שלישישי המשודרג

שלישישי המשודרג

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה? כמה חניכים הגיעו? איך היה? מה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? היית בבית ספר היום? איך היה? מה היה? ומה לבשת בבית ספר? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: וסתם משהו מעניין שקרה היום: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: מסר לאיש שלמטה: אייקון שמתאר את היום בכלל: אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: אייקון שמתאר את הפעולה: צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...) ציטוט יומי: מסקנה יומית: השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום: הודגש באמצעות מדגישומטיק

gorck

New member
שלישי...

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: רשמ"ד' חוץ שכבה גילאית: שמיניסט שם השכבה: סיני- אהבת חיי שעת הגעה לשבט: 16 שעת חזרה מהשבט: 19 וחצי שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה? לא.... כמה חניכים הגיעו? 7 לי, 16 בגדוד איך היה? סבבה מה היה? פעולת כוחה של קבוצה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת קורס רשג"דים ומעל? כלום היית בבית ספר היום? כן איך היה? סד'ר מה היה? ומה לבשת בבית ספר? אותו דבר

אריאלי8

New member
אני ני ני ני אני סמל מיני ני ני ני XD

שם / כינוי:
אריאל
שבט:
אילת רולז..
הנהגה:
דן רמת - גן
תפקיד:
מחסןןן א"שששש XD
שכבה גילאית:
י"א
שם השכבה:
אביב
שעת הגעה לשבט:
15:00
שעת חזרה מהשבט:
21:30
שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה?
ישיבת שכב"ג
כמה חניכים הגיעו?
לשבט 136 נראה לי..
איך היה?
היה מצחיק א"ש..:)
מה היה?
היה צחוקים
מה לבשת מתחת לחאקי?
חולצה ארוכה לבנה..
ומעל?
סווצ'ר של חנוכה שישיות שביעיות..
היית בבית ספר היום?
חחח לא..
איך היה?
לא היה XDXD
מה היה?
לא היה XDXD
ומה לבשת בבית ספר?
וואיי נברתם
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:
זיו פלט פאנטה חחחחחחחח
וסתם משהו מעניין שקרה היום:
שתינו תה תפוזים :p
האיש שעשה לך את היום:
נמממ...דוד
החמוד..
למה?
כי ככה בא לי
מסר לאיש שמעלך:
לילה טובבבבב
מסר לאיש שלמטה:
מה קורה הכל טוב?!
אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:
|Z|
אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...)
חיבוקקקקקקקקק
ציטוט יומי:
"אבל בכלל היה כתוב לו ה1.1." חחחחחחח
מסקנה יומית:
יונתן מצחיקקקקק
השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית.
באסה
למשקיענים - תמונת היום:
לא עולות לי תמונות כושילאמו
הודגש באמצעות אריאלצור
לילה טוב

Shane75

New member
אני לא עונה בדרך כלל אבל משעמם לי :p

שם / כינוי: שני שבט: עוז הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ח' שכבה גילאית: שמיניסטית שם השכבה: דקר שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: לודעת.. מאוחר.. שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה? היום? לא :\ כמה חניכים הגיעו? בגדוד הגיעו קצת מבדרך כלל, אבל באחווה שלי הגיעו כולם!! D: איך היה? היה סבבה מה היה? עשינו להם ניווטים מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של הפי טרי פרינדז XD ומעל? חולצת בצפר ארוכה היית בבית ספר היום? כן איך היה? משעשע מה היה? עשינו בינגו מורות וניצחתי! ומה לבשת בבית ספר? בגדים רגילים כאלה :\ מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: שיחקנו בינגו מורות וניצחתייייייייייי וסתם משהו מעניין שקרה היום: כל הכתה הבריזה היום מהשיעור האחרון והשארנו למורה פתק :p האיש שעשה לך את היום: חניכה שלי, לא רק היום הזה.. למה? פשוט ככה :) מסר לאיש שמעלך: היי מסר לאיש שלמטה: היי אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...) חח החום בחדר מזכירות בבצפר ציטוט יומי: "שומו שמיים!!" או "כל הילדים מתחת לממוצע יהיו משרתים שיגדלו!" מסקנה יומית: בינגו מורות זה מצחיק, רק אם לא משגעים את המורה לגמרי השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום: הפתק שהשארנו למורה על הדלת

