שלישי,19.9.06

DreamS_HunteR

New member
מי אמר פעמיים כיטוב? אה?../images/Emo121.gif

לקום ב9 (!!!). שיא עולמי. ללכת לעשות קצת שעות נוספות חופשי חופשי בעיתון.. ב-4 אני עובר לעבודה השניה שלי - רדיו. עד 9. ב9 - אם אני לא אגסוס למוות אני אלך לחדר כושר. היום יש האנטומיה! מוהאהאהא

Gal isr

New member
יום ראשון גמדים, יום שני גמדים,

יום שלישי גמדים? לא חברים, יום שלישי בורגרים
בעבודה בבוקר

4LeafClover

New member
לא יודעת עדיין.

אני אמורה לעבוד מ3 וחצי בצהריים עד מי יודע מתי אבל אני מרגישה ממש לא טוב והצטננתי וממש בא לי לנוח קצת לפני קוקה קולה. היה לי חרא יום, אני מקווה שמחר יהיה יותר טוב. יום טוב לכולם.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifמשהו לא קשור ששעשע אותי

רגע לפני זה תרגישי טוב מותק
אולי נתראה בלי נדר יום חמישי
דבר שני-הסתכלתי על החתימה שלך ואני כזה "ואוו יש לה מלא זמן רשיון 2005 זה כזה ישן" ופתאום אני קולטת שיש לי רשיון יותר ממך, מה 21.7.05
לא משנה חחחחח

4LeafClover

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

וגם לי זה קרה פעם. ראיתי שהיה כתוב למישהו רישיון מ2005 ואני כזה "וואי זה ממש ישן." ואז קלטתי שהוא סה"כ עבר טסט יומיים לפניי.

m i r u s h i

New member
"לאבא שלך יש קשקשים-../images/Emo108.gif

זה לא עושה אותו דג. לאבא שלי יש פרעושים-זה לא עושה אותו כלב!"
היום, לישון עד מאוחר P: שיעור נהיגה כפול [ראשון :p] ב16:00-שיעור #27 ו-28!!!! D: יום נפלא חברע'לך.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifהוא נשוייייי ../images/Emo12.gif

ז"א, הקומונר שלי התחתן היום סופסוף בשעה טובה ומוצלחת והיה כל כך כיףףףףףף
היינו בטוחים שבחיים אפחת לא תרצה אותו... שלא תבינו לא נכון הוא בן אדם מדהים חכם מצחיק והכל... אבל הקטע שלנו היה לצחוק שהוא לא יתחתן וישאר בתנועה לנצח
בכל מקרה... היום: החלטתי שאין לי כח ללכת לעבודה המשעממת הזאת יותר... אז אני לא אלך בבוקר לשם ונשקול אם לבוא יום רביעי או לא... במקום העבודה אני רוצה לקום מוקדם [מוקדם=משהו כמו 11 ולא 2 בצהריים
] ללכת לבנק שיביאו לי כרטיס אשראי של יותר של החיילים ולא את הדיירקט המעפן שיש לי... מעניין אם אפשר 2 כרטיסי אשראי בו זמנית... חחח
יכול להיות מרתק
אני רוצה לקנות בגדים לחג [כי לבשתי לחתונה את מה שרציתי לחג] ולקנות לי כפכף חמוד כי בעיר יש מלא מבצעים ובא לי משהו נוח ליום חמישי כי הכפכף שלי לא משהו... בערב אני בטח אצא התגעגעתי לגלידה אולי אני אלך לבקר ולאכול חינם קצת
חפרתי. יאללה לילה טוב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבוקר טוב..../images/Emo42.gif../images/Emo199.gif

אני במוקד. מסיימת לילה ונראה לי ישר נוסעת הבייתה, יש לי יום חופשי.

ממממור

New member
../images/Emo204.gif חולה ../images/Emo7.gif

כ"כ כ"כ חולה! אני אפילו לא מצליחה להרדם מרוב שאני חולה (שימו לב לשעה...) שזה ממש לא הוגן- כי זו זכותם הטבעית של החולים:לישון. עוד אתמול בערב כאב לי הגרון- אבל ניסיתי להישאר אופטימית...וול- זה לא עבד היטב... חשבתי שאני חולה בד"כ בתקופה הזאת כי יש לחץ מתחילת הלימודים או משהו- אבל מסתבר שלא- זאת העונה
קיצר- כוון שאני לא ישנה אז משעמם לי- נורא- למישהו יש רעיון לתעסוקה לא מאומצת (כי אסור)? ניסיתי כבר נבירה בתמונות נוסטגיות, סידור חדר, קריאה (זה לא עובד כשמתעטשים כל הזמן), טלוויזיה ושאר פעולות פשוטות... רעיונות נוספים?

Taam YutvatA

New member
רבוטה מ8 עד 12-13../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

זה החלק החיובי. בעצם יש כמה: 1.אני חוזרת באור יום! אני כבר לא רגילה! אני רגילה להכנס לקניון באור יום ולצאת באישון לילה
2.אני אחזור בערך ב1-2 הביתה. משמע, שאני אוכל לישון צהריים! ואו. איזה הישג. 3.אני יכולה לישון המון המון צהריים, כי למחרת אני עובדת מאחה"צ ככה שזה לא יהווה סיכון לזה שאני לא אוכל לישון בלילה. 4. אני אבוא הביתה ואשכרה יהיה לי זמן לעוד דברים, חוץ מלשנות את ההודעת אוואי שלי באייסיקי מ"עבודה" ל"ישנה" ויש עוד הרבה

למעלה