שלללללללוווום

• פותח הנושא lee E
  • פורסם בתאריך

lee E

New member
שלללללללוווום

כן אני כאן..עוד לא הצליחו להרוג אותי
קודם כל הממון תודות ונשיקות על התמיכה והאהבה שלכן.....וגם סליחה כי אין לי מושג עם מי דיברתי ומה אמרתי.....גם חיבוקים....אבל בזהירות על הכלבלב שהגיע איתי הביתה ונגרר אחרי...הסברים מיד. קיבלתי בקשה מפורשת שלא לחסוך בתיאורים אז לרגישות.
. לא ממש בטוחה במה להתחיל...אז קודם נגמור עם התיאורים הרציניים. ניתוח של 5 שעות + שעה לניקוי סופי. היה בלגן רציני, הרבה יותר ממה שציפו. שום איבר לא היה במקומו הטיבעי. הרחם לא היתה בסדר-אני לא זוכרת בדיוק מה אבל בכל מקרה היו נאלצים להוציא אותה. הוצאו כל אברי הרבייה...המעיים+שלפוחית השתן +הקיבה היו דבוקים אחד לשני בגוש אחד שבעצם היה הכרס הענקית הלא מוסברת שלי. השחלות היו בכלל בחלק העליון של הבטן, צמודות לקיבה. המעיים היו מסובבים סביב עצמם וסביב הקיבה כאשר חלקים גדולים מהם היו על סף חסימה מלאה..הרופא הסביר שכל פעם ששלפוחית השתן התמלאה, היא יצרה משיכה חזקה במעי שגרר אחריו דימום לחלל הבטן..אשר כמובן יצר עוד ועוד שכבות של דבק איכותי. בנוסף, בטעות הם חתכו את האורטר כך שחזרתי עם כלבלב קטן (שקית קטטר) אשר צמודה לי לרגל חוץ מסטנד בין הכיליה השמאלית לשלפוחית השתן, אשר יוצאו בעוד כחודש. הרופא אמר שכל מע' העיכול שלי היתה במצב קטסטרופלי..(בחיייית???) ופלא שבכלל עיכלתי משהו...הבעלה טוען שכבר חזר לי צבע לפנים בגלל שעכשיו אני מעכלת קצת יותר...כבר לא אוכל לשמש כפרסומת לתנובה. היו שם 4 רופאים כולל האורולוג ששיחזר את האורטר, שעבדו שם מאוד קשה במשך 5 שעות. לאחר מכן הם השאירו את הבטן פתוחה לעוד שעה. שטפו שוב שוב כדי להיות בטוחים שאין שום דימום. בנוסף מילאו את הבטן בג'יל כדי שלא יווצרו עוד הידבקויות מהניתוח עצמו. עכשיו...ציפור קטנה טענה שפתחתי מלחמה באירן....אני לא מודה עד שאראה הוכחות..הדבר היחידי שאני מוכנה להודות בו שזה שדיברתי ביידיש עם המרדים כדי שלא יבינו..מסתבר שגם הוא לא הבין אותי. המנתח בכלל אמר שעשיתי לו הרצאה על פרוייד..נו שויין... האחות שקיבלה אותי בבוקר הניתוח, באה לבקר למחרת בערב וטענה שעשיתי לה את השבוע...אבל לא הסכימה לספר לי מה אמרתי...הבנתי שרצו שם צחוקים.... הנני כאן

lee E

New member
אהה...נפתחת בזה תחרות מציאת שם

לכלבלב...הפרס הוא בילוי איתי לאחר לקיחת סמים אמריקאיים מסממים..סיפרו לי שאני ממש
אחרי סימום טוב..

זואילי

New member
YYY

איך אני אוהבת סיפורים שכאלה לפני השינה! תבורכי
קודם כל, חוזרת ואומרת לך שוב - את גיבורה אמיתית
. לקח לך זמן, נכון. אבל עשית את זה ואת אחרי, ואת צוחקת, וחזר לך הצבע לפנים ועכשיו גם תחזור לך איכות החיים ותהיי מאושרת ומשופצת. וזהו. הגיע הזמן לשים סוף לספירת הניתוחים שלך. מאוד מעניין איך מסתדרים עם קטטר בבית. זה די מדליק לטעמי המופרע. נכון שעם קטטר 9 ימים הצלחתי להשחיל על עצמי תחתונים, אבל לא מסתדר לי עניין המכנסיים. או שמא את עכשיו בקטע של כותנות סקסיות או חצאיות מתנפנפות? בואי נגיד שנמחל להם על הטעות עם האורטר. בכל זאת, שאפו עליהם שזיהו בכלל איברים, לא? בהחלט מחריד מה שנוצר לך בבטן ולמרות שאני מגיבה בהומור, אני דיי נלחצת מהתיאור שלך על הכרס, כי גם אני פיתחתי איזה בליטה נאה בבטן שמאל בעיקר, שבסוף החודש תיחקר ע"י מיודעינו בארגבל באמצעים חודרניים. ברור לגמרי שלאחר הסיפור שלך על כולנו ללמוד להתגבר על הפחד ולהיבדק. ויפה שעה אחת קודם.
ואת זה אני אומרת ברצינות. אין ספק שייצגת אותנו ואת מדינתנו בצורה יוצאת מן הכלל
תרגישי טוב יקירה, החלמה מהירה ורפואה שלמה לחלוטין.

lee E

New member
יקירתי...בואי נחסוך למסכנות את ההסבר

של "איך מסתדרים" גם ככה נראה לי שגרמתי כאן סיוטים
....

aadmt

New member
טוב לקרוא אותך שמחתי לדעת שהכל טוב...(?)