R o t e m G

New member
אוי, חזק ביותר הפתק

ספרי לי בהזדמנות מה היא אמרה על זה XD

עוווווווונהD:

שם / כינוי:לי קמלו שבט:יעד
אימפריה בכחולירוק
הנהגה: החוףף =]
תפקיד:חניכת
ח'
שכבה גילאית:ח' חחח =] שם השכבה:אאאאאארבללללללל
שעת הגעה לשבט:5=P שעת חזרה מהשבט:אממ 7 וחצי בערך פרשנו לאחווזה! כמה חניכים הגיעו?כלמיני.. אממ חח לאדדעת כממה איך היה?פנ-אן חחח נחחמד ביווווותר מה היה?פעולה משו עם גזענות לא הבנתי וואחרי זה חזרוות לת"ס ראווה.. מה לבשת מתחת לחאקי?גופיה חוממה
ומעל?סווצ'ר אפור עכברר של בצפפר ^^ היית בבית ספר היום?ביום שלישי ככןןן איך היה?היה מבחןן בערבית מה היה?המורה למתמטיקה לא הגיע ויש לנו מבחן ביום ראשון ולא נדע כלום חח וקיבלנו מבחנים בממדעים וקיבלתי 99 הציון הכי גוובה מכל שלושת הכיתות של המורה אביבה
ו מה לבשת בבית ספר?סוו'צר אפוור עכבר חחחח ומכנס לבן ומגפפים מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:אני צועדת לי בת"ס ואז אני כזה מסתכלת על הצל שלי ברצפפה.. פתאום אני קולטת שנפתח פער ענקיי בייני לבין מי שמקדימה לי.. אז רצתי .. ובעקבותי כל השאר רצוו.. ואז ענבר נתקעה ןלי ברגל והיא נפללה ואני רואה אותה נופלת עליי כזהה בצלללל חחחחחחחחחחחחחח יאוו זה היה עננק.. וסתם משהו מעניין שקרה היום:סופסוף אכלתי אורחת 10 בבצפר! האיש שעשה לך את היום:ענברר למה?איך שיהא נפללה הרגגה מסר לאיש שמעלך:אני מאחלת לךך שתצחק כמו שאני צחקתי שענבר נפלה. מסר לאיש שלמטה:גמלך אני מאחלת שתצחק כמו שאני צחקתי שענבר נפלהXD אייקון שמתאר את היום בכלל:|שמח| אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:|ציון 99| חחח המצאתי אייקון.. אייקון שמתאר את הפעולה:xD צורת החימום האהובה עליכם היום: אוהו בבוקר התקלחתי ואז היה לי קרררר אז נכנסתי מתחת ל3 הפוכים שלי ושל אחותי ושל אחי עד שהתחממתי חחח ציטוט יומי:אפצ'י מסקנה יומית:אף פעם לא לבוא לצופים בחורף עם חאקי קצר וגרבי ברך .. כמה שזה נראה מחמם זה קפוא! השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום:מחר.

איך השבוע עבר מהר פשששש

שם / כינוי:עוז שבט:"דן"
הנהגה:חוף תפקיד:ראשגד ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:אור שעת הגעה לשבט:16:30 שעת חזרה מהשבט:20:00 שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה?יום חמישי פעולת שכבה כמה חניכים הגיעו?לא הרבה איך היה?רע מה היה?לא יודע מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה סמינר פתיש 2006 ומעל?כלום היית בבית ספר היום?יום שלישי לא חופש לפניי מגן יום רביעי כן איך היה?קשה מה היה?מגן ומה לבשת בבית ספר?חולצת בית ספר וגי'נס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:אממ כלום וסתם משהו מעניין שקרה היום:אממממממממ הרבה דבריםםםםםםםםםםםםםםם האיש שעשה לך את היום:הרבה אנשיםםםםם למה?כי הם ניחמו אותי בשעתי הקשה מסר לאיש שמעלך:שבוע טוב חבובה מסר לאיש שלמטה:מי חבר שלך בכלל?!?!!?!?!?!? אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:יום שלישי
יום רביעי
אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...) ציטוט יומי:"אין מסקנה יומית: השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום:אין לי כוח

