שלמות

RihannaNavy

New member
ממש התבאסתי שראיתי שאין להם את הדלוקס

אבל יקנו לי עוד מעט מערכת חדשה ליום הולדת (שהייתה ב17.2) ואוכל לחבר את הטלפון/המחשב ולשמוע. כל אחד מהם עלה 60

Halcyon Days

New member
קייטי בי דלוקס יש באוזן השלישית

ממש מעבר לכביש....

Dr Bit

New member
כל הרצועות פשוט

זמרת השנה שלי לבינתיים (לפחות עד האלבום החדש של לנה).

Drunk in Love

New member
Paloma Faith - A Perfect Contradiction

עדיין לא בטוח מה אני חושב על האלבום הזה כמכלול.

הוא נפתח מעולה עם:
Can't Rely on You
Mouth to Mouth
Take Me (קצת פחות טוב אבל שומר על רצף הרצועות החזקות)
Only Love Can Hurt like This (פחות לטעמי אבל שיר נפלא)
Other Woman

ואז מגיע Taste My Own Tears שאני פחות אוהב, הוא קצת יותר מדי אולד-סקול בשבילי ואני לא מת על המלודיה.
Trouble with My Baby חביב לגמרי אבל די ג'נרי וממוחזר. בכל אופן, אני חושב שהוא כן שיר חזק מספיק, גם בשביל להיות סינגל.
The Bigger You Love (The Harder You Fall) הוא קאבר חביב והיא צורחת בו את נשמתה כמו שאני אוהב אבל לא בטוח שהיה נכון להקליט אותו לאלבום.
Impossible Heart נשמע לאוזניי קצת יותר מודרני ועדכני, אבל עדיין שומר על סגנון הסול והאולד-סקול. יש לו אחלה הפקה והוא זורם וקולח בסך הכל. אין תלונות.
Love Only Leaves You Lonely בלדת רוק חביבה אבל הוא קצת ארוך לי מדי ואני לא בטוח שהוא מתאים לאלבום הזה.
It's the Not Knowing משעמם אותי ובעיני זה השיר הכי חלש באלבום. לא כיף לי לשמוע אותו, הוא קצת מייגע אותי אחרי רצף של עשרה שירים שנותנים בראש.

בעיקרון הסוף קצת חלש אבל האלבום כן חזק מספיק. אני צריך לשמוע אותו עוד למרות שבדרך כלל בנקודה הנוכחית, אחרי ששמעתי אותו די הרבה, אני מגבש עמדה מוצקה מספיק.

Halcyon Days

New member
ממש לא כועס עליך נשמה קטנה

פשוט אתה תמיד תמיד תמיד מתלהב מאלבומים בצורה אבסוליטית, וככל שעובר הזמן ההודעות שלך הופכות לפחות ופחות חיוביות

Halcyon Days

New member
כי אתה עושה לי |בריטניג'ין|

חברים שלך ב MTV ו VH1 השפיעו עליך.
|אתםכותביםכאןרקעלארנביואלטרנטיב|

Drunk in Love

New member
קנאי!

|בריטניג'ין| הוא אלבום פח והכי חלש שלה אחרי הבכורה שאפילו לא התעמקתי בו (כי אין במה) ועדיין אני מוצא את עצמי נהנה מרובו, עם קצת מצפון, כי זה אפילו יותר זול מהאלבומים הקודמים שלה.

Drunk in Love

New member
ואני מחפש עוד |ברטיניג'ין| כאלה בשבילך

ובקושי מוצא. מתי גם הפייבס שלך יטעמו מכישלון?

Halcyon Days

New member
חחח

אלאניס מוריסט שכבר 12 שנה לא מצליחה להכנס אפילו ל TOP200.
פיונה אפל, רג'ינה ספקטור, קאשה, הארטס - כולם כושלים במצעדים

למעלה