שלישי ארה"ב

Mikel20

New member
שלישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

דינו???? דינו??????? אני חושב שצריך להכות את התסריטאי שהגה את השם הזה, נגמרו להם הקיצורים של ליטל D/E/R אז עברנו ל"דינו"? וברידג'ט ממש הצטרפה לסחבקייה שם, אני אומר לכם, אם בראדלי לא בונה לה איזו עלילת התמוטטות עצבים אחרי שייקחו לה את "דינו" אז היא תיהיה סופר-וומן עם כל הצרות שנופלות עליה - איזו דמות טראגית. זה רק אני או ששני אלה (דנטה וברידג'ט) ממש משעממים ונמאס לשמוע אותם כל הזמן מדברים על ה"זמן עם התינ...סליחה, דינו". סה"כ די משעמם.

aabbadd

New member
../images/Emo58.gif גם שאר הפרק היה משעמם

אני אסכם את שאר הפרק בפשטות: אריק וג'קי משתוקקים לעתיד משותף ואריק מתכנן לבקש מסטפני גירושין. סטפני מגלה סימנים של דאגה מפני ההתקרבות של בריג'ט לדומיניק. זמן קצר לפני שאריק מספיק לומר לסטפני שהוא רוצה להתגרש, היא מחליטה לגלות לו על פלישיה ולוקחת אותו לבי"ח לפגוש אותה. פרק מאוד מאוד משעמם.

../images/Emo58.gif ארה"ב שישי שעבר

קרה משהו נורא: בסצנה עם ברוק, הופ וניק ישבתי עם חיוך מפגר על הפנים. אני מתרכך. אה כן, טיילור כלבה. שוב הולכת אחרי גבר שנמצא עם ברוק? ביצ'.

היא גם שרלילה לא קטנה...

ת'אמת, טיילור מעצבנת אותי חבל על הזמן! כל עוד היה לה מתאים שברוק תעזוב את רידג' היא לא אמרה עליה מילה רעה לניק. איך שפתאום מחשבות על ניק התחילו לדגדג לה במקומות הנכונים, פתאום: "תיזהר ממנה, וכו'." אממה!!!

../images/Emo58.gifהנקמה המושלמת... אין כמוה

אח טיילור וניק... אם מה שאתם כותבים זה נכון... יהיה הנקמה המושלמת.. גם רידג' יצא מכליו... נוכח אשתו לשעבר עם אחיו השווה גם ברוק סוף סוף תקבל לפרצוף את מה שהיא מאכילה את טיילור כל כך הרבה שנים... Go Taylor Go ... תעדכנו... זה באמת מעניין

Mikel20

New member
ארה"ב - רביעי ../images/Emo58.gif

כמעט את כל הפרק הרצתי, רק הקטעים בבי"ח היו שווים, והיו הסצינות הכי טובות שהיו בשבועיים-שלוש האחרונים... ג'ון מקוק שיחק נפלא, כמו שצריך, ההלם כשהוא קלט שהיא חיה היה אמיתי כ"כ..(תזכירו לי מתי נאמר שסטפני שרפה את הגופה של פלישיה??
) וסטפני לא מוכנה לשמוע על המוות של פלישיה, היא לא מצטערת לרגע. הקטע עם הדיבור של פלישיה היה קצת נדוש מדי, הזכיר לי את ימיי מאסימו בכיסא הגלגלים
אהה ורידג' ממש אידיוט, כזה נאד מנופח, תמות כבר.

sashkashurik

New member
העיקר שהבית חולים נמצא

בסן דייגו ולא בסן חוזה!
אנחנו על המפה!
ראיתם כשאריק שאל את סלייטר, האם יש לו ילדים, הוא גם ענה בעצמו: בטח שאין לך, אתה בן 15! חיחי. טוב, אני רוצה להודות שסלייטר קצת גדל מאז ימי הצלצול הגואל העליזים, אבל אריק, כנראה, זוכר אותו כמו שהוא מימי בית הספר. ועוד דבר: למה כל פעם שיונתן שלי מקשיב לשיר "לדוד משה הייתה חווה ובחווה הייתה פרה...", אני תמיד נזכרת בסטפני בבית חולים של פלישיה?

