שלללללג

blue devil

New member
שלללללג../images/Emo113.gif

איזה כייף! יורד שלג והוא נתפס אחרי 10 שנים בערך! הוא לאמ פסיק לרדת מה שאומר ש לא הולכים לבית ספר!!!! אז תנצלו את השלג כי זה דבר מקסים לדעתי! ושיהיה לכם יום חורפי ומהנה במיוחד אוהבת סתיו

ועוד איזה שלג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקנאו!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקנאת בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווווווווווווווווהההההההההוווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני אכלתי לי מרק בצל חם וטעים...וראיתי מהמרפסת את השלג... זה היה מדהייםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כיייף לנו!!!!!!! כבר ירושלים לא מקופחת!!!!!! שלללללללללללללללגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keren14

New member
../images/Emo113.gifאיזה כייף לכם!!!

עכשיו דיברתי עם ידיד שלי מירושלים.... והוא אומר שמזה כייף, וקר
, ואתם לא הולכים לבית ספר... תהנו מזה!!! אחרי זה תחזרו.... חחחחח... סתם! שלג
זה אחלה!!! תהנו מזה!!!

איזה כיף בשלג!!!!!!

וואו, ירושלמים - אני מקנאת בכם....
!!! אבל גם אני הייתי עכשיו בשלג - בגן סאקר ניראה לי, והיה כל-כך כיף...!!! החלקנו על שקיות ניילון, ובנינו איש שלג... ממש ממש ממש כיף!!! נועה.

../images/Emo13.gif כככןןן!

כל הבי"ס מקנא בנו
!!!!! איזה כיף...
היית שם גם? השלג נמס כבר? נועה.

ווואי!!!!

אבללמה היית פה? עם מי??? איך הגעת בכלל? ובאמת למה לא קראת לנו טומטוםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא הלכצתי לשם כידני רופ היה שם חחח אבל הלכתי בן השאר לגן ניות...שזה 2 מנהרות משם (-L: והשלג...אתמול כשקמנו בבוקר היה פי 3 בערך ממה שהיה ביום שישי, אההה שלישי , והיום זה כבר נמס.. כאילו יש שאריות מגעילות כאלה, אבל במרפסת שלי יש עוד קצת שלג יפה כזה לבן :) ולא חום מלא בוץ ושלוליות _(ע"פ האקדמיה ללשון עברית - שלוגיות - שלוליות שנשארות מהשלג. באמת!) כמו שיש בכסיש... כן כן, אבל צריך לקנא
חחח דרך אגב - אחרי שנמס השלג יש קרח על הכביש, שזה ממש מסוכן - אז בדרך כלל מתחילים את הלימודים ב9 או 10 כדי לתת לקרח זמן להנמס (לימוס? להתנמס? איך???) אז מישהו שמע במקרה בחדשות או משהו...מתי נתחיל ללמוד מחר??? חוץ מה - לא ירושלמים המסכנים=+השמיניסטים שכייף להם+מי שלומד בלידה/ אומנויות! גלי...

../images/Emo13.gif

הייתי שם, כמו כל העולם.... בישביל השלג!!! איך הגעתי? בטיול של"ח עם כל הכיתה...
ואיך הגענו? באוטובוס...
למה לא קראתי לכם? מאיפה לי למצוא אתכם???? גם אני רוצה שלג באזור...!!! נועה.

למעלה