שללללוםםםם!!!

sHotZy M

New member
שללללוםםםם!!!

שלום לכולם! אני גאה לומר שאני מעריצה של שוטי הנבואה ואני מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה!!! קניתי את האלבום החדש והמושלם,אם אפשר לציין, של שוטי הנבואה בדיוק ביום שבו הוא יצא ב-30 לאפריל (אח! איזה תאריך..) והייתי גם בהופעה שלהם בהאנגר 11 שהייתה חוויה מדהימה בפני עצמה.... אז...נעים מאוד!

nawa

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך, בת כמה , מאיפה וכו' שתהיה לך שהות נעימה ופוריה ! ועוד דבר מצטער לאכזב אותך אבל הדיסק היה בחנויות כבר ב-29 לאפריל...

שלום ילדים...שלום...

אהלן וסהלן שטוזי (?!?!?!?!) o_O אז ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע... האמת שיש גם פורום דרך האתר של השוטים את מוזמנת להצטרף גם אליו... אז כמו שנאור אמר הדיסק כבר היה ב-29 ...=/ לא נורא.. anyway שתהיה לך שהות מקסימה פה... *הדר*

פיטפיט

New member
גם אני חדשה כאן!!!

וגם לי יש את הדיסק מהיום הראשון שהוא היה בחנויות!!! והוא אחד הדברים הכי גאוניים ששמעתי ... וקוראים לי כרמית...

edlessme

New member
אהלן..

טוב לראות פה עוד נעלולה... והאמת.. אף פעם אפילו לא שמתי לב שהבלונים פה בצבע של הנע"ל...אבל.. עכשיו זה מוסיף שימחה על סימחה.. איפה הקן שלך?

../images/Emo110.gifאממ אממ אני חושבת שהיא כתבה

"קן יפה נוף כבוד" זה אומר שהיא בקן יפה נוף:p (לא?) בכל מקרה..צופים רולז
שבט מגשים ויי היי

edlessme

New member
הם.. ידעתי שדילגתי שם על איזה שורה.

מצטער... בשביל זה יש הקלות...

פיטפיט

New member
אמממ...

ככה אני בת 17 מדריכה וחניכה בנוער העובד והלומד(כבוד) מתה על שב"ק ס, מוקי,שוטי הנובאה ומוש בן ארי..... ו....תשאלו אני יענה לכם על שאלות! יש לי ראסטות!:)

למעלה