שלישישבת!

yaeltyl

New member
שלישישבת!

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? התחלתם תהליך קיץ בשבט? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

yaeltyl

New member
ועונהה

יש הפעם לא התבלבלתי:) שם / כינוי: יעל שבט: שורק הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ה'! שעת הגעה לשבט: אממ..בכללי לצופים ישב"צ וזה 14:30.. שבט עצמו לא זוכרת.. שעת חזרה מהשבט: 21:00 כמה חניכים הגיעו? מליונים איך היה? כיף ומה היה? פעולת הרמז כזאת רציחה בשבט רמזים וזה.. התחלתם תהליך קיץ בשבט? יס איפה עברת/העברת את הפעולה? ב..שבט:) מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מלאא וסתם משהו מעניין שקרה: הגיעו הצמידים החדשים של השבט:) האיש שעשה לך את היום: צוות למה? כי..הייתי רק איתם כל היום מי כבר יכול לעשות לי אותו.?:p מסר לאיש שמעלך: היי? אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: :) מסקנה יומית: עוד שנייה נגמרת השנה

hadarinke

New member
נה נה נה אני עונה

ואני עייפה שם / כינוי: הדר שבט:
און הנהגה: דרג תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט:5 שעת חזרה מהשבט:6 כמה חניכים הגיעו? 13...עלוב ביותר:( איך היה? סבב ומה היה?אממ על המחנה קיץ וזה.... התחלתם תהליך קיץ בשבט? כן איפה עברת/העברת את הפעולה? בחדר וברחבת מפקדים מה לבשת מתחת לחאקי? חח חולצה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ממ וסתם משהו מעניין שקרה: ממ האיש שעשה לך את היום: גבה למה? כי ככה מסר לאיש שמעלך:היי:) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: נמ מסקנה יומית:נמ

sheronn

New member
אני עונה...חלק מההשתלבות בפורום:)

שם / כינוי: שרון שבט: משואות הנהגה: חוף תפקיד: ראשגדית ה' שעת הגעה לשבט: שלישי- 5 ורבע -הייתה בגרות.. שעת חזרה מהשבט: 7 וחצי כמה חניכים הגיעו? 21 איך היה? כיף:)) ומה היה? חם.. התחלתם תהליך קיץ בשבט? כן.. איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ומתחת גופיה...יום עמוס צריך להחליף בגדים מהר..גופיה זה הפיתרון.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שחכתי את הטקסט שלי בחזרות לדיאלוגים בץיאטרון..=\ וסתם משהו מעניין שקרה: אממ...לא יודעת.. האיש שעשה לך את היום: הבוחנת.. למה? כי היא נתנה עוד 5 דקות בבגרות למי שהיה צריך..למרות שיצאתי לפניהזמן... מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך יום מעולה:)) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: :)) ציטוט יומי: מועד ב' אימפריה! מסקנה יומית: כשחם אז הבגרות יותר קשה:)) לסיכום...היה חם והיה בגרות..

../images/Emo110.gif

שם / כינוי: לירונע שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ד' בנים שעת הגעה לשבט: 15:45 שעת חזרה מהשבט:21:00 כמה חניכים הגיעו? ממ לאזוכרת איך היה? נחמד ומה היה?פעולת צחוקים! התחלתם תהליך קיץ בשבט?ימי עבודה כן איפה עברת/העברת את הפעולה? בדשא מתחת לשבט מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה שחורה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ישלי חניך מושלםם וסתם משהו מעניין שקרה: שציירתי על חניכים באודם שחור!! האיש שעשה לך את היום: חניך למה? :] מסר לאיש שמעלך: תהנו במחנק! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מסקנה יומית:

