שלללללללוווום

• פותח הנושא lee E
  • פורסם בתאריך

זואילי

New member
תיזהרי עם הפוזיציה הזאת...

עם הנקיון שעשו לך, שלא יפול לך בטעות איזה איבר...

lee E

New member
אם ייפול..מבטיחה לספר לך ...

לקראת השעה שבה את הולכת לישון...חלומות נעימים

ליהו'ש!!!!!

ברוכה השבה ושמחה שאת בסדר ועבר בשלום ובכל זאת מזהירה כרגיל במקרים כאלה שאם יש לך חום ו/או כאבים טוסי למיון כדי שלא יהיה חס-וחלילה זיהום. תנוחי המוןןןןןן ואנחנו כל הזמן כאן. רפואה שלמה

lee E

New member
תודה!

אני מכוסה לגמרי עם האנטיביוטיקה כדי למנוע מצבי זיהום......אבל בכל מקרה אעקוב...

לליהי רפואה שלמה אחרי הניתוח

שמחה לשמוע שאת אחרי הכל. את רואה נכנסתי לכאן לכתוב לך כי ידעתי שפה את נמצאת. לא רוצה להטריד אותך טלפונית ברגע שתכתבי לי שאת מרגישה טוב יותר אני יתקשר אלייך. מה הקידומת אלייך מהארץ? קראתי על כל הבלגן שגילו לך בבטן ואני שמחה שסוף סוף את אחרי הכל ותוכלי לפתוח בחיים חדשים. מה שלום הילדים? מי מטפל בהם? דש לכולם כל השבט שלי מאחל לך רפואה שלמה יעל

lee E

New member
ואווו איזו הפתעה..+שאלה לבנות תסבוכות הכיליה

אני בבית יחד עם ה
ואחותה של גיסתי שבאה מניו יורק והיתה עם הילדים..מחלימה לאט לאט..כל מקלחת זה כמו מסע טירונות...גוררת את הכלבלב אחריי..ונחה הרבה..הקידומת של ארה"ב היא 1 ושל ניו ג'רזי 856. בנות הכיליות למינהן...קבעו לי תור לרדיולוגיה כדי לבדוק את מצב הכיליה+סטנד+שלפוחית. היא אמרה שמכניסים איזה צבע דרך השלפחוית ומצלמים..ישר חטפתי חלושס. איך בדיוק יגיע צבע לכיליה? היא אמרה לי שלא מדובר במחטים אז בכל זאת? זו לא פעולה הפוכה? מהשלפוחית לכיליה?

ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת אחרי ומקווה שהמעיים יתנו תפוקתם בהקדם
אגב,איך נגמר הסיפור? חתך רוחבי/אורכי או אולי הצליחו בלפרסקופיה? שמחה שאת חזרה פה איתנו

lee E

New member
או שיתנו תפוקתם או שיחטפו ../images/Emo88.gif

אורכי, ארוך כאורך הגלות...מתחיל ב-6 ס"מ מתחת לטבור עד כמעט מתחת לחזה....מי רוצה לשחק עליי איקס אפס?

למעלה