__-)

amltasafzabida

New member
ברוכה הבאה../images/Emo73.gif.

אין עדיין מידע לגביי ההסרטים, לפחות לפי מה שידוע לי.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifברוכה הבאה^^

שמי דורית, וכבר ענו לך אל השאלות^^'

וואלקם!

ולא, אין עוד עונות... יש שלוש וכולן שודרו בארץ. ובקשר לסרטים... עוד לא הביאו אותם לארץ ולא נראה לי שיביאו אותם בזמן הקרוב

באסה...

עצוב שלא המשיכו את הסדרה המדהימה הזאת! הלווא שיבוא יום וימשיכו לא מבאס להיות בפורום ולא לצפות לכלום? אחרי הכל כבר עברו כל העונות ואין בדיוק נושאים לשיחה... שני

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifקודם כל../images/Emo26.gif

ולא. לא תהיה עוד עונה. דווקא יש פה כמה אנשים ממש חביבים, רק בגלל שנגמרה הסדרה צריכים לסגור את הפורום? לדעתי לא^^'

למעלה