העברתי היום

שם / כינוי:אורנית שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט:3:10 ככה שעת חזרה מהשבט: 6? כמה חניכים הגיעו? לי 3 :[ לכל הגדוד איזה 12..
איך היה? די גרוע ומה היה?הייתה אמורה להיות פעולת דור העתיד אבל הגיעו רק 3 חניכים אז הייתה די פעולה מאולתרת במקום.איכס :[ התחלתם תהליך קיץ בשבט? כן איפה עברת/העברת את הפעולה?בחוץ מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת צפונבורי 2006 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: תחרות שירה עם מרשמלו בפה נגד מאיה
וסתם משהו מעניין שקרה: ניקינו את שכב"ג
האיש שעשה לך את היום: גיאצ'ו
למה? כי..הוא מלך!!
מסר לאיש שמעלך: נמנמ? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אין לי כוח מסקנה יומית:אני הולכת לישון אאעע

talbebchuk

New member
וואי מדהים!

שם / כינוי: טל בבצ'וקקק שבט: דן בת-ים (נו אתם יודעים - האימפריה באדום?!!! ) הנהגה: חוף תפקיד: קורסניקית גאה וחברת צוות _____ במחנ"ק השווה הזה! שעת הגעה לשבט: 16:45 שעת חזרה מהשבט: 23:30 כמה חניכים הגיעו? אממ אצלנו 20 ומשהו... לא זוכרת, זה לא היה בדיוק פעולה, יותר עברנו על הפעולות ליום ירוק.. איך היה? היה אחלה בבדיקת פעולות וזה.. ובערב קיץ המטורףףף שהיה - מוווווווושלם!! ומה היה? הפעולה שלנו ליום ירוק תהיה מגניבה
, תיקנו וסידרנו ו.. יהיה טוב... ואח"כ היה ערב קיץץץץץ מטורףףףף!!! גילינו איזה צוותים אנחנו במחנ"ק, את הנושא השבטי, הצוות השווה שלי ניצח ב2 תחרויות מתוך 3 (אחח כפרעלינו..! ) והיה מגניב ביותר!!
התחלתם תהליך קיץ בשבט? כן!!!! איפה עברת/העברת את הפעולה? אממ בשבט.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה אדומה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לאכול אבטיח בלי ידיים זה מלכלך, אבל כיף! אחח שמנים אנחנו
וסתם משהו מעניין שקרה: נו היה מגניב
האיש שעשה לך את היום: אממ וואי היו המון.. היה לי יום מגניב.. מסר לאיש שמעלך: עכשיו היום הזה מתחיל, וזהו יום טוב!!! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: אמממ "צוות ____" *כפיים* "צוות _____" *כפיים! מסקנה יומית: מחנ"ק 2007 הולך להיות מגניב ביותר! ובכלל, מתחילים עכשיו תקופה מטורפת וכיפית!

עוננה על הבגרות חחח:)

שם / כינוי: יוליההה שבט: אלומות אימפרייה אדומה! הנהגה: שאר"צצצ - כי אחרת מלבדך! תפקיד: מדריכת ד' שעת הגעה לבית ספר: 17.30 שעת חזרה מהשבט: 20.08 כמה הייתם בכיתה? 25 + אקסטרני איך היה? קשההה ומה היה? בחינת בגרות שאלון 001 התחלתם תהליך קיץ בשבט? ברור!! איפה עברת את הבגרות? בי"ב 3 עם איזה עט כתבת? כחול מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חברה שלי דרכה לי על הרגל בתקווה שאעזור לה בהסתברות.. וסתם משהו מעניין שקרה: ראיתי את רוב השכבה כי אני כבר הרבה זמן בבית האיש שעשה לך את היום: החניכות המדהימות שלי למה? באמצע נסיעה לבית ספר קיבלתי טלפון מהמדריכה השנייה, זה היה בזמן פעילות, פתאום אני שומעת "נו תגידו לה" אז שאלתי "מה להגיד לי?" כל החניכות צעקו לי בטלפון "בהצלחחההה", הן כל כך שימחו אותי, כמובן שאמרתי שהן מקסימות ואני אוהבת אותן כל כך! מסר לאיש שמעלך: סופ"ש (חלב) לפאנים!! אייקון שמתאר את היום: D: ואייקון שמתאר את הבגרות: /: ציטוט יומי: "אוי סליחה תעזרי לי בהסתברות" מסקנה יומית: יש לי חניכות כל כך מדהימות!

