שלישית המאמות

roxie

New member
זו שוב

כניסה לעולם הבידור שנבחנת במימדי הגוף כשלמעשה מדובר במבחן היכולת לשיר.....
באותה מידה בנות רבות שומעות במבחני כשרונות אחרים שהן שמנות מדי... אין כל הבדל בין ה-2 מבחינתי מה הקשר בין יכולות ווקליות לגודל התחת??

אבל יש להם מטרה .

והגוף הוא מכשלה אז למה לא? אם רוצים בלונדיניות ואחת שחורה תבוא היא לא תתאים ולא חשוב מה ומי היא . יש להם מטרה נשים גדולות ושמנות ואת זה הם צריכים. גם אני לא התאמתי להם כי אני לא מספיק טובה להם. יש להם משהו ספציפי אז הם בוחרים. קשור בגודל התחת והציצים אין מה לעישות.

תקשיבו אני מכירה בחור שמן מאוד!!!

בעל כישורי שירה מדהימים הרבה אנשים ששמעו את קולו צומררו... הוא בעל עוצמה מדהימה! הוא נכשל במבחני כוכב נולד כי הוא שמן! אבל אילו היה מתקבל אין ספק שהיה לוקח מקום ראשון! שמו דורון רוקח זכרו אם תשמעו את השם הזה שהוא בעל הקול הכי מדהים ששמעתם בחייכם. בדרך כלל נותנים לו במה בסטייג' בימי חמישי. אני מאחלת לו בהצלחה ושהקול שלו ילך לפניו. אנשים רעים! מתי כבר יפסיקו לעשות השוואת מתי יבינו וכלנו בני אדם.

לא מצליחה להחליט

מצד אחד, יותר קל לנוע בקבוצה מאשר לחתור לבד את הדרך, כך שכניסה משולשת כזו היא רעיון נהדר. מצד שני, להקות של שלישיות/רביעיות/חמישיות נוטות להצלחה קצרצרה, כשזה כמעט תמיד איזשהו גימיק שמושתת על מראה חיצוני, כך שאני לא יודעת אם לקטלג את השלישיה הנ"ל ככניסה רצינית. מצד שלישי, משהו באי הקבלה של איילה מטריד אותי, במשפט הזה "אנחנו לא רוצים למלא אותך בספוג, אנחנו רוצים את הבשר האמיתי", יש הרגשה של שוק, של אטליז, אומנם לא פחות מהאטליז ההפוך והרגיל ועדיין. איפושהו רעיון השלישיה הזו מצטרף לי יחד עם לרדת בגדול, לקרקס התקשורתי הלאו דווקא מכובד שמתחולל בימינו, משהו בסגנון "וישחקו נא השמנים בפנינו", אני אישאר בחוסר החלטה ואופטימיות זהירה.

את האמת

אני לא מפה אני לא מגדירה את עצמי שמנה אני אפילו בתהליך (שהולך מצויין) של הרזייה אני מגיבה כי ראיתי את הכתבה בגיא פינס היום אני חושבת שזה דוחה לא הלהקה שישירו כמה שהן רוצות אלא הגימיק זה כמו שיעשו להקה של רק בלונידניות וכו' שלא לדבר על דעתי בנושא שומן שאישית וזו דעתי ואני יודעת שיסקלו אותי ואולי אף ימחקו אבל לראות את הבנות המועמדות הגדולות מאוד זזות אלק רוקדות בצורה חושנית זה היה מגוכח מבזה אין מה לעשות ובימנו מי שרוצה להיות מפורסם וסלב צריך להיות בעל מידות סנטרדנטיות שלא לדבר על רזות פשוט לראות קודם את הציצי ואחר המון זמן רק את שאר האדם (ויש הרבה) זה מגעיל

עופר 123

New member
אם אפשר להקים להקות רק של רזות....

למה אי אפשר של שמנות?
עופר נ.ב - ואם זה כל כך מגעיל אותך, תעבירי ערוץ. כל דברי השבח והלל שכתבת פה לא מוסיפים לך יותר מדי קרדיט.

למעלה