aabbadd

New member
חמישי ארה"ב ../images/Emo58.gif - שווה צפייה

רידג' ממשיך בנסיונותיו לזכות בברוק , מה שפותח פצע ישן מהעבר שלה כילדה . ברוק משווה את רידג' לאבא שלה, שעזב אותה, את אחיה, אחיותיה ואת אמא שלהם . היא בנוסף אומרת שהיא לא תוכל לשים את הופ ואר.ג'יי באותו מצב שהיא הייתה בו . המשחק של קק"ל היה כל כך טוב שניתן היה באמת להרגיש את כאב הבגידה, גם של רידג' וגם של אבא של ברוק. אני התרגשתי כשצפיתי . במקביל ניק מבקר את טיילור השתוייה בביתה, והם מדברים על בעיית השתייה של טיילור - לא מעניין ! סטפני ואריק בבי"ח - פלישיה מתעוררת, סטפני מבקשת מהרופא לזרז את עניין השתלת הכבד ומבקשת שזו תהיה היא שתתרום לפלישיה. ג'ון וסוזן נורא נחמדים בסצינות האלה, המשחק שלהם טבעי וממש כיף לצפות בהם. זה כל הפרק - בסה"כ פרק טוב ושווה צפייה .

|חמישי| ארה"ב

בהחלט היה פרק חביב. חבל שבראדלי לא הלך על קו עלילה בו פלישיה באמת שונאת את סטפני על זה שלא נתנה לה למות. זה יכל היה להיות מעניין. בטוח שיותר מעניין ממה שהוא מתכנן לה בכל מקרה
וכן. המשחק של קק"ל היה טוב מאוד.

א ר י ק ל

New member
שישי ארה"ב ../images/Emo58.gif ---

סטפני לא חייבת לעבור את הניתוח כי מצאו תורם מתאים.-הייתי כך כך בטוח שיקרה כזה דבר. אריק וסטפני מגלים פתאום שהם מאוהבים אחד בשני..עד מתי?! זהו..שום דבר מעניין, חוץ מהמשחק של גברת אלכוהול הלוא היא טיילור, שמקיאה על ניק הג'נטלמן "ידידה" החדש.

חייבת להגיד שזה פרק מהמם.

וואו.... מזמן לא ראינו מזחק כ"כ משכנע כמו בפרק הזה. אין מה לעשות סוזן מוכיחה כל פעם מחדש שהיא המלכה של הסבוניה הזאת בלעדיה הסידרה תיגמר.

באמת פרק טוב!

הסצינות של סטפני ואריק היו ממש טובות. אריק שיחק מצוין, וממש רואים איך השחקנים נכנסו לדמויות והתרגלו אחד לשני. משחק מעולה! באמת מעניין כמה זמן האהבה הזאת תימשך... אבל כל עוד זה נמשך – כיף לי לראות אותם ככה!

M a g n u s

New member
יש מצב ש....../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

סטפני לא תתעורר או משהו כזה
היה לי קצת מוזר הסיום של הפרק...

גרטה1

New member
שמתם לב למשהו מעניין?

בשלושת השבועות האחרונים אני בקושי רואה 5 דקות מכל פרק מרוב שעמום (יש פרקים שאני לא רואה בכלל) אבל חמישי ושישי היו מצויינים (בייחוד חמישי, בשישי היתה קצת נפילת מתח חוץ מההקאה של טיילור) והנה מה שמתי לב? שא-פחות או יותר אלו הפרקים היחידים שהלהיבו מישהו. ב-יותר חשוב-התסריטאי הכי טוב בתחום שתמיד כותב את הפרקים הכי מעולים עזב מסוף פברואר וישנם שמועות שהוא חוזר ל"בית חולים כללי". אז מה רבה היתה הפתעתי שהוא הוא זה שאחראי על 2 הפרקים המעולים האלה! יש סיכוי שבראדלי שכנע אותו להשאר והוא יוכל להפך את הסבוניה הזו לטובה ביותר? הלוואי!!!! ועוד הערה: למי שקרא את התסריטים שפורסמו ברשת, הפרק של יום שישי היה בין הפרקים המפורסמים וישנם שינויים, מעניין מה זה אומר על התסריטים הבאים...

למעלה