שלמות

Halcyon Days

New member
בנתיים הוא אפילו לא אהוד של חובבנים

אז אולי יש סיכוי

Drunk in Love

New member
שיר טוב לאירוויזיון אבל לא בטוח שהייתי יורק

לכיוונו אם זאת לא הייתה מי ששרה אותו. תמיד אהבתי אותה.

שמעתי אותו איזה משהו כמו 4 פעמים

הוא סתמי וגנרי אבל טוב כמוזיקת רקע. למל"מ.

בעיקרון 3 השירים הראשונים טובים ואז זה ממשיך עם 4 הגנרי בטירוף אבל אני אוהב אותו מסיבה לא ברורה ו5 גנרי וחביב גם הוא
ואז עם 6-7 שלרוב הם מסוג השירים שאני יותר אוהב לאהוב באלבומים אבל הם יצאו מפוספסים,8 ורצועה 12 הם טראש מופק היטב אך זול ודוחה בטירוף.

את 9 ו10 אני בכלל לא אוהב,10 עם אנריקה פשוט זוועה! מעיק בטירוף.
שני השירים הפחות אהובים עליי באלבום.
וזה נגמר עם Fine שאני לא מצליח להיזכר איזה שיר הוא מזכיר לי - וחצי יפה,חצי מזעזע (החלקים שהיא שרה הם אלה המזעזעים) וSleeping With the Enemy הלא ממריא בטירוף אבל יפה.

שמעתי גם את Sparks (רצועה מס' 14) ולא אהבתי בכלל,ההפקה מעניינת אבל הקול שלה מעיק.

Drunk in Love

New member
והנה לפני שקראתי את זה גם אני כתבתי - למל''מ.

Sparks מצוין אבל ממצה את עצמו מהר. אני יכול להבין למה הוא נמצא מחוץ לאלבום. אני חושב שיש לו הרבה פוטנציאל שלא התממש.
הפקה שלא ממריאה, פזמון שקצת חוזר על עצמו מדי... הוא היה יכול להיות יותר טוב.
את שיר הנושא אני דווקא מאוד אוהב. נעים לי מאוד באוזן. בכלל, זה מאוד חשוב לי, ששירים שאני שומע נעימים לי באוזן.

GM1988

Well-known member
נכון

אחרי כמה ימים שעברו מאז ששמעתי אותו בערך 3 פעמים (עם פיזור מדי פעם עם שיר זה או אחר), לדעתי זה אלבום ריקני וסתמי שקיילי משחררת פעם נוספת אחרי תקופת X.
יש בו מקסימום 3 שירים מוצלחים שציינתי קודם, וחוץ מזה אפשר לזרוק אותו לפח

אוף, אני מאד מחכה לאלבום של מדונה שיצא השנה כנראה, וזה יהיה מה - זה טוב אם היא תלך על כיוון בוגר מוסיקלית וטקסטואלית, ולא שוב שירי פח. לפחות שהיא תביא מוסיקה כמו שאני אוהב שהיא יודעת לעשות.

Halcyon Days

New member
אתה, שהיית המאוכזב הרשמי מההצצות

שומע ואוהב את האלבום הזה יותר מכל אחד אחר בפורום

Drunk in Love

New member
לא חושב שאני אוהב אותו יותר מכל אחד אחר

כאילו, הוא אחלה, אבל אני חושב שבאופן כללי אני מסכים עם התגובות כאן בפורום ועם הביקורות שמסתובבות כאן. היא לא נכשלה עם האלבום הזה, הוא פשוט אלבום נעים, כיפי וזורם ולא הרבה מעבר, כלומר למל''מ.
השירים חביבים ופופיים, יש כמה רגעים מוצלחים מאוד, אבל באופן כללי הוא לא כולל את ה-שיר שלה או איזה שיר חותם שבלעדיו האלבום הזה לא יכל להתקיים.
וההצצות אכן נשמעו הרבה פחות טוב מהאלבום עצמו, למרות שגם הן גדלו עלי עם הזמן.

Drunk in Love

New member
Katy B - Little Red

אלבום השנה סו פאר. קשה לי להאמין שהאלבום של שאקירה יהיה יותר טוב מזה.

קל לי להאמין שאלבומים (במידה וייצאו)

של לאנה דל ריי\אמלי סנדה\ג'סי וור\דליילה\ יהיו טובים מזה. (+ פלומה)

אני בסה"כ גם נהנה ממנו.

(מינוס 2-3 שירים)
Stay Down גדל עליי מאוד מהבונוסים. שיר יפהפה.
STL וBE נחמדים.

Drunk in Love

New member
Sky's the Limit
אהבת חיי.

Blue Eyes הוא הג'אם שלי בימים האחרונים, את Stay Down תמיד אהבתי, כמו STL.
Wicked Love קצת ממוחזר וג'נרי מדי בשבילי (בעיקר בגלל שהוא נשמע מאוד דומה לשירים אחרים בסגנון) אבל הוא טוב בסך הכל.
Hot like Fire הוא השיר היחידי שאני באמת לא מבין מה מוצאים בו בדלוקס.

RihannaNavy

New member
קניתי אותו ואת האלבום של פלומה היום

בדיסק סנטר, במהדורות הרגילות
(אצל פלומה לא כ"כ מפריע לי והעטיפה של הרגיל הרבה יותר יפה אבל אצל קייטי כן, אבל לא היה להם. קקות
)

Drunk in Love

New member
קייטי בי דלוקס זה חובה מבחינתי. הבונוסים

מעולים. אני כנראה אזמין את זה. האלבום של פלומה בדלוקס באמת הרבה פחות קריטי כי אלו רק גרסאות שונות לשירים שנמצאים באלבום.

תתחדש! כמה עלה דרך אגב?

למעלה