Loony Moony

New member
עונה לפעולה הכי מגניבה בארץ

שם / כינוי: ענבל שבט: הנשיא הנהגה: תל אביב תפקיד: חמשושית שעת הגעה לשבט: אממ לא בדיוק לשבט, לפאק הירקון- 17:30 שעת חזרה מהשבט: לא מהשבט, מפארק הירקון 23:00 כמה חניכים הגיעו? וואו מעט בסביבות ה-60 כי לחצי לא הודיעו איך היה? הכי כיף בעולם
... מצחיק בטירוף ומה היה? פורום שכבה מעפן לבחירת אחראים לפסטיבל, ואז פעולה בטעם העיר
התחלתם תהליך קיץ בשבט? נראה לי שכן איפה עברת/העברת את הפעולה? טעם העיר מה לבשת מתחת לחאקי? לא היה חאקי, לבשתי ג'ינס קצר וגופיה שחורה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חברה שלי חיבקה בננה, ידידים שלי שווקו קוטקס, ילד בכיתה ה' שלבש סקיני ג'ינס ניסה להתחיל איתי ועם חברה שלי, הבננה בעטה בחברה שחלי
, ידידי שלי הוריד פול כוסות של מים בטעם אפרסק וסתם משהו מעניין שקרה: קיבלנו חתימה מדץ ורן בכור לשבט, אחווה אחת הראתה לדוכן של אוסם 6 חולצות צופים וקבלה מנות חינם האיש שעשה לך את היום: מאיה, שירה וסוף למה? שירה קרועבה על כל הראש, מאיה ומאמי וסוף הלווה לי כסף מסר לאיש שמעלך: סופשבוע נעים אייקון שמתאר את היום:
אייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "שלוש מנות במחיר של אחת, רק היום" מסקנה יומית: אל תאכלו כנפיים, זה מלכלך

cohen shir

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifפעולת פתיחת תהליך קיץ../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif

בגלל שביום שלישי הייתה בגרות במתמטיקה העברנו פעולה אתמול [רביעי] פעולת פתיחת תהליך קיץ!!! שם / כינוי
שיר. שבט
אימפריית אלון!
הנהגה
שאר"צ!
תפקיד:
ראשמ"דית ד'. שעת הגעה לשבט:
15:30 ישר אחריי ביצפר. שעת חזרה מהשבט:
19:30. כמה חניכים הגיעו?
לא ספרתי במדוייק אבל היו יחסית הרבה... המון חניכי גדוד ארז משבט אלון וחניכה אחת משבט אלומות.
איך היה?
אחת הפעולות הכי מצחיקות שהיו לי בחיים! ומה היה?
פעולת פתיחת תהליך קיץ... בגלל שזה כיתות ד' כל ההסבר על מה זה מחנה והכל הוא יותר ארוך... אז מתחילים לפני כולם, ועשינו בסוף הפעולה מלחמת מים עם מים ממוחזרים מהברזיההה פיכככס היה כזה כיייףףף!!! התחלתם תהליך קיץ בשבט?
בוודאי.
איפה עברת/העברת את הפעולה?
בכל השבט בערך, הוא היה רייק במיוחד בשבילינו, בחורשה, במגרש, במועדון, בפרגולות... מה לבשת מתחת לחאקי?
גופיה שחורה. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
המלחמת מיים הזאת הייתה הזויה, כולה הייתה עם מיים מזוהרים ומלוכלכים מהשוקט ומהבירזיות פיכס. וסתם משהו מעניין שקרה:
עומרי המשלחיסט של השבט טס לארה"ב ל3 חודשים אתמול... אני כ"כ אתגעגע! האיש שעשה לך את היום:
בן. למה?
כי הוא בידר אותי ונקמנו ביחד בעידו השמן שבבטן יש לו בן. מסר לאיש שמעלך:
תהליך קיץ מהנה, ערכי ומשמעותי.
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
רק שזה לא זיעה אלא מלא מלא מיים מלוכלכים ומסריחים. ציטוט יומי:
"הנקמה מתוקה...." מסקנה יומית:
הולך להיות קייץץץץ לפרצפתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!