yaeltyl

New member
עונה על אתמול

שם / כינוי:יעל שבט:שורק הנהגה:חופ תפקיד:ראשג"דית ה' שכבה גילאית:י"א שם השכבה:איתן שעת הגעה לשבט:15:10 שעת חזרה מהשבט:20:00 כמה חניכים הגיעו?לגדודי 35..כי היה חזרות לפסטיבל שיש ביום שבת ובאו בערך רק מי שרוקד\שר\משחק איך היה?אחלה מה היה?חזרה שבטית לפסטיבל..סוג של ראן מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת בצםר סגולה ומעל?סווטשרט בצפר ורוד..מה לעשות באתי ישר מבצפר! היית בבית ספר היום?כן כל היום איך היה?ארוווך מה היה?הרבה.. ומה לבשת בבית ספר?מכנס שחור של ספורט ומה שכתבתי למעלה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:מה לא וסתם משהו מעניין שקרה היום:ראיתי את ההופעות של כל השבט..? האיש שעשה לך את היום:חניכים למה?כי הם מקסימים ויש להם מופע ממש ממש יפה מסר לאיש שמעלך:נתראה עוד 3 שעות בפורומים:) מסר לאיש שלמטה:מאיפה לי מי זה? אייקון שמתאר את היום בכלל:|= אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:|= אייקון שמתאר את הפעולה:|= ציטוט יומי:"אתם מדהימים, מקום 1" מסקנה יומית:יש לנו סיכוי:) השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום:לא משקיעה

נועוש6

New member
"קחי אותי שולה" ../images/Emo13.gif קצת באיחור...

שם / כינוי:נועהה שבט:שבט רמת גן-כי הדם שלי כחול אדום!
הנהגה:דר"ג
תפקיד:חניכת ח'! שכבה גילאית:ח'! כי אנחנו משתלטים על הפוום חחח שם השכבה:ליעד-כי יהיו לנו הרמות בפסטיבל! XD שעת הגעה לשבט:נממ 16:20 שעת חזרה מהשבט:20:00 שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה?פעולה... כמה חניכים הגיעו?משו כמו 45 נראה לי איך היה?מצחיקקקקק
מה היה?פעולת "קחי אותי שולה" סטייל קחי אותי שרון מה לבשת מתחת לחאקי?גופיה לבנה ומעל?סווצרט שחור כזה... היית בבית ספר היום?אממ כה איך היה?נחמד + מה היה?הצגה. ומה לבשת בבית ספר?סווצרט ומכנס של הנס.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:מצחיק:"שולה ביקשתי מה' שישלח לי מלאך היום כשהגעתי גיליתי שהוא נענה לי,הוא שלח לי אותך" חחח XD זהה היה פשוט עננננננק!! היינו צריכים לתת את המשפט פתיחה הכי טוב. וסתם משהו מעניין שקרה היום:היינו בהצגה! האיש שעשה לך את היום:יוחאי
למה?כי הוא פשוט הכי חמודד שיש!!! מסר לאיש שמעלך:אממ אתה מסר לאיש שלמטה:מפונה לעוז: אממ איש אתה סקסי היום,אפשר להתחיל איתך? XD חחח אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...) המפזרי חום הקטנים האלה חח ציטוט יומי: יוחאי:"כזה אני גאון" אני:"כולנו צריכים לסגוד לך!!" יוחאי:"כיאלו שאתם לא סוגדים לי עכשיו" חחח עוד אחת משיחותי המעניינות ביותר עם יוחאי! מסקנה יומית:יוחאי חמוווווווווווווד השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום: נממ ידיד שלי עשה כזה תמונה של יד וכילאו שני ורידים אח עם דם אדום ואחת עם דם כחול ויצא שיא היפה הבעיה זה שהגאון איבד את זה =[

hadarinke

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שם / כינוי:הדר שבט:און
הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקית
שכבה גילאית:ט' שם השכבה:איתן
שעת הגעה לשבט:4:55 שעת חזרה מהשבט:7 וקצת... שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה? כמה חניכים הגיעו?20 ומשהו
איך היה?ממ...נחמד... מה היה?פעולת דומגא אישית
מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה ירוקה ממשוך ודוב
ומעל?סווצ'רט טיפ"ש היית בבית ספר היום?כן איך היה?משעמם תחת מה היה?דברים משעממים...והמורה שלי בהריון כפרעליה
(חחח היא בת 27..) ומה לבשת בבית ספר?אותה חולצה,ג'ינס(כרגיל) וסווצ'רט שחור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:העיפו את נושקה מהפעולה... וסתם משהו מעניין שקרה היום:כלום....יום משעמם האיש שעשה לך את היום:שוצי!(נועה...חברה שלי) למה?כי היא אחלה בחלה של בן אדם
מסר לאיש שמעלך:יום טוב
מסר לאיש שלמטה:^ אייקון שמתאר את היום בכלל: |: אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:
(חחח נרדמתי בשיעור מטמתיקה...) אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...):כל דבר שעשוי מפליז ציטוט יומי:שלום! קוראים לי תום.אני עובד במפעל כפתורים.... מסקנה יומית:צריך לעשות עם זה משו. השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום: נופ

noname202

New member
כבר לא יודעת מה לעשות איתם..

