שלמות

Halcyon Days

New member
Coldplay - Always In My Head

אני נמס כשהוא שר את הסוף

This I guess
Is to tell you you're chosen
Out from the rest

Dr Bit

New member

Halcyon Days

New member

ממש מאכזב אותי לראות את המצב שלה בסקרים.
מקווה שהיא תפתיע. אני גם מאוד אוהב את Be Proud.
חבל שאין אותם באייטונז.

Eurovision Aces

New member
זה הסקרים לניצחון, לא למקום טוב

וכן חבל
בדר"כ רוב השירים משוחררים בעולם כמה ימים לפני האירוויזיון עצמו או אחרי חצי הגמר.

חייב לומר שאני לא ממש מת על זה

לא סתם חובבי אירוויזיון עפו על השיר הזה - הוא נשמע כמו שלאגר שבדי.
אבל לפי דעתי אם באמת רוצים שהשיר הזה יצליח - חייבים לרענן את ההפקה המיושנת והמזעזעת בפזמונים. ובכלל ערוץ 1 הסתומים האלה היו צריכים לתת לה לשיר באנגלית מלאה את השיר הזה לפחות.

אני חושב אבל שנעשתה הבחירה הטובה ביותר לאירוויזיון אבל אני אגיד שהשיר שהכי אהבתי מהקדם זה את נשארת איתי - הוא אומנם גם בינוני להחריד ונשמע כמו חצי להיט דאנס מתחילת אלפיימיז,חצי קטע רוק אבל הם היו משפצרים הוא היה יכל לצאת יופי ומה גם שהקליפ כובש! היא נראית בו מדהים

וBe Proud חמוד אבל חלש סה"כ. הבתים טובים ואז מגיע הפזמון והוא נהפך להיות קיטש סתמי.

בעיקרון אין לי ציפיות מהתחרות הזאת כי היא סוס מת ובטח שמישראל ועל אף הבינוניות של השירים (אין מה לעשות - היא זמרת רק של קאברים) זה ייצוג ראוי.
בכלל אני חושב שעל אף הכישלונות מ2010 כל הנציגיות ששלחנו ראויות פחות או יותר - רק זה תמיד פוספס איכשהו (הראל,איזבו ומורן פספסו עם ההופעה,דנה פספסה עם השיר.)

Drunk in Love

New member
עומרי, מה עם האלבום של פלומה? לא שמעת?

פתח היום במקום השני במצעד האלבומים הבריטי. זה הישג לא רע, אבל הייתה יכולה לקבל מקום ראשון בקלות אם הייתה מקדמת.

קיילי הכניסה אותי למוד של פופ-טראש

כיפי ולא מתיימר אז שמעתי אותה הרבה ביומיים האחרונים ואת טיילור סוויפט וג'סי ג'יי.

מחר זה יעבור לי

אני אתפנה אליו בימים הקרובים. לא אעשה את הטעות של לחכות שנתיים כמו באלבום הקודם

Drunk in Love

New member
אחד הטובים שלה אבל לא אשמע מרצוני.

לא יודע למה פיתחתי נגדה סלידה בשנה האחרונה.
מעצבנת אותי.

פיתחת סלידה כי היא אוברייטד ברמות

קשות בדיוק כמו ביונסה. סלידה שכולם יש לגביה.
וכן העובדה שהיא עשתה באמת את כל הגברים הכי שווים של הוליווד (כאילו ג'ייק גילנהול,טיילור לאוטנר,ההוא מGlee,הארי מוואן דירקשיון,ג'ו גונאס,ג'ון מאייר ואני בטח מפספס
- . רק על ג'ייק מגיע לה למות.)

אבל אני נהנה חלק מהשירים שלה.

Drunk in Love

New member
הלהיט הכי גדול שלה בעולם

I Knew You Were Trouble גורם לי לרצות להקיא.
יש לה שיר באלבום האחרון שקוראים לו State of Grace שאני דווקא אוהב, וכן יש לי כמה גילטי פלז'רס שלה מהאלבומים הראשונים, בהם היא כתבה בשיא הקיטשיות וזה היה נחמד.

theone24

New member
היא צריכה להיפטר מהקאנטרי,

ולעשות פופ כיפי כזה מעכשיו.
וכמובן כמה שיותר "להתלכלך" עד שהיא תגיע למצב הצבירה "מיילי סיירוס"...

תזגרו את זה, הwercking ball יהיה שייך לסוויפט.

Halcyon Days

New member
נשארת איתי היה כשלון עצום

אם היה נבחר. אין לו מלודיה, הוא חופר ומעצבן. גם היא לא יכולה לתת לו הופעה טובה. Same Heart אמנם מאוד שבלוני אבל הוא מעולה בתחום שלו, ודווקא החדש ישן שיש בדיוק הקסם שלו לדעתי. שהוא לא בדיוק דאנס, הוא לא בדיוק רוק, הוא איפשהו באמצע. לא אדג'י מספיק כדי להיות לא מתאים לאירוויזיון ולא מרשמלו מידי כדי להיות משעמם.

אני חושב ש Be Proud היה יכול להביא אותנו למקום גבוה יותר כי יש בו ייחודיות שאין ברוב השירים שנבחרו עד עכשיו לתחרות עצמה, אבל מבחינת שיר, סיים הארט הכי טוב מבין השלושה.

אני עדיין חושב שהיא תצליח להגיע איתו למקום גבוה מאוד.

ולכן ציינתי שהוא באמת הבחירה הטובה ביותר

לתחרות.

בעיקרון הכל ייפול על ההופעה - היא יכולה להצליח והיא יכולה להיות פלופ חובבים כמו הונגריה 2011 או שבדיה 2008 שזה סוג השירים שהאוחצ'ות של האירוויזיון הכי אוהבות.

למעלה