שללום וחג שמח...

inteli

New member
שללום וחג שמח...../images/Emo172.gif

לכולם!!! אז ככה, אני שנה לפני הגיבושים בצבא בערך,(מי שלא יודע - צריך ריצת 2000 בשבע דקות, 75-80 בטן בדקה וחצי, ושכיבות שמיכה 60...) אני כרגע במצב של בטן- 40, שכיבות סמיכה 25 ו2000 ב10 דקות... שאלות: האם זה בכלל אפשרי בשבילי בשנה להגיע לזה? איך לעשות את זה, (בהנחה שאני יכול להתאמץ כל יום ומוכן להשקיע ולעבוד, מה צריך לעשות ועד כמה רחוק אני אוכל לדחוף את עצמי מבלי לעשות נזק?) בתודה!!!
669

שאקל1

New member
צריך להתאמץ

תרוץ הרבה בים תתאמן הרבה על מתח,שכיבות סמיכה ובטן(חדר כושר זה אופציה טובה) הדגש כאן הוא על סיבולת אתה יכול להצטרף לקורס הכנה לצבא כמוני(עמית לכושר)

inteli

New member
(אם למשהו יש חוות דעת יותר מקצועית)

השאלה שלי זה אם זה אפשרי בכלל להגיע לזה מהמצב שלי בשנה.. ואיך..

GHSI

New member
לדעתי זה תלוי

בכמה שתשקיע...תקרע את התחת.תבקש ממישהו יותר מבין ממני לתת לך תוכנית אימונים שמתאימה לך(שלא תעשה לעצמך נזק)ותתמיד .זוהי מילת המפתח.אני הגעתי לתוצאות הרבה יותר טובות לפני הצבא והתאמנתי רק 5 חודשים.ככה שמבחינת יכולת אתה יכול בשנה אחת לעשות את זה...בהצלחה

שיטת הארוביקה....

לפי דעתי זה אפשרי בהחלט.... יש המון שיטות להיכנס לכושר אבל דבר ראשון זה לפתח סיבולת לב ריאה, יש המון שיטות לפיתוח סיבולת לב ריאה ופיתוח היכולת האירובית שלך לדוגמה שיטת הפארטלק או אימון הפוגות.. אם תרצה הסבר אסביר לך לפרטי פרטים זה לא בעיה. זה תלוי כמה אתה מעוניין להשקיע. אתה כמובן תצטרך להיכנס למשטר תזונה נכונה, יש תפריטי ספורטאי. השיטה לפיתוח סיבולת לב ריאה אותה רציתי להביא לידיעתך היא " מבחן קופר". זוהי שיטה שהומצאה בחיל האויר האמריקאני ע"י בחור בשם קופר בשנות ה- 60 ומטרתה לשפר את תצרוכת החמצן של הגוף באמצעות פעילות של ריצה שחיה הליכה ורכיבה על אופנים. המבחן מתבצע במאמץ רצוף של 12 דקות, בשבוע עבודה יש להשיג 30 נקודות... שמתי לב שיש פה המון מבינים אם לא תתעניין בהצעתי.. יום טוב איב

inteli

New member
בעיות:

יש שתיים: נתחיל בקלה יותר- אני בפנימיה כך שאין לרוץ בחוף או לרכב על אופניים (רק בחדרון כושר (שפתוח פעמיים בשבוע יום אחרי יום)) ולשניה- אני התחליתי ללכת לחדר כושר בסוף שבוע כשאני בבית , הבעיה שהמדריך שם גרוע, אני צריך לבנות תוכנית או משהו, לדעת מה לאכול וכו... ואין לי מושג.. אני מוכן להשקיע הרבה... צריך עזרה בבקשה (אנא תציינו בתגובותיכם אם זה עצה מקצועית או דעה\שיטה אישית) בתודה מראש...

669

המלצות: בטן - 3-4 פעמים בשבוע אימון של 2 דקות (מקסימום חזרות), 4 סטים, מנוחה של 2 דקות בין סט לסט. שכיבות שמיכה - 3-4 פעמים בשבוע, 2 סטים של 50, מנוחה של 2 דקות בין הסטים (אני יודע שאתה לא יכול לעשות 50 תעשה כמה שאתה יכול ותמשיך עם מנוחות קטנות עד שתגיע ל-50). ריצה: יום א´ - 2,000 מטר - בעצימות מרבית. יום ג´ - 4,000 מטר - עצימות בינונית-קלה. יום ה´ - 2,000 מטר - עצימות מרבית. אין לי מקום זה לא תרוץ תמצא מקום ! אתה בקלות יכול להגיע למטרות שהצבת, הקפד על עבודה עצימה ורצינית ותגיע לתוצאות. חזור אלי אחרי 3 חודשים לדווח על ההתקדמות. בהצלחה.

inteli

New member
תודה רבה

שאלות: 1. בטן, איזה תרגילים לעשות 2. יש לי אפשרות להיות בחדר כושר (יום א,ב,ו) מה לעשות וכמה? 3. מתח, יש לי בעיה רצינית- אני לא עושה אחד, איך לשפר? 4. אני גם התחלתי לשחות, אני יודע שזה אמור להיות טוב בשביל סיבולת (שאני צריך) כמה ואיך לשחות? בתודה מראש...
669

669

תשובות: 1. כפיפות בטן רגילות כפי שאתה מכיר ! 2. חדר כושר אימון AB כלומר: אימון A - חזה,יד קדמית, כתפיים אימון B - גב,רגליים, יד אחורית גש למדריך לקבלת תוכנית מפורטת ! 3. מתח - חזק את שרירי הגב בחדר כושר ובנוסף בצע עבודה שלילית ע"ג המתח כלומר העזר בכיסא לעלות למעלה והתנגד לכוח הכובד בירידה. 4. שחיה זה מצויין, סגנון חתירה 20 דקות יספיק להתחלה. המשך תעלה זמנים וקצב. אם אתה לא יכול לשחות 20 דקות חתירה שלב 2 בריכות חזה ואחד חתירה. בהצלחה

inteli

New member
תודה, עוד שאלות (סליחה שמעמיס)

כפיפות בטן עם הרגליים על הרצפה או ב 90 מעלות? שמישהו יחזיק? המדריך קצת צולע, קצת מאד אז אם אתה יכול לפרט על AB בבקשה... 3. כל השאר מובן, תודה רבה... נ.ב רק רציתי להוסיף שזה פורום מצויין, עם אנשים מצויינים... כל הכבוד חבר´ה, תמשיכו ככה :)

inteli

New member
תודה, עוד שאלות (סליחה שמעמיס)

כפיפות בטן עם הרגליים על הרצפה או ב 90 מעלות? שמישהו יחזיק? המדריך קצת צולע, קצת מאד אז אם אתה יכול לפרט על AB בבקשה... 3. כל השאר מובן, תודה רבה... נ.ב רק רציתי להוסיף שזה פורום מצויין, עם אנשים מצויינים... כל הכבוד חבר´ה, תמשיכו ככה :)

למעלה