s h a r o n 7

New member
שמחת חיים זה הכי אחייייי../images/Emo126.gif

שם / כינוי: שרון שבט: ג'
הנהגה: ת"א תפקיד: חמישיסטית שעת הגעה לשבט: 16:30 שעת חזרה מהשבט: 18:30 כמה חניכים הגיעו? 48 איך היה? בין הפעולות המצחיקותתתת ומה היה?פעולה כזאת של להיות בהתאמה (שחכתי תמילה הנכונה) עם כל הגדוד... חילקו אותנו ל4 קבוצות וכל קבוצה הייתה במקום אחר בשבט והיינו צכים להגיע לאותו מקום בשבט שכולנו שרים את אותו שיר, הולכים אותו הדבר (דילוגים נגיד), רושמים את אותו משפט ויוצאים באותה שעה... והכל בעזרת דוור שכאילו העברנו מכתבים אבל לכל קבוצה הייתה מוגבלות מסויימת... למשל לנו היה לצאת רק בשעה עגולה ואסור לספר בפתקים את המגבלה... צריך להיות מתואמים קיצר חחחח התחלתם תהליך קיץ בשבט? אממ לא נראה לי חחח איפה עברת/העברת את הפעולה? אולם, חדר חמישיוט ומגרש מה לבשת מתחת לחאקי? סבא לבנה וטי שירט שחורה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חחחחחחחחחח היינו צכים לשים ת'דואר כל פעם ששמענו תופים במגרש ואני הייתי אחראית על לכתוב חחח אז כולם כזה מלחיצים אותי חח באמת שהיה מצחיק וסתם משהו מעניין שקרה: חברה שלי חזרה מחו"ל אחרי שבועיים בערך והתגעגעתיייייייייי אליה
האיש שעשה לך את היום: הגדודדדד למה? יואואוא חחחחחח הכי נהנתי בעולם ובמיוחד במפקד מסר לאיש שמעלך: יום טובבב
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "17:40, דילוגים, ורוד עולה, אין לי שבט אחר" חחחחחח מסקנה יומית: אין כמונווווו חחחחחח

noname202

New member
עונה על שלישי ורביעי

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: שלישי לחי פארק בחמישה לארבע, רביעי בשלוש לשבט שעת חזרה מהשבט: שלישי 5 וחצי ואז 10 ומשהו, רביעי בשש בערך כמה חניכים הגיעו? בקבוצה שלי [שלישי] שש חניכות כוסיות אש איך היה? נחמד ביותר ומה היה? בשלישי - פעולת שירות בבית אילדן [בית של קשישים] ובערב פעולת שכבה...וברביעי יומפעילות לגדוד ה' התחלתם תהליך קיץ בשבט? התחלנו אבל ממש בקטנה ;[ רק היום ראיתי כמה יש, וואו :X איפה עברת/העברת את הפעולה? בית אילדן, פעולת שכבה - חורשה, דשא מה לבשת מתחת לחאקי? לא זוכרת האמת מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מור הטיפשה שלא באה לפעולת שכבה וסתם משהו מעניין שקרה: גדוד ה' היה מאוד מוזר ביומפעילות שלו האיש שעשה לך את היום: גיאצו' :] למה? כי הוא פשוש על והמליץ עליי ועל אורניתD: מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב D: [למרות שעכשיו כבר הסוף] אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מסקנה יומית:

liss 8D

New member
שנים שלא הייתה לנו פעולה../images/Emo10.gif

סתם היינו בשבט, הצלחנו קצת להרטב וכתבנו פעולות להתנסות(
) :) ממש במקרה קפץ לי לראש מה אני רוצה לעשות בשנה הבאה<: לא הייתה בגרותD: אבל היה ