שלישי - ארה"ב

Mikel20

New member
שלישי - ארה"ב ../images/Emo58.gif

איזו כאפה
ענק.... לא יודע עד כמה זה אמיתי אבל לפי הסאונד זה היה נשמע די אמין, מסכנה ג'ניפר גריאס

2 מלאכים

New member
היה ענק|ספויילר|

צריך לתת לה תוספת סיכון על כל הכאפות שקיבלה. מעניין כמה טייקים לקח להשיג את זה. הפרקים האחרונים תענוג. מעניין אם הדמות של טיילור תופיע בזמן הקרוב וכמה

רביעי ארה"ב ../images/Emo58.gif

גאד, בא לי לחנוק את רידג'. אחרי כל מה שהוא עשה לניק בשנה האחרונה (ע"ע ההפללה ברצח של שיין) הוא מעז לומר לו להסתלק מהבית של ברוק? תמכתי בברידג' רק כדי לראות את אשלי הצבועה (שעוד הספיקה ללכלך על ברוק כשרידג' זרק אותה) סובלת. עכשיו הם יכולים להיפרד. סטפני ודונה מעולות ביחד. אני בכלל מתפלא איך הן לא התפוצצו מצחוק בסצנת הסיליקון ביום שלישי. והת'ר תום מושי מושלמת. מת עליה. אה כן, טיילור: צאי מזה. את מאוסה.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifעזוב את טיילור בשקט!

מה אתה רוצה מהמסכנה? היא גילתה שהיא ילדה את התינוק של האישה שהיא הכי שונאת בעולם, מותר לה להמשיך להתבכיין על זה לפחות עוד שבוע שבועיים.. רידג' כזה אידיוט מעצבן וממש נמאס לראות אותו מתנהג כמו איזה איש מערות קדום בכל פעם שרק מזכירים או רואים את ניק, גט אובר איט! מסכנה אשלי
טוב, בטח כבר בפרק הבא נראה את ריק מגיע לנחם אותה
עד עכשיו הייתי די פרווה בכל הקשור לדונה ולא הבנתי מה כולכם מתלהבים מהריבים שלה עם סטפני, אבל עכשיו זה כבר נהיה טוב. סצינת הסיליקון הייתה גדולה והסטירה הייתה פשוט מעולה! איזה כיף שסטפני חזרה
לפחות אני מסכימה איתך בעניין הת'ר תום

../images/Emo58.gifלא עוזב ../images/Emo3.gif

שתצא מזה. ברוק הסכימה לוותר על הילד, גם מבחינה משפטית וגם מבחינה רגשית. טיילור כל הזמן טוענת שברוק לא מתקדמת עם החיים שלה בזמן שטיילור בעצמה תקועה אי שם ב-1993. הייסורים של טיילור היו לעניין בשבוע הראשון אחרי הלידה, עכשיו זה סתם פתאטי.

Mikel20

New member
יש לה הרבה יותר ../images/Emo46.gif

מצידי שיראו אותה מתעצבנת על ברידג'ט שוב ושוב, זה היה ממש חזק. אני מקווה שיהיה קטע ממש קיטשי, שהיא תרים את התינוק על הידיים, תסתכל עליו, ופתאום היא תראה את ברוק בידיים שלה
רק שתפסיק לבכות, זה לא הולם אותה

S c a r l e t t

New member
../images/Emo46.gifאתה סתם קטנוני

היא לפחות בוכה ומתייסרת כשיש סיבה, לא כמו ברוק שבוכה שמונה פעמים ביום (וזה ביום רגוע)..חוץ מסיפור האונס קשה לי לחשוב על סיבה מוצדקת שהיה לברוק לבכות בגללה..אז תעזוב את טיילור כבר בשקט

Shiri from the block

Active member
היי היי זה שברוק היא בנאדם רגיש זה לא אומר שצריך לרדת עליה בגלל זה../images/Emo11.gif שתבכה כמה שבא לה! וזה בהחלט מוצדק. אחרי שכל אחד מתעלל בה כל הזמן

Shiri from the block

Active member
מההה??../images/Emo58.gif ככה ברוק מוותרת על ילד שלה???? ומה עם ניק?? איך היא ויתרה עליו כל כך מהר?? אז למה היא רצתה לעשות ילדים איתו אם היא לא רוצה אותו בכלל? :|

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifסביר להניח שלא

עם הרקורד שיש להם עם המחזורים בטח עוד כמה ימים ברוק ורידג' יפרדו שוב ואז היא תיזכר שיש לה ילד מניק ושהוא בעצם הסול מייט והדסטיני שלה...

Shiri from the block

Active member
הסטירה אמיתית! בדיוק היה כתוב ב"פרומו" במעריב שהסטירה הייתה אמיתית לגמרי, ואחרי ה"קאט" היה חיוכים חיבוקים ונישוקים

sashkashurik

New member
איפה אפשר לראות את הפרקים

של נובמבר? או שהשביתה התחילה כבר?

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

לאאאא ברוק, מה את עושה? למה את מוותרת על העתיד שלנו?
הפלאשבק עם סאלי היה ממש עצוב. הו וול, לפחות לג'קי תהיה עלילה.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifעד שהיא עושה מעשה טוב לשם שינוי

כבר אמרתי את זה בעבר, אני ממש מופתעת שברוק מוכנה לוותר ככה על הילד שלה ואני עוד בטוחה שבפעם הבאה שרידג' והיא ייפרדו היא תמצא איזו פירצה בההסכם שהיא וטיילור חתמו עליו. אבל לפחות עכשיו יש לה כוונה טובה (למרות שאם רידג' לא היה חוזר אליה אז היא בטח הייתה נאבקת בטיילור כדי לגדל עם ניק את הילד הזה) איזה עצוב היה לראות את סאלי
אבל אני לא מצליחה להבין למה ניק ירצה להיכנס עוד פעם לעסקי האופנה, הוא ניסה פעם אחת וזה לא עבד שיחזור לספינות שלו, לפחות בזה הוא היה טוב..

S c a r l e t t

New member
כי היא באה להוכיח משהו

טיילור עדיין בשוק טוטאלי מהמצב. אמרתי ואני אחזור על זה שוב, אין לי טענות כלפי ברוק עכשיו פשוט מניסיון העבר קשה לי להאמין לה ולסמוך עליה שגם למרות החוזה זה יהיה לתמיד...

למעלה