שלללללללום אני חדשה!!!! :)

1HADAR1

New member
שלללללללום אני חדשה!!!! :)

הייייייי לכולם..!!! האמת שלא חשבתי שבתפוז יהיה פורום על שרית חדד כי שמעתי שיש לה אתר.. (מוזר שעד היום לא בדקתי את זה) אבל שיהיה,תמיד יש פעם ראשונה :) אז שלום לכולכם,אני הולכת להיות כאן ת-מ-י-ד. אני מתה על המון המון המון המון המון (זמרים/זמרות/תכניות/להקות/...) אבל ממש ממש את שרית חדד (יש לי 4 דיסקים שלה וכולם מקוריים!) ואת הדיסק הראשון קניתי כבר ביום הראשון שיצא :) אזזזז ממצב אנשים???

אנשים!היא סתם אומרת!

כנסו לפורום של ליאל (פשוט תלחצו על השם של הילדה הזאתי ותיראי במועדפים תפורום של ליאל) ותיראו שהיא כתבה שם שהיא סתם נכנסת לפורומים וכותבת שהיא אוהבת תזמר ההוא ותזמר ההוא.. ילדה לכי תשיגי חיים!

1HADAR1

New member
כנסי.!

לא אמרתי שם שאני נכנסת לפורומים של סתם זמרים. אמרתי שאני נכנסת וזה יוצא מצחיק שאני כותבת גם את ליאל בפורומים של זמרים אחרים...אני באמת אוהבת את שרית חדד! ועוד מלא מלא..!!! אז פשוט תהיי בשקט ואל תתחילי עם שקרים אוקיי?! אני אוהבת המון אנשים אבל ליאל מספר אחת. ואני כאן בתור מעריצה של שרית. תלמדי-יש מעריצים שרופים ויש רגילים. אני מעריצה של שרית חדד. מה קרה?אסור למעריצים להיות כאן?! בסך הכל אמרתי שאני מתה על ליאל.וזאת אמת. !

אה אוקיי...

ואף אחד לא אמר לך לא להעריץ את ליאל או כל זמר אחר...פשוט לפי ההודעה ההיא זה נשמע שנכנסת לפה סתם.. טעיתי,אני מצטערת...סולחת?

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני יעל אחת המעריצות השקטות של שרית אוהבת אותה ואת השירים שלה ובקיצור כמו כולם אוהבת את שרית.כרגע פחות פעילה בפורום עקב סיבות אישיות אבל תמיד קוראת ולפעמים גם מגיבה.

למעלה