שלי יחימוביץ´ מצטרפת לתקשורתנים שקד

yashpe

New member
שלי יחימוביץ´ מצטרפת לתקשורתנים שקד

שלי יחימוביץ´ מצטרפת לתקשורתנים שקדמו לה (אמנון דנקנר, רזי ברקאי וכו) בחרטה על שנות ההתעמרות באחיהם לנשק. שלי יחימוביץ´ - בראיון מפרגן עם מוריה הר שפי (אחותה של מרגלית) מביעה אמפטיה בלתי מוסוות לסבל העובר על משפחת הר שפי ונשמעת מתיחסת באמון לטענות נגד העלאת מרגלית לקרבן נקמת הדם על רצח רבין ושעיר לעזעזל על מחדלי השב"כ. שלי נשמעת - פתאום (כנראה לאחר ההתפכחות מאשליות אוסלו) מבינה שנערה בת 19, לאחר יומיים במרתפי השב"כ של כרמי גילון (הוזה מחתרת הקצין הדתי אדרי והארגון שלא היה איי"ל) לא תשמח להיענות לבקשת חוקריה ולעמוד לזכר ראש ממשלה שראה בה בת לשבט ה2% שדמם הפקר.

yashpe

New member
כזכור:ב 1994 פיברק כרמי גילון מחתרת

כזכור:ב 1994 פיברק כרמי גילון מחתרת יהודית חדשה שלא היתה ולא נבראה ונתפרה במיוחד לצרכים של גילון (אז מ"מ ראש השב"כ יעקב פרי שיצא לחו"ל והשאיר לרבין להחליט בין גילון וגדעון עזרא). גילון (בעל דוקטורט בטיפול בתנועות קיצון - זו לא בדיחה) סיפק לרבין את הסחורה שהיתה כה נחוצה בעידן האוטובוסים המתפוצצים והסיחה את הדעת מאסון אוסלו שהתקבל במחיר מיצובישי לגולדפרב. מחשבי השב"כ הוזנו בנתוני הדרישה והפיקו עד מהרה את השמות הדרושים: הרב עידו אלבה, האחים קהלני והקצין הדתי מקריית ארבע - אדרי. היום ברור שלא היה כל קשר ביניהם וההודעה הדרמתית שאליה התעוררנו יום בהיר אחד בדבר מחתרת, שאלו הם חביריה, נועדה רק כדי לאפשר לרבין להמשיך לפעול כשטח נקי מהפגנות. ואכן רבין נתן לדוקטור לפרובוקציות (כרמי גילון) את המינוי הנכסף והדוקטור המשיך להכפיש ציבור לגיטימי באישור דורית בייניש (שמפניה - הפשע הזה נחשף ע"י ועדת שמגר בקטע החסוי שנחסף) ובכך נגזר גורלו...

shosh200

New member
נידמה לי, שלא הקשבת טוב לרעיון,,,,,

אין לה ולא היה לה שום סימפטיה למרגלית הר-שפי. מוריה שהיא אחותה של מרגלית לא אשמה בשום דבר, ומשום כך שלי ראיינה אותה בשל האשמה שמתיחים בהם ברגע ששומעים את שם משפחתה של מוריה. הרעיון היה מעניין ושלי שאלה את מה שאתה בבית היית רוצה לישאול אותה. שלי בחיים לא תתחנף למישהו ולא תהיה נמושה כמו עוד כמה כאלה שמזמן שכחו את מקצוע העיתונות.

yashpe

New member
הקשבתי גם הקשבתי

מסתבר ששלי ה"ילדה הרעה של התקשורת" היא נון-קונפורמיסטית אמיתית שלא עושה חשבון, גם לשמאל הקשה, כמו ידידת נפשה עירית לינור שהיתה הראשונה שניגנה בכינור שני עם אורי אורבך ה"דוס", ושברה את הטאבו בגלי צה"ל. איש שמאל אחר ,נון קונפורמיסט אף הוא, עופר שלח היה מהראשונים שהעזו לכפור בצידוק שמאחורי העלאת הר שפי לקרבן נקמת הדם ע"י עלילת דם. ולגופו של ענין אי אפשר היה שלא לחוש בסימפטיה של יחימוביץ כשאמרה למוריה הר שפי שאחותה לא היתה חייבת לעמוד בצפירה לזכר רבין, בתנאים שבהם הייתה.

hreuven2

New member
מה איכפת לי משלי יחימוביץ?

מי היא בכלל?גם אני שמעתי את הראיון ובכלל לא איכפת לי מה היא חושבת. הרבה יותר איכפת שמרגלית הוקרבה על מזבח הנקם כדי לתת פורקן לתאוות השמאל המצורע

למעלה