שלמה בוגד???

dgrwkl1

New member
שלמה בוגד???

אני בהלם. רק עכשיו שמתי לב בעקבות הודעה שמישהו רשם כאן בזמנו. למה מאיר ישראל לא מנגן ביותר משיר אחד באלבום הזה??? מאוד חבל. האם יש קרע בין שלמה ארצי למאיר ישראל החבר הכי טוב שלו (כפי שנהג להצהיר יותר מפעם אחת)??? מה קורה כאן?? האם שלמה העדיף מתופפים אחרים?? קשה לי להאמין שמאיר ישראל לא יכול היה לפנות מקום ביומן שלו בכדי להגיע להקלטות של שלמה ארצי. מישהו אולי יודע מה קרה??? DGRWKL-המודאג.

זה באמת קצת מוזר

גם מאיר וגם ניצן עין הבר לא בתקליט (חוץ משיר אחד) מעניין מה קורה בממלכת דנמרק. חשוד מאוד...

elyi

New member
רוני רוני רוני רוני (התגעגעתי)

זה לא כל כך מוזר. הקלטות באולפן (ובוודאי היום כשרוב התקליט הוקלט מסמפלים=מכונות, ולא ממערכת תופים) לא דורשות דווקא מהנגנים עצמם שמלווים את האומן שיקליטו איתו. מאוד יכול להיות שמאיר נתן לו עזרה נפשית, אבל בשביל ההקלטות הספיקו לו נגנים פחות טובים ויותר זמינים. בכל אופן מהחיבוקים והנשיקות שלהם ביום ש´ האחרון בצוותא, לא נראה לי שעבר חתול שחור ביניהם.

elyi elyi elyi elyi(בשביל הכיף../images/Emo13.gif)

אתה מן הסתם צודק אבל בכל זאת, קצת מוזר שהוא לא שיתף אותם ולא נתן להם את הכבוד הראוי להם בתקליט. גם אם הוא לא ממש זקוק להם, היה נחמד יותר אילו שיתף אותם יותר. נ.ב. אני מבינה שלטלפון ממך אין לי למה לצפות... נ.נ.ב ואיזה כיף לי, אני הולכת לצוותא עוד כמה ימים עוד פעם

Az_24

New member
תסתכלו באהבתיהם, גם שם מאיר

לא מתופף בכל השירים וגם שאר הנגנים לא מנגנים בכל השירים

בן בן!

New member
מנייאקית!!!!!!!../images/Emo46.gif

מה את הולכת עוד פעם????????????????????????????????????

למעלה