שלללללללווווווםםםם

westlife rules

New member
שלללללללווווווםםםם

איזה מגניב שפתחו פורום "רק בישראל"!!!!!!! סידרה קורררררררררעעעעעעת!!! חולהה עליייהה!! אה... אני נועה, בת 13, מפ"ת, חולללללה על ווסט, ועל "רק בישראל",ועל אסי וגורי... אז אני חדשה!!

westlife rules

New member
תודה רבה רבה רבה

אז..... שאלה לי אליכם: נכוווון שביום חמישי לא היה רק בישראל? למה? נכון שלימור נפגעה והכול, אבל הם צילמו את זה לפני וב"גיא פינס" הראו שהכול כבר צולם.. אז למה לא הראו?

LeAnNe

New member
~ברוכה הבאה~

ואין לי ממש מושג למה לא הראו, אולי אורנה ביקשה שלא יראו?

westlife rules

New member
תודה..

זהו, יכול להיות.. כי הם צילמו את זה, וכמו שאמרתי, זה היה בגיא פינס.. לא נורא, יהיה שבוע הבא.. ואני מצטערת מראש, כי זה יקרה לי הרבה, אני יאמר לימור במקום אורנה, ושמעון במקום ארז.. כי אני רגילה:)

LoLo16

New member
שלום!

מה שהראו בגיא פינס זה לא צילומים מהתכנית אלא הצילומים של הפתיח שנערכו שבועיים לפני התאונה של אורנה. אני חייבת לציין שהפתיח הידש נראה פצצה, עם ת"א הקטנה והכל. מעניין איזה אולפן יהיה להם הפעם..

westlife rules

New member
היי!

אהה... ואת התוכנית עצמה הם לא צילמו? הבנתו´ש!! נכון, זה ממש יפה.. רציתי לומר לאחותי על מה הפתיח יהיה והכול והיא לא רצתה שאני יאמר לה כדי לא להרוס לה.. lol יהיה להם אולפן אחר? *שוקיייי גבבבבבבבבבר*

freak2100

New member
לפי מה שאני הבנתי,

זה הרב שידור חיי חוץ מקטעים מסויימים שהם עושים לא בשידור חי. ועוד דבר... תחשוב קדימה אם אורנה נפצעה והם היו משדרים את הפרק בכל זאת..... מה הם היו עושים שבוע הבא? ככה שהם בכל מקרה יפסידו פרק (אלא אם הם מאוד מהירים והם היו מצליחים לצלם במעט מאוד זמן פרק חדש...) אבל בעצם זה די בטוח שזה בשידור חי, כי זאת תוכנית אקטואליה, לא יכולים לצלם אותה שבוע מראש.....

LoLo16

New member
זה לא חי.

מהעונה השנייה בערך הם הפסיקו לצלם חי והתחילו לצלם כמה שעות מראש. זה כדי למנוע בעיות טכניות למיניהן. לדוגמא- העונה הייתי בצילומים של פרק יום העצמאות והיו כמה קטעים שהם צילמו 3 פעמים (הפתיחה, השוקים...) או פעמיים. אם אתם שומעים שהקהל בקושי צוחק בקטעים מסויימים- זה בגלל זה.

למעלה