אדבר איתך בערב (אצלנו כמובן) אוהבותותך

שלום ליהוש ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

העיקר שאת אחרי עכשיו ושה -
לא יחזור
. החלמה מהירה והמון
ואחרי שתיפטרי מה-
תקחי באמת
.

בוקר טוב

למרות ששמעתי כבר את הכל פעמיים הצחקת אותי גם הפעם....(לא הבלגן בבטן) לגבי איך מסתדרים כמו שזואילי שאלה ....יש רעיונות יצירתיים בהחלט למרות שאצלי ה"קטטר" יצא מהמותן....הרבה יותר קל...... שתהיה החלמה מהירה וקלה ....שמחה לראות אותך כאן שוב .....והבוביק מוחא כפיים לכבודך.......תודי ששווה את הכל נשיקות......

galim29

New member
ליהוששששששששששש../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

איך בא לי לקחת עכשיו
ולתת לך
ענקי... תסתפקי בוירטואלי? אני ממש מאושרת שאת אחרי... ומקווה כל כך שבזאת סיימת את הוצאת כל האיברים הפנימיים וסדר פסח שעשית שם בבטן שלך. עכשיו מה שנותר לך זה להחלים, לנוח ווהתפנק טוב טוב. וכשתגלי מה אמרת לאחות, תשתפי... אני עד היום לא יודעת מה אמרתי אחרי העקירת שן בינה שלי והסימום הקשה שעברתי.
חוץ מזה שאמא שלי רצתה לעלות על
ולהחזיר אותי לארץ הרחק מהרופאים הנוראיים שסיממו אותי.

בלגן2

New member
ברוכה השבה!!!

חתיכת ניתוח עברת... אבל מהסיפורים שלך נשמע ששיעשעת שם את כולם כמו שצריך (-: (אני תמיד מפחדת מהשטויות שאני אגיד תחת השפעת ההרדמה...) התאוששות קלה!

בלגן2

New member
ועוד משהו...

בעקבות הסיפור שלך, אני מתכננת להתחיל להפיץ לכל עבר, שהבטן הנפוחה שלי היא תוצאה של האנדו ולא סתם של בורקסים... (למה אין לי אייקונים?)

lee E

New member
תזונה אחרי....

כצפוי..הסוררים לא רוצים לעבוד. הכנתי קנקן עם שזיפים ואפילו אכלתי 2 שזיפים..אבל....יש עוד טיפים?

galit 03

New member
לשתות המון המון מים

לקחת חיידקי אסידופולוס(עזרו לי מאוד!!!!) לקחת כדור אחד עם 2 כוסות מים על הבוקר לפני כל דבר אחר... ושוב - לשתות המון המון מים!!!! לנסות לאכול רגיל גם יעזור...ולשבת בשירותים עם כרית כשהראש נוטה למטה לכיוון הברכיים...והכרית כאילו על הבטן בינה לבין הרגליים. שיהיה בהצלחה, החלמה מהירה, גלית

זואילי

New member
שמן זית, על כל ירק טרי...

בכל הזדמנות. אבל בלי לחץ. בסוף משהו יהיה חייב לצאת. בטח אם רוקנת את המערכת לגמרי לפני הניתוח, ואח"כ לוקח למעיים זמן להתעורר, ובהתחלה אוכלים מעט. בסוף מצליחים. ולשתות הרבה מים.

נעמי 17

New member
עגבניה ואשל ביחד

דובדבנים, יוגורט מישמשים ואפרסקים טרים ואפשר מרק פירות את משקה השזיפים הכנת לשתות בקביעות

lee E

New member
יוגורט....לערבב פירות טריים נכון?

לא לקנות את אלו עם הפירות בפנים-זה מתוק לי מדי.

זואילי

New member
לגבי העגבניות

הדיאטנית שלי המליצה על מיץ עגבניות על הבוקר. יש את המיץ הזה בקופסאות קרטון. האמת, אני משתמשת בזה לרטבים על בסיס עגבניות. את האקספרימנט של שתייתו על הבוקר אמא שלי עשתה ודיווחה על הצלחות יפות. לא יזיק לנסות. (גם לי..)

כמה שיטות סבתא טובות

תתחילי לאכול כמו שצריך משני שיזיפים גם אני הייתי מסרבת לצאת........ואחרי שאכלת תעשי קצת הליכות...... מצויין יש לך בכלל תאבון? רפלקסולוגיה - תתקשרי אלי אני אסביר לך איך עושים. אחרי שתאכלי ותלכי קצת תגיעי למצב של ישיבה בשירותים ואז .....כמו בישיבת שירותי שדה.....מאוד מקל על היציאה.....

lee E

New member
רגע רגע רגע....../images/Emo2.gif

את באמת מתכוונת שאעלה על האסלה עם הרגליים ואתקפל??????

למעלה