שלכת חפצים

שלכת חפצים

שלום לכולם אימי בזמן האחרון החלה להשליך דברים מהחלון ולזבל ולניאגרה אני יודע שזה חלק מהמחלה ואין כדור נגד זה אבל אולי יש לכם איזה שהם פתרונות יצירתיים פרט להרחקת דברים חשובים מהישג ידה תודה לכולם

zs1957

New member
ליאונרדו אין פתרונות קסם

להשלכת חפצים. יש להרחיק מאמך דברים ולהשגיח עליה כמו על תינוק. את השאר אתה עושה וידע מה לעשות זהבה

אגסיל

New member
לאונרדו, גם אמא שלי זורקת חפצים

לאחרונה היא מוציאה את השיניים התותבות וזורקת אותם לקצה השנה של החדר. שתי שיניים כבר סדוקות. את הכדורים שהיא מקבלת לבלוע היא לוקחת ליד ומעיפה אותם לכל עבר, בשעת יצירה נותנים להם לצייר ואת הטושים היא מפזרת וזורקת לכל כיוון או לחילופין היא מחביאה אותם מתחת לבגדים כך גם עם הסכום. עד שמגיעה הארוחה כל הסכום שעל השולחן שלה ושל האחרים בתוך הגרביים שלה ובתוך החולצה שלה. המטפלות בבית האבות פשוט שומרים עליה ולא נותנים לה לעשות את הדברים האלה. שיניים היא מקבלת רק בשעת האוכל. את הכדורים מרסקים ואת השאר פשוט מרחיקים. אין ברירה אתם צריכים להשגיח על האם כי זאת המחלה . בשורות טובות לילי

אפשר גם להתקין רשת נגד זבובים על החלונות

המועדים לזריקה דרכם. בשירותים כדאי להוציא דברים מסוג זה זהיא זורקת, ואם היא זורקת דברים מהדירה, אפשר להדביק מתקן שעולה 30 ש"ח שמריע כשפותחים את הדלת ותוכלו לראות אם היא מכניסה משהו גלוי. בכל מקרה זה עניין זמני, אבל אי אפשר לדעת כמה זמן יימשך, כך שמה שכתבתי זה רק השלמה לתשובות של החברים האחרים.

אכן פתרונות יצירתיים

אתה יכול לכוון אותי יותר לגבי המתקן שמתריע כשפותחים את הדלת?איפה קונים וכו. האמת היא שאימי בבית עם מטפלת ששומרת עליה עם 7 עיניים אבל אם בדיוק היא במקלחת זה יכול לעזור. למה התכוונת שזה עיניין זמני? יש לה קטע מסויים שהיא נהיית שקטה ואז היא עושה שטויות. אחכ אפשר לדבר איתה ולא להרגיש שהיא בכלל חולה. כאילו שמשהו משטלת עליה לרגע . היא כמובן לא אומרת שהיא זורקת ואני גם לא מזכיר לה....אין טעם

sarale14

New member
מה דעתך האם זה נשמע לך הגיוני

לנעול את הדלת במפתח, ולהוציא את המפתח מהמנעול גם שהולכים למקלחת ולבני המשפחה הקרובה יהייה מפתח להכנס.

אם זה יגן על המטופל...

וימנע ממנו לצאת מהבית אז כן.. זה יכול להיות מנהג שהדלת נעולה קבוע, ומי שצריך להיכנס או לצאת יש מפתח.. אין ברירה ובסופו של דבר זה הדבר הכי פשוט בטיפול בחולה....

הכי טוב אני חושב

לנעול את הדלת עם הוו. אימי לא יודעת לסובב את הפרפר ואחכ את הוו אז נראה לי שזה הכי טוב. כי אין מפתח מבפנים אלא מפתח בילד אין על הדלת

מתקן כזה אפשר לקנות בחנויות "צבעים"

כפי שכינו אותן בזמנו. אני מתכוון לחנויות שמוכרות צבעים, כלי בית ומטבח וכד'. גם לאשתי יש מטפלת ואנחנו נועלים את דלת הכניסה אבל קרה ששכחנו לנעול ואלפי יצאה, כך שהוספנו גם מתקן קטן זה, שמבוסס על מגנטים פנימיים. יש גם מתקנים שמגלים תזוזהליד הדלת בלי קשר לפתיחתה. קוראים להם "גלאי נפח". במילה "זמני" התכוונתי שאצל החבר'ה שלנו המצב אינו יציב, ויש הרעות אובייקטיביות במצב, שסובייקטיבית למטפל יותר נוח. התדרדרות יכולה להביא למצבים חדשים ולהתנתקות מ"הרגלים" קודמים.

למעלה