שלישי כאן!

שלישי כאן!

אמצע השבוע ממש כאן יששששש
נה נני ננה נה וגם הבטיחו שיהיו בו כמה טיפות של גשם, סיבה למסיבה
קשרתי סרטים צבעוניים למשושים ואני יוצאת אל היום שממתין לו שיהיה יום צבעוני ועליז, יום מאושר
בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

paloma blanca

New member
בוקר טוב ויום נעים ../images/Emo24.gif

לא מתאים לי גשם היום בשעות הבוקר אח"צ .... מבקשת לדחות לשעות הערב/לילה
יש לך דיבור ללמעלה לסדר לי ענינים ?

alondli

New member
..שמתי מילה למעלה עבורך,לא יהיה לך גשם בבוקר

..בצפון יתחיל קצת בשעות הערב המוקדמות, במרכז מאוחר יותר..
אפשר להסתובב חופשי עד אז.. OK, לא כמו יום אתמול שהיה מקסים, מלא אנשים מילאו את בתי הקפה בצהריים, מול ים שקט ורגוע ושמש..מחממת במיקצת..
יום-יומיים גשם ..זה יהיה בסדר, אם יתממש באמת... ולא רק חזאים שלוקחים ברצינות יתרה את עבודתם..
בוקר טוב לכולם

בוקר טוב עם תיאור של בוקר שגרתי

מי יעשה לי קפה בבוקר??????????? זה מה שהטריד אותי כש.... תעוררתי, וואלה.......... גלשתי למקלחת, המצנפת לחצה לי על העין, בטח כל הלילה, איזו עין אדומה הגרב, נעלמה מרגל ימין ובכיס היו לי עוגיות. מאיפה באו עוגיות לכיס בלילה סימני אוכל מהמטבח למיטה, וואההוו המנקה בטח תקלל, מתי היא באה????????? ראאאבק תארגנתי, הגעתי לבודה אומר לי השומר לא כדאי שהתחתון יהיה מתחת למכנס? לא מבין אותו ממש משוגע, מה יש לו מהתחתון במעלית מצחקקים, אז הבנתי, יש לי.. פירורים על הסנטר, אז זהו ניקיתי את הסנטר, ואני רוצה קפה, מה לא מגיע קפה אחרי 3 קרואסונים, 2 בורקאס, ו אוזניות בטעם חלווה? למה אני צריך להכין לבד? ולכולם מכינים? למה? טוב אלך להוריד את הגופיה לוחצת בגרון, ככה אוכל לפתוח כ]תור בחולצה ולמה יש גופיה? הייתי איתה אתמול? ממתי גופיה לובשים מעל החולצה? ואיי לי שחכתי את המצנפת, טוב, אחביא אותה שלא אסתובב , בוקר טוב לכם

ויש לי בעיה אופטית אנאלית שלא מבין איך

התגברתי עליה בבית לא ראיתי את עצמי מניח את התחת שלי על הכסא בעבודה ועכשיו אני מרגיש את הכסא אז? הולך להכין כוס תה, ולאכול עוגיות עוד 30 ק"ג אני רואה דיאטנננית חייב לאכול

ניקו 45

New member
כן פלומתנו... גם ע"פ תחושתי R52 ../images/Emo2.gif

הבוקר הקיץ , לא כיום אתמול ושלשום ...

פלומתו, נראה לך? שאני נלחצתי?

לא, אבל לקום מוקדם ,לעבור את כל הבלאגן בכביש. להלחם באידיוט שלא רצה לתת לי להשתלב. חגיד לשכנה שלי שנכנסה לאוטו לא שלה כי פתאום היה לה צר כי כשהיא שוכבת היא יותר גבוהה ממתי שהיא עומדת. ועוד לזכור לקחת את הכדור הנכון? נראה אותך לוקחת כדור בצבע הנכוןם כשאת עוורת צבעיןם. נראה לך?

שני דברים

ראשית רק בשביל להיות נשמה היה שווה שנית למדתי עוד משהו ואני משתדל כל יום. שאני אולי דסלקטי תודה

אילנה 55

New member
רוני,אתה צריך להתחתן ומהר../images/Emo6.gif.........

הכל קורה כי לא טוב היות האדם לבדו.

להתחתן? הייתי מתחרפן כל יום לא רק לפעמים

ולהיות לבד? אני לא לבד אני כמו םרוסטטה לא לבד אבל מידי פעם פעם ככה ופעם כהה פעם שאלו מישהי שיצאה לירח דבש איך היה ענתה" וואלה משוגע,,,, כל הזמן ,בפנים, בחוץ בפנים בוץ למעלה למטה למטה למעלה אל תקחו חדר ליד................. מעלית,,,,,, משגע את השכל

למה? למה צודקת?

מתברר שבלבד יש יתרונות לא פעוטים למה צריך חזיר בשביל נקניק אחד ופרה בשביל כוס חלב? למה?

ברק 188

New member
תגיד רון מזה השיגעון...

עברת דירה לכפר אז"ר איפה שכול אחד מתחיל להיות מפוזר מבלי לעדכן אותנו ? טוב לענייננו היות ואני יודע שלערב נקבע לך פגישה לדייט מאחל לך בהצלחה ושיר מצורף כמובן לנושא הפגישה להשת'100 נ.ב ואם כבר יוצא משהו היום/הערב/הלילה/ לפנות בוקר... שיהיה פעמים כי טוב

ברקי? רק שם מקבלים אישור?

ולי יש הערב? מאיפה המידע? אבל אם יהיה משהו , אשמח לעדכן אותך רק שלא יתקרר לי הת.. עד אז

ברק 188

New member
אכן רון לא ב'רק שם יש גם...

פה בראשון לציון ואני מכיר אחד שכזה שמתגורר בביתי זאת לא איישתי וגם לא ילדי לא אגלה...תחשבו קצת לבד , לגבי פגישות רון אני יודע עוד הרבה לפני שהאנשים בהם מדובר יודעים...תחושות לחושות שמעת על מושג זה או משהו לזה זהה ? ב'רק דע לך שיש פה אחת שעומדת וצורחת שלה הבטחת ואם תקים לא יקפא לך הת... להשת'100

למעלה