שלישי ב-

חחחחחחח היה קורע../images/Emo6.gif

חולהה על ג'וי
ואני לא מבינה איך לא רואים שהשחקנית מהריון

LeRanch

New member
משעשע../images/Emo3.gif

אהבתי ת'מחווה ל-cops ואת העובדה שהם לא מפסיקים לעשות פשעים גם כשמצלמים אותםXDD ובמיוחד כל מה שקרה לשוטרים האומללים

oO nam nam Oo

New member
פרק טוב../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

החלומות של פיטר היו מגניבים
והיה משעשע שכשסימון שאלה את הירו "אתה הירו נקאמורה מהקומיקס של אייזק?" הוא אמר לה "כן, רק שהפנים שלי פחות עגולים" חחחחח לא הבנתי אם האיש הבלתי נראה זה אותו האיש שעשה פיצוצים מהידיים
[לי הפיצוצים מהידיים הזכירו את מכושפות
] אבל זה כוח מגניב, להיות בלתי נראה.

לא זה לא הוא...

האיש עם הפיצוצים מהידיים זה האיש שמאט(הקורא מחשבות) והבלונדה השותפה שלו תפסו וחשבו שהוא סיילר ואז הוא ברח...עכשיו הוא לומד להשתלט על הכוחות שלו... את האיש הבלתי נראה אנחנו רואים בפעם הראשונה...

ANadav

New member
באמת אחלה פרק

ראיתי כבר את הפרק סיום ועכשיו אני נזכר בפרקים אלו איזו סידרה מעולה!!!! אבל לוסט יותר....
עוצב באמצעות תפוז-פד

פרק טוב../images/Emo13.gif

הירוווווווו
גאד הוא כזה חמוד הוא עשה את כל הפרק... קרע אותי כשהוא ונייתן דיברו ואז הוא עשה כזה פליינג מאן ואז הוא עושה לו שקט...והוא עשה את זה בשקט
מעניין אם גם לחבר שלו אנדו יש כוחות כי אם לא הוא סתם תקוע בכל מקום זאק כזה מתוק הייתי מטוחה הוא יעזוב את הסדרה מזל שהיא ספרה לו שוב
כל הקטע של דיאל וניקי היה סתם משעמם אבא של קלייר מעצבן אותי...וזה שמוחק זיכרונות נחמד אבל מעצבן שעדיין לא ממש ברור מה קורה איתו... חבל שעדן מתה היא הייתה ממש חמודה(ודומה בצורה מפחידה לרייצ'ל בילסון
)

4hilla4

New member
עם שיער ארוך היא

הרבה יותר דומה.... זה באמת מפחיד.. אולי יש לה אחות תאומה... חח.. סתתםם... סדרה טובה.. אני כבר מחכה לשבוע הבא..

פרק מעולה.../images/Emo129.gif

אני מתה על הירו~ איך שהוא ונייתן התווכחו על איזו מילה.XD אויש.זה היה מצחיק. (צריך לחפש את הפרק ביוטוב או משהו.אני צריכה לראות את הקטע הזה שוב.) בכלל, כל הקטעים איתו הפרק היו מצחיקים. הו.וגם זאק חזר. מקור האור של הסדרה הזאת.
שלא יילך יותר לעולם. TT__________TT מייקה מעצבן אותי. ילד סנוב.
אני מקווה שאמא שלו תמות. מוהאהא. D<

מייקה בכלל לא מעצבן

אני מתה לגלות כבר מה גם הוא יכול לעשות ! הילד הגאון הזה מתקן הכל, להזיכרכם. אחותי אומרת שהוא יצטרך יום אחד להיות מול סיילר, כי גם סיילר התחיל בכך שהוא היה שם לב לפרטים ומתקן את השעונים... נחכה ונראה [אני מחזיקה את עצמי לא לראות את כל הפרקים למרות שיש לי אותם, פשוט כי לחכות שבוע לסדרה הזאת זה משהו שממש שווה לחכות לו !!]

הוא מאוד~ מעצבן.../images/Emo129.gif

יש לו פרצוף מתנשא כזה. והוא בכלל לא מתנהג כמו ילד בגילו.
ככה זה נראה לי.

4hilla4

New member
משפחה עם כוחותתת...

אמא- פיצול אבא- להכנס דרך דברים... ילד- לתקן כל דבר... מפחידד...

איך שכחת את פיטר ונייתן ? הם הרי אחים

נייתן עף ופיטר אמפטי\אוסף כוחות. וגם לפי הפרקים הראשונים, אפשר להניח שגם לאבא שלהם היה איזשהו כוח.

LeRanch

New member
פרק יפה../images/Emo3.gif

הפיצול אישיות של ניקי כבר ממש מעצבן
יאללה שיתקדמו עם זה ויפסיקו להראות אותו דבר.. גם אבא של קלייר מרגיז! הוא מסתיר כ"כ הרבה מכולם. היה עצוב לראות את קלייר מתוסכלת שאף אחד לא זוכר כלום
הירו, אנדו וכל הקטעים שלהם עם סימון, אייזק וניית'ן היו נחמדים
במיוחד הקטע עם "פליינג מאן!!!!!!" פיטר והחזיונות שלו - מדהימים! בסוף הבנתי שהגנב הוא האיש מהחזיון הזה וחשבתי "בטח רק פיטר יכול לראות אותו" וצדקתיXD אה כן ומוהינדר משעמם לאללה

למעלה