שלישי כאן!

ברקי, הצלחת לסקרן אותי בהקשר

למי גר איתך וזו לא אישתך ולא ילדך ויודע הכל? אפילו אורי גלר לא היה עולה על זה. אלא אם אתה... גם נהנה מתוספות. חהחהחהחהחהחה האם שמעתי על זה? אני מרצה על זה אבל הסיכוי שיקפא לי הת..... הוא יותר מגבוההההההההה אבל זה לא יהיה בראשון

alondli

New member
טפטופים לא נחשב, כמו שטעימה לא נחשבת ארוחה../images/Emo3.gif

ניקו 45

New member
וזה מזכיר לי ביום שלישי ../images/Emo60.gif

ביום שלישי לבשה ורוד ... שיהיה לכולנו יום שכולו טוב חזיונות מרסדס בנד מילים: גל תורן וגיא לוי לחן: גל תורן וגיא לוי בחוף הים ראיתי חזיונות הם כאן על הבלקן מאות ראיתי וראיתי חזיונות שקט בא לים היום נמרחתי והרחתי את החום שמש צמצמה אישון מירו הלאה מירו כיסאות יום שלישי לבשה ורוד וחצי טובורג אם אפשר ונשרפה כי נרדמה בחול עולם קרוע ומוזר ואשליות ואני שר ואגוזים היא שאלה אם בחינם זה כאן ניתן היום לאט היא זחלה לה גופה היה לח שכבה חשופה שם בי בהתה בסוף היום ראיתי חלזונות הם כאן על הבלקן מאות ראיתי גם ראיתי חלזונות שקבעו בים היום וחצי טובורג אם אפשר ונשרפו כי נרדמו בחול עולם קרוע ומוזר ואשליות ואני שר ואגוזים הם שאלו אם בחינם זה כאן ניתן ושלגונים ומטריה וחזיונות היו בים היום מה השתבש שם ומה אז קרה גשם של מלח בלי הכרה קולות ששמעתי הפכו לשתיקה חלזונות שהצלתי (רקדו משמחה) אסירי תודה

ניקו פטרו צ'ינצ'

אתה הבאתה בשיר את הקטע הזה לאט היא זחלה לה גופה היה לח שכבה חשופה שם בי בהתה הייתה מישהי בגיל 90 לערך בחוף הים בראשון לציון באמצע היום שכבה לה בשקט והסתכלה על משחקי המטקות ועל ההולכים במרץ פנה אליה מושון שהיה ידוע בחיפושיו אחרי צעירות סבתא- שאל מושון- מה את עושה פה? אני-ענתה הסבתא- מנסה לתפוס קצת צבע. אהה -ענה מושון,- לפני הצבע לא כדאי לעשות פחחות??????????????

ניקו 45

New member
אני מניח R52 ששאלת ../images/Emo35.gif

פנטרו צ'ינה ? ולא צ'ינצ' (5) אז ברשותך תרשה לי לא לענות על שאלתך ורק זאת אומר
אתה מכיר את ניקו רק מהתקופה שלאחר "חזרתו בתשובה" : והנה תזכיר של ניקו מהתקופה השובבה שלו : אז בואי למקלחת , כך שנינו ביחד , נתקלח בנחת , ידך אל גופי שולחת , כש... בי פותחת . אז כך או אחרת , ואין לי אחרת , אז מה את אומרת ? תהיי יצריי מעוררת ? על כך ההיית שוב חוזרת ? ולמקלחת אותי גוררת ? פלגי מיים עלינו זורמים , ייצרנו גואים , חמים . שנינו ללא כסות ערומים , וזה כל כך טוב ונעים , לגעת זה בזו... זה נהדר נפלא וגם "טעים" . אז כך או אחרת , ואין לי אחרת , אז מה את אומרת ? תהיי יצריי מעוררת ? על כך ההיית שוב חוזרת ? ולמקלחת אותי גוררת ? באם תבקש את ההמשך אזי כל שעליך לעשות הוא רק לבקש . וחוצמזה מה קורה שם בחולות ראשון לציון אהההה ? ואני חשבתי שהיא עיר שקטה וטהורה

פנטרו? לא, נראה לי אישי מידי

אבל כן, מה שאני רואה פה, זה מה שאני רואה לא בודק מה היה קודם. וכן אשמח להמשך ואשמח לשמוע למה הסכמת כ"כ מהר עם אילנה. וראשון הייתה , הייתה עיר שקטה וטהורה, אבל מעיון באתרי ההיכרויות , נראה לי שכולן התרכזו בראשון, טוב לא כולן אבל בטח בהמוניהן

ניקו 45

New member
על השאלה אשאיר לאילנה לענות בדרכה../images/Emo68.gif

ואני זוכר את ימי "ראשון" כמושבה יחסית קטנה אינטימית ומקסימה . מה שקרה לה במשך השנים ... כפני הארץ כולה . ולך אביא : לא טוב היות האדם לבדו דני ליטני מילים: נתן זך לחן: מתי כספי לא טוב היות האדם לבדו אבל הוא לבדו בין כה וכה. והוא מחכה והוא לבדו והוא מתמהמה והוא לבדו. והוא לבדו יודע שגם אם יתמהמה בוא יבוא ואת ההמשך הקצר לשיר המקלחת ויש לזכור שכל הזכויות שמורות לניקו . ועכשיו לאחר שהתקלחנו , וגם קצת התעלסנו , על מצע ערגתנו נשכבנו , ואיך באים ילדים לעולם הבנו , ראשינו זה על זו הנחנו , מסכת עינוגנו השלמנו , אשאלך שוב ... אז כך או אחרת , ואין לי אחרת , אז מה את אומרת ? תהיי יצריי מעוררת ? על כך ההיית שוב חוזרת ? ולמקלחת אותי גוררת ?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo178.gifחזרתי עכשיו מהמשמרת, נראה לי שאני בדרך

שאני בדרך למקלחת... אתה כבר חזרת בתשובה ניקו. וישנה כבר מישהי שישרה לך את ה X שבמיטה... אבל ישנם בין התקוות עדיין כאלו שבלילות חולמים על....... אני למשל אוהבת אותך אבל יודעת ללא ספק ש........ אתה לי ארץ אבודה לנצח

למעלה