שלללוווםםםם!!!

• פותח הנושא golem
  • פורסם בתאריך

golem

New member
שלללוווםםםם!!! ../images/Emo13.gif

מה שלומכם חבריי היקרים???? מצטער על ההיעדרות הקצרה - לא הייתי בעבודה השבוע - אחותה של לבבית התחתנה - ומכיוון שהאירוע נערך באיזור הדרום הייתי שם רוב הזמן ולא הייתי בעבודה...אז בלי עצבים עלי!! (כבר קלטתי כמה אנשין שמעוצבנים עליי..
אז מה שלומכם?? ריקי - ראיתי שהייתה לך תקרית עם הרכב - אני מקווה שאת בסדר נשמה... ג´סי - מה שלומך?? איך מתקדם ההריון??? מרינגוש,ניקולי ליאור - וכל השאר - אני קצת לא מאופס - אז סליחה מכל מי שלא הזכרתי... בכל מקרה שיהיה לכולנו סופש שקט ונחמד!!!!

mariana

New member
שלום שלום

עלק יעדרות קצרה, מלא קצרה אבל לא היית פה שבוע ויותר. וחוץ מזה מה אתה חוזר לפורום מישהו הזמין אותך? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואלה איך היתגעגעתי אליך אוהבת מרין אז תספר איך עברה החתונה? איך הייתה לבבית?

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif

גם אני התגעגעתי
... החתונה הייתה סבבה - כיף - אנשים נחמדים בראש טוב -= היתה שמחה. ולבבית - טוב נו אני משוחד - אבל הייתה יפהפיה!!! אוהבבבבבבבבבבבבבבבב אותך

mariana

New member
למה אתה אומר ככה?

אני שמחה שנהנית מהחתונה בטח שהיא תראה נפלא כי משקיעים בחתונה גם בחתונה של אחי חשבו שאני הכלה ואני לא מגזימה. כשניפגש אני מבטיחה להביא תמונות. אז איך זה לחזור לשיגרה?

golem

New member
סתםסתם..

באמת שהיא היתה יפהפיה!!.. לחזור לשגרה - האמת שממש אין לי חשק ואין לי כח לזה - מה שמנחם אותי שסופש מתקרב - הנחמה היחידה כאן כרגע..

mariana

New member
גם אצלי זה ככה

אני תמיד מחכה לסוף שבוע. כשניהיה יום ראשון אני כבר חולמת על יום חמישי, אבל אין מה להיתלונן כי שבועות עוברים מהר מאוד.

@@

New member
אני לא כועסת עלייך

כל אחד ועיסוקיו, למרות שאני עם כל העומס, תמיד מוצאת זמן להכנס לפה, סתםםםםם לא מקניטה אותך, אוהבת אותך בחור מקסים, אני מאוד שמחה שהכל בסדר, תגיד לי אפשר להגיד לך "בקרוב אצלך" בקשר לחתונה, נו יש משהו באויר? לבבית קצת לוחצת? יום מהמםםםםם אוהבת

golem

New member
עוד פעם את מתחילה איתי?? ../images/Emo13.gif

נשמה שלי - את צודקת - אבל לא הייתי בעבודה - איך יכולתי להיכנס????? וגם כשאת כועסת לא צריך לבגיד פעמיים..
חולה עלייך חמודה שלי!!
ולגביי - תשמעי יש דיבורים, תמיד אשפר להגיד ברוב אצלך .- ואני אומר לך גם עכשיו בקרוב אצלך, אבל ייקח קצת זמן עד שנעשה את זה אבל יש דיבורים בנושא
יום מקסים יפתי

@@

New member
אני מתחילה איתך???? ../images/Emo46.gif

ההודעה יצאה פעמים בלי כוונה. איך אני שמחה שאת מדברים על חתונה, משמע צריכים לחסוך כסף למתנה
אוה
תתתתתתתת
ותתתתתתת ו
, ד"ש לל
ית

@@

New member
אני לא כועסת עלייך

כל אחד ועיסוקיו, למרות שאני עם כל העומס, תמיד מוצאת זמן להכנס לפה, סתםםםםם לא מקניטה אותך, אוהבת אותך בחור מקסים, אני מאוד שמחה שהכל בסדר, תגיד לי אפשר להגיד לך "בקרוב אצלך" בקשר לחתונה, נו יש משהו באויר? לבבית קצת לוחצת? יום מהמםםםםם אוהבת

jess ועוד

New member
מבריזן

אני כועסת ככה להלעלם לי אתה יודעת מה קורה לאישה בהריון פולניה ודואגת אלללה יסתור .... היא הופכת להיות מרוקאית עצבנית לא יפה ככה לא להגיד שלום .... חוץ מזה שממש ת´געגעתי לך ואתה חסר פה בפורום תבוא יותר

ליאור 30

New member
תגיד לי אתה לא מתבייש

ככה אתה נעלם לנו בלי להגיד וחוזר בגדול אחרי שבוע מי נתן לך רשות בכלל יווווווווווווווווווווווו אני מתקיף ועוד את מי אח שלי אבל הכל מדאגה חולה עלייך אחי ליאור

למעלה