היי!!! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif
מזל שעידו פירסם כאן את ההודעה הזאת, אחרת היה לוקח לי זמן לעלות על זה לבד. באמת נראה לי מוזר ששלי לא מעדכנת הרבה זמן, אבל כל פעם שנכנסתי ל"אי-אפשר" ראיתי שוב ושוב את אותו הפוסט "אל תדאגו, לא נעלמתי" וכו´. אני לא יודעת מאיפה באה לי ההברקה הגאונית, אבל עשיתי ריפרש ושם כבר נתקלתי בהודעת הפרידה, ועכשיו כל מה שיש לי לומר הוא: מה לעזאזל??... שלינקה, את לא עוזבת, את פשוט לא יכולה, כי אנחנו לא ניתן לך. ככה לא עושים. ביום שאדע שמישהו ממכרי הגיע לבלוג שלי, אני פשוט אעשה סריקה מהירה בארכיון כדי למצוא חומרים "מפלילים", ואז אמחק אותם או אשנה קצת. אולי אצטרך פשוט להשתמש באופציה של "הגדרת בלוג כפרטי". נכון שזה קצת יחסום קהל חדש, אבל לך יש שני בלוגים ואת יכולה לשחק עם זה: את המחשבות הכמוסות באמת תכתבי בבלוג הפרטי של ישראבלוג, עם גישה רק לאלו שאת סומכת עליהם באמת, ואת שאר הדברים, הפחות אינטימיים (מי אמר שאת צריכה לחשוף את הקרביים שלך עד הסוף בשביל שיהיה מעניין לקרוא?) תכתבי ב"אי אפשר", מתוך ידיעה ברורה שאנשים לא רצויים אכן יכולים להגיע לשם, ולכן תצנזרי טיפה ותעגלי פינות מראש. כשיש לך משהו טוב ביד, יקירתי, אסור לך לזרוק אותו... (ולמה שלא תחליפי את כתובת האתר ותשאירי בכתובת המקורית הודעה נוסח "סגרתי, עמכם הסליחה"?) חוץ מזה, אני כבר מכירה אותך. אני יודעת שתחזרי. אז אני לא נפרדת. אוהבת´ותך המון, אחותי.