חייב לומר שאני לא ממש מת על זה
לא סתם חובבי אירוויזיון עפו על השיר הזה - הוא נשמע כמו שלאגר שבדי.
אבל לפי דעתי אם באמת רוצים שהשיר הזה יצליח - חייבים לרענן את ההפקה המיושנת והמזעזעת בפזמונים. ובכלל ערוץ 1 הסתומים האלה היו צריכים לתת לה לשיר באנגלית מלאה את השיר הזה לפחות.
אני חושב אבל שנעשתה הבחירה הטובה ביותר לאירוויזיון אבל אני אגיד שהשיר שהכי אהבתי מהקדם זה את נשארת איתי - הוא אומנם גם בינוני להחריד ונשמע כמו חצי להיט דאנס מתחילת אלפיימיז,חצי קטע רוק אבל הם היו משפצרים הוא היה יכל לצאת יופי ומה גם שהקליפ כובש! היא נראית בו מדהים
וBe Proud חמוד אבל חלש סה"כ. הבתים טובים ואז מגיע הפזמון והוא נהפך להיות קיטש סתמי.
בעיקרון אין לי ציפיות מהתחרות הזאת כי היא סוס מת ובטח שמישראל ועל אף הבינוניות של השירים (אין מה לעשות - היא זמרת רק של קאברים) זה ייצוג ראוי.
בכלל אני חושב שעל אף הכישלונות מ2010 כל הנציגיות ששלחנו ראויות פחות או יותר - רק זה תמיד פוספס איכשהו (הראל,איזבו ומורן פספסו עם ההופעה,דנה פספסה עם השיר.)