שלישישי!

אחח..

שם / כינוי:דיה שבט:עתיד
הנהגה:חוף תפקיד:מדריכת ז'! שכבה גילאית:שישיסטית שם השכבה:דו
שעת הגעה לשבט:3 שעת חזרה מהשבט:8 כמה חניכים הגיעו?7(לא כולל 2 קבועות שלא יכולו להגיע) איך היה?היהsweet ומה היה?פעולת שוקולד!!
מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת פורום צופים!! ומעל?כלום.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אני אספר על הפעולת שכבה של אתמול. הילה ואני ניסינו לחקות את הריקוד הדפוק הזה מהמופע של אסי וגורי. והילה התרסקה לה על הפרצוף ויש לה שני ראשים עכשיו(קרדיט לנוצ'קה)XDDDD הכל הוסרט! וסתם משהו מעניין שקרה:פולה(החתולה) עשתה קקי באוטו-_-' האיש שעשה לך את היום: הילה הדביבונת מזון! למה?הרגיעה אותי כ"כ לפני הפעולה!מהממת אחת
מסר לאיש שמעלך:שבת כוסית:) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"בלילה הקר הזה אני רק חושבת על ההומלסים בבתים שלהם"(שלי מפגינה חוכמה ורחמנות.. ובעיקר חוכמה!חחח) מסקנה יומית: לא לקחת את פולה באוטו.. שמנמנה!

מרד! שלי מפורסמת

והיא בכלל לא נכנסת לפה.. אחח.. המופקרת הזו.. לא עוזבת את השפתיים של אביב לרגע..חחחח הציטוט השבועי ממש להיט אה?!

big jrden

New member
../images/Emo41.gif חחח דיה הרגת אותי.

ואני ממש גאה בך על אתמול. היית תותחית בפעולה!!

Sweetened

New member
חס וחלילההה:O

זו לא הכמות זו האיכות אין ספק, סתם שאלתי כי זה סקרן אותי חח.. [:

פתי"ק../images/Emo13.gif

שם / כינוי:שיר שרלו שבט:שורק
הנהגה:חוף תפקיד:חמשושית שכבה גילאית:ט' שם השכבה:יהב
שעת הגעה לשבט:15:30 שעת חזרה מהשבט:סביבות 9 כמה חניכים הגיעו?34 אני חושבת איך היה?כיף מאוד מאוד ומה היה?טיול פתיי"ק, ווהוהוה הטיול הכי מצחיק בחיים. ממש ממש ממש נהנתי,עלק הטיול האחרון שלנו כשכבה לבד:|(עד חנוכה שמיניות חח) מה לבשת מתחת לחאקי?יום ראשון:חולצת הבטחה, יום שני: חולצה גדודית-פתי"ק ומעל?סווצ'ר יום צופה, ובלילה 2 סווצ'רים, צעיף ושמיכה חחח מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: 2 בנות מיהוד נדמה לי באו לחפש את גררה"יש לכם איזה גרגרה פה?רצות שמועות עליה בהנהגה.... התמימות האלה, מגיעות הכי רחוק!" וסתם משהו מעניין שקרה:איף קרו מלא דברים.היה נהג מיומן מאוד! חחח האיש שעשה לך את היום:הגדוד המעולה שלי! למה?כי אנחנו הגדוד הכי טוב בעולם ואני מתה עליו:) 3>> מסר לאיש שמעלך:שבוע טוב!
אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי:"שיר! היא שם בואי בואי!*ריצה*" "יש לך מכנס להחלפה?השתנתי על עצמי"[ילדה מפחידה משבט אחר] "יש לכם איזה גרגרה בשבט?" " גם שרשר וגם גורמט-זהו גדוד ט'!" מסקנה יומית:"התמימות מגיעות הכי רחוק. אני לאהוב את הגדוד שלי מאוד מאוד:) 3>

חחח איזה ילדות מיהוד?../images/Emo47.gif ../images/Emo6.gif

איך הן נראות? P: ואומיגאד
חחחחחחחח "יש לך מכנס להחלפה? השתנתי על עצמי" חחחחחXD. טוב די אני נרגעת.

חחח לא זוכרת

וואו הן היו ממש מצחיקות, באו לגדוד שלי כזה.." מי זאת גררה? גרגרה? משהו כזה" אנחנו מביאים אותה ואז הן רוצות לקחת אותה הצידה להגיד לה משהו והיא לא רצתה ללכת " יש עלייך שמועות בכל ההנהגה" חברות שלי הלכו לשאול אותן אז הן ענו " יש שמועות שהיא עושה מעשים הגרגרה הזאת" "מעשים?! גררה הילדה הכי תמימה בעולם" "אני אומרת לך.. התמימות האלה מגיעות הכי רחוק בסוף" שיוו זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם!@ ולא ראית את זאת שהשתינה? היא עמדה בכניסה לשירותים ושאלה כל מי שנכנסה אם יש לה עוד מכנס. כןן בואי תשתיני לי על המכנס חחח.

טיול פתי"ק שלהלהלהה.

שם / כינוי: פנינה שבט: משואותתתתתתת!
אימפריה בלבן אדום לבן:) הנהגה: חוף תפקיד: חמשושית שכבה גילאית: ט' שם השכבה: שורק 3> שעת הגעה לשבט: ממ רבע ל4. חח ויצאנו יותר מאוחר, מן הסתם. שעת חזרה מהשבט: וואו לא זוכרת כמה חניכים הגיעו? 47 איך היה? היה מעולה :] ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ביום הראשון חולצה ארוכה חומה, וביום השני היינו בלי חאקי אז לבשנו חולצות של פתי'ק (שיצאו מגניבות בטירוף) ומעל? סווצ'רט שחור, ועוד בגדים בשק שינה שסתם שמתי על עצמי בגדים מרוב קור אז אני כבר לא זוכרתD: מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חחח המדריכים
צחקתי מכל מילה שניה שלהם בערך.. וסתם משהו מעניין שקרה: חח היו מלא דברים אבל אני בטח לא זוכרת הכל, ואינלי כוח לכתוב
האיש שעשה לך את היום: כל השכבה המדהימולה. למה? כובע מסר לאיש שמעלך:
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "מי שלאאאאאא קופץ כחול!! מי שלא קופץ כחוללל.." מסקנה יומית: שבט משואות אימפריה:) פשוט ככה

liron010

New member
עונה על הפט'יק המדהים !../images/Emo47.gif

שם / כינוי:לירון קוקי שבט:יהודה
הנהגה:חוף
תפקיד:קורסניקיט' רשמיט' !
שכבה גילאית:ט'
שם השכבה:להב
קורס עֹמר
שעת הגעה לב"ש:18:00 בערך שעת חזרה הבייתה:לקראת תשע כמה חניכים הגיעו?47 @!#%^ איך היה?מדהים מדהים מדהים ומה היה?הט'יולהאחרון של להב כשכבה
, וגם הט'יול הכי מדהים שיכל להיות בעולם הזה מה לבשת מתחת לחאקי?גופיה וחולצה קצרה ומעל?חולצה דקה ומעל זה ?סווטצ'רט ומעל זה? עוד סווצט'רט ומעל זה? עוד סווצ'רט מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אמממ.. כל הטיול. אני פשוט לא זוכרת כלום ! XD וסתם משהו מעניין שקרה:וואי, קורס עֹמר העיר את כל ההנגה בשש וחצי !@!#$@ האיש שעשה לך את הטיול:קורס עֹמר וצווט' המדהימים
למה?אני פשוט מאוהבת בהם. ואני אתגעגע לטיולים עם להב
מסר לאיש שמעלך:קורסניקיט' בהנהגת החוף- את מלכה D: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפט'יק:
ציטוט יומי:"המדריכה של קורס עֹמר משתפזפת עירומה" טנהנהנהנהנההנ מסקנה יומית:להב אימפריה

למעלה