שלמות פנימית

שלמות פנימית../images/Emo4.gif

לפעמים אני חושבת שאין דבר כזה שזה לא קיים.. איך אפשר להגיע אפילו רק קרוב לחלום הגדול הזה שנקרא: שלמות פנימית. אולי מישהו יודע היכן שמים את הרגל רק בשביל הצעד הראשון? אוהבת אתכם רק בגלל האנושיות של הפורום הזה.

ה מוזה

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

כבר שמת את הרגל רק בשביל הצעד הראשון פה
בפורום שלמות פנימית כשיש את הרצון להגיע נותר רק ה"איך" אז בואי תצטרפי למחפשי החלק החסר ואלו שנוגעים ברגעים של שלמות פנימית למה את חושבת ששלמות פנימית היא חלום גדול ואין דבר כזה ? ואם היא כזו אז זהו חלום שבהחלט שווה הגשמה
ברוכה הבאה

כן,מתחילים לאהוב את עצמך

ולהרגיש נסיכה או לקרוא לעצמך נסיכה אהה כבר עשית את זה אז נסיכה הצעד השני היא לחלוק עם נתינייך את היופי שבך את הטוב שבך ואז תוכלי להסתכל על עצמך מהצד ולראות שאת לא ממש ריקה משלמות את המעט שנותר להשלים ננסה כולנו כאן להשלים ובכל אופן לאהוב אותך תמיד נאהב

מרי לי

New member
זאת אמנם עבודה קשה לפעמים

אבל בתור אדם שלא האמין בחיים ובהגשמת מטרות ברגע שהתחלתי להאמין בזה קרו דברים שהוכיחו לי שזה קיים תתחילי להאמין ותראי לאן זה יוביל אותך הלאה בהצלחה

הצעה או שתיים:

מאמינים שזה קיים.
מדמיינים את עצמנו במצב העתידי הזה.
שמים לב לעצמנו, גם כשאנחנו כועסים/שונאים/מעוצבנים, ומנסים לראות שאנחנו יצורים עם חלקים מכל הסוגים. מנסים לקבל את עצמנו גם במצבים האלה, ולראות את כל הדברים הקטנים והגדולים שמפעילים אותנו ומביאים אותנו להרגשות האלה.
מנסים להרפות ולשחרר מול הפחדים ששולטים בנו, תוך שליחת אהבה אליהם על ההגנה שהם מספקים לנו.

למעלה