אמנם היה טיפה יותר מוצלח מבפעולות אחרות, אבל עדיין - הילדים האלה איבדו את כל הגבולות, פספסתי את המקום להציב להם אותם, ועכשיו אולי מאוחר מדי. בחיים לא ראיתי דבר כזה, וגם הביקורי בית לא עזרו במיוחד... וכמובן, שאין כמו ראשג"דית חמה ותומכת בשביל להפוך את הכל להרבה יותר כיפי. פאןפאןפאן.

liron010

New member
עונה../images/Emo153.gif

שם/כינוי:לירון הקוקי
שבט:יהודה
הנהגה:חוף
תפקיד:קורסניקית
שכבה גילאית:ט'
שם השכבה:להב
, קורס עֹמר
שעת הגעה לשבט:19:00
שעת חזרה מהשבט:כמעט 11
שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה?
כמה חניכים הגיעו?47
איך היה?מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה היה?פעולת סילבסטר לילית וקרירה[ומדהימה!!!]
מה לבשת מתחת לחאקי?
, כל הבנות באו בשמלות
ומעל?מעיל
היית בבית ספר היום?יאפ.
איך היה?מלבב
מה היה?בית ספר..
ומה לבשת בבית ספר?חולצת בית ספר וזה וזה וזה
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:אתמול, פגשתי את הסייח החדש שלי
וסתם משהו מעניין שקרה היום:היה קר. נורא!
האיש שעשה לך את היום:עֹמר וצווט'
למה?כי הם האנשים הכי חשובים לי בעולם הזה
מסר לאיש שמעלך:הייD:
מסר לאיש שלמטה:
אני לפנייך!
אייקון שמתאר את היום בכלל:
סוס|[תתעלמו מהעובדה שאין כזה אייקון
]
אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...)אני חושבת ששיר התכוונה שינו את זה כל שבוע
ציטוט יומי:"לירון לא יכלה להגיע.. היא פשוט שבויה בכלא הצורי"
מסקנה יומית:אין על צווט'
השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית.עצוב נורא.
למשקיענים - תמונת היום:אח"כ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoA211

New member
יאא אני..!

שם / כינוי:נועה שבט:שורק
הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח' שם השכבה:גולן
שעת הגעה לשבט:2 וחצי(ישר מביצפר) שעת חזרה מהשבט:7 שכב"ג - ישיבת שכב"ג/פעולת שכב"ג/פעולת שכבה? כמה חניכים הגיעו?המ... איך היה?כיף ומעייף! מה היה?חזרות חזרות לפסטיבל הרצנו את כל הפסטיבל.... מה לבשת מתחת לחאקי?לא היה לי חאקי.....
אבל לבשתי חולצת ביצפר אפורה ומעל?סווצ'ר אפור היית בבית ספר היום?כן איך היה?מרדים
מה היה?ביצפר....מה כבר יכול להיות? ומה לבשת בבית ספר?אותו דבר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:חח עשינו חזרות לריקוד שלנו מול כל השבט ולא היינו הכי מוכנים וממש התפקשש לנו..... וסתם משהו מעניין שקרה היום:אמ.... האיש שעשה לך את היום:כל הבנות של הגדוד שלי
למה?כי סופסוף ארגנו את ההווי! מסר לאיש שמעלך:הי[= מסר לאיש שלמטה:הי[= אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את הפעולה:
צורת החימום האהובה עליכם היום: (תתפרעו, החל מברני, מזגן, מדורה וחיבוק שבטי ועד מה שבא לכם...).... ציטוט יומי:"מישהו העיף לי בוקס!" מסקנה יומית:אל תעלו ריקוד אם הוא לא מוכן
השאלה היומית - אין כסף אין תקציב לשאלה יומית. למשקיענים - תמונת היום:

למעלה