שלם שלם שאלה על ZX6,7,9

אנבלrh

New member
שלם שלם שאלה על ZX6,7,9

מתוך סקרנות: מה עושה את ZX6 לאופנוע פפולארי כ"כ בקרב האופנוענים? (או שאני טועה) למה לא רואים כ"כ הרבה ZX9 על הכביש? האים זה נכון שמבחינת מנוע אין כמו האופנועים של הונדה? ומה ההבדלים באיכויות בין ZX9 ל CBR900? טוב נו שאלות...... אה והאם יש פורום עסקים פה? טוב את זה אני אבדוק לבד ........

Big Max

New member
אנבל, את שואלת שאלות מצוינות

שקצרה היריעה מלענות עליהן. רק נומר ששלושת האופנועים, גם אם כולם אופנועים היפר-ספורטיביים, מציעים יכולות אחרות, כאשר אפשר לומר שה- ZX6 הוא האח הקטן של ה- ZX7 וה- ZX9 (מנוע 600 סמ"ק לעומת מנועי 750 ו- 900 סמ"ק), ובהתאם מציע ביצועים פחותים (קצת) פחות. למיטב זכרוני (וחברים, תקנו אותי אם אני טועה, הזכרון בגילי הוא לא כמו פעם), ה- ZX9, לפחות בשנים האחרונות, הפך להיות מאופנוע "היפר-ספורט-תיור" (כהגדרתי), לאופנוע היפר-ספורט בלבד, כלומר הפך להיות קיצוני יותר וקרבי יותר, והחליף את ה- ZX7, שהיה האופנוע הכבד הקרבי של קאוואסקי עד לשדרוג ה- ZX9. תוכלי לפנות לאתר של מוטו תחת קטגוריית "חדשים" ולקבל את כל המספרים לגבי ה- ZX6 וה- ZX9. Big Max

אנבלrh

New member
תודה אבל נתונים יש לי על כולם ../images/Emo39.gif

השאלות שלי היו בעצם מבחינה דעתנית? מהם בעצם השיקולים כשרוצים לקנות אופנוע ספורט, ואגב מהם ההבדלים בין אופנוע ספורט לכביש, האם זה הנפח המנוע או אחרת?

vmax*

New member
אז ככה...

כל אופנוע הוא חיה אחרת...השאלה היא מה אנחנו דורשים מהם.... אם אנחנו אוהבים רכיבה ספורטיבית קיצונית אזי צריך לבחור את אחד ההיפר ספורט שבקטגוריה... אם אנחנו אוהבים אופנועים לטיולים ארוכי טווח בכביש..אזי צריך לבחור אופנוע תיור מהקטגוריה וכן הלאה.. השאלה היא איזו סוג רכיבה את מיעדת את עצמך

אנבלrh

New member
האהבה שלי היא ../images/Emo23.gif

לנסיעה בכביש, מהירה+כל הנילווים, כמובן שאני לא אעלה על אופנוע וככה סתם אתן גז, לא כשהכביש מלא (BIG MAX ) ובטח ובטח שלא בכביש שאני לא מכירה. הבעיה שלי היא שאני לא מספיק גבוהה בשביל להחזיק אופנוע שכזה, היות ואיני מגיעה עם 2 רגלים לרצפה, תחשוב שבשיעורי נהיגה שלי על הER500 נפלתי אינספור פעמים, ובאופנוע הזה הגעתי עם רגל אחת לרצפה ועוד עם נעלי עקב, כן כן שיעורי נהיגה על אופנוע עם נעלי עקב, אבל לפחות ניסיתי להתקרב אל החלום. כל המצב כולו הוא כמו להיות מורעבת כשהאוכל נמצא על מדף גבוה ואין יכולת להגיע אליו. אז בסופו של דבר אני אסתפק לי בEN500 או משהו בסגנון

vmax*

New member
אני ממליץ לך על....

משחק וידאו אינטראקטיבי...כולה עולה להשחיל לו חצי שקל...ואת מוצאת את עצמך רוכבת על RC45 או על איזה סוזוקי מטריף במירוץ TT או לחלופין יש את של הגרנד פרי...וגם שם לא צריך עקבים....וגם אם נופלים אז לא חבל על הפלסטיקים....ואין שוטרי תנועה.. והכי טוב מיד יש סטרט ואפשר להמשיך עם אופנוע חדש בדיוק מאיפה שנפלת...

אנבלrh

New member
גם לא מוציאים כסף על תיקונים

צוחקים צוחקים, אבל אני עוד אביא את הקלאסי, אז לא יהיו לי המהירויות ההשכבות האדרנלין.........טוב רגע תן לחשוב..........
טוב מי יודע אולי עודי ימציאו לייזר שמגביה ואז תראו מה...כולכם
סתם אני לא מתלוננת, מי? אני? מה פתאום.

zataomm

New member
מה עם

אני יודע שיצא באיזה שנתון R750 ממש קטן (לפחות ביחס אלי- 1.90), תשאלי את המומחים הם יוכלו לכוון אותך לדגם הנכון. חוץ מזה לבינתיים ישנו משחק מדהים:superbike של חברת EA, עם המסלולים והרוכבים האמיתיים ועם עוד אלף פונקציות מדהימות: מזג אויר, כיוון מתלים, סוג צמיג ועוד. משחק ממכר מומלץ בחום.

סקניה

New member
את יודעת למה לא רואים 9 על הכביש

כל כך הרבה??? כי לא מספיקים.....הם עוברים מההההההההההההההההההההההההררר!!!!!!!

למעלה