אהא
S Shir Sparotty New member 25/8/09 #20 XDDDDDDD וזאת הסיבה שהמשטרה שלנו נראית כמו שהיא נראית, אם לזה היא דואגת
P PerfectSP New member 26/8/09 #27 לא הצלחתי לראות../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif אז ראיתי סטיק איט בפעם האלף מישהו יכול להסביר לי איך אני רואה את זה בחינם?
לא הצלחתי לראות../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif אז ראיתי סטיק איט בפעם האלף מישהו יכול להסביר לי איך אני רואה את זה בחינם?
P PerfectSP New member 26/8/09 #30 אבל הם אמרו שזה היום ומחר חינם ../images/Emo190.gif אז אני שואלת לאן נכנסים לזה של החינם!@#$% אז טאל תגיד לי לשלם כי יש לי את הסרט (איפושו די איבדתי אותו)
אבל הם אמרו שזה היום ומחר חינם ../images/Emo190.gif אז אני שואלת לאן נכנסים לזה של החינם!@#$% אז טאל תגיד לי לשלם כי יש לי את הסרט (איפושו די איבדתי אותו)
P PerfectSP New member 27/8/09 #35 חח לא, ../images/Emo190.gif אסור להם לעשות דבר שכזה. אפשר לתבוע אותם על דבר כזה אתה יודע? לכן נראלי שהם מדיפים שלא... הם כן שמו בחינם אבל בתנאים מפגרים, לא ישר ב12 כשמתחלף לתאריך שבו זה אמור להיות אלא כנראה בבוקר או משו! כי ניסיתי בלילה ולא היה עדיין>>
חח לא, ../images/Emo190.gif אסור להם לעשות דבר שכזה. אפשר לתבוע אותם על דבר כזה אתה יודע? לכן נראלי שהם מדיפים שלא... הם כן שמו בחינם אבל בתנאים מפגרים, לא ישר ב12 כשמתחלף לתאריך שבו זה אמור להיות אלא כנראה בבוקר או משו! כי ניסיתי בלילה ולא היה עדיין>>
כ כפית קסמים New member 27/8/09 #33 וואו../images/Emo99.gif איזה סרט מדהים חחח פעם ראשונה שראיתי אותו
P PerfectSP New member 27/8/09 #36 ../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif תראי אותו עוד מאה פעמים, ואז כל סרט את תראי דברים חדשים שלא שמת לב אליהם! אפילו הפעם שראיתי גיליתי דברים חדשים! XD
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif תראי אותו עוד מאה פעמים, ואז כל סרט את תראי דברים חדשים שלא שמת לב אליהם! אפילו הפעם שראיתי גיליתי דברים חדשים! XD
כ כפית קסמים New member 27/8/09 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת היא שאני עכשיו רואה שוב
P PerfectSP New member 29/8/09 #38 תבורכי../images/Emo189.gif ../images/Emo190.gif סרט מדהים! עכשיו אני קוראת שוב את הספר באנגלית*-*
P PerfectSP New member 27/8/09 #34 הנה לפני 3 שעות הזמנתי אותו!!! ../images/Emo190.gif הקטע הוא שניסיתי אתמול בלילה בדיוק אחרי 12.. כנראה שהם עדכנו את זה רק בוקר או משו, כי לפי התאריך הלועזי זה כבר היה אמור להיות זמין אבל ראיתי את זה שוב כמובן שהכרתי כל חלק בעל פה, אבל זה עדיין מושלםD:
הנה לפני 3 שעות הזמנתי אותו!!! ../images/Emo190.gif הקטע הוא שניסיתי אתמול בלילה בדיוק אחרי 12.. כנראה שהם עדכנו את זה רק בוקר או משו, כי לפי התאריך הלועזי זה כבר היה אמור להיות זמין אבל ראיתי את זה שוב כמובן שהכרתי כל חלק בעל פה, אבל זה עדיין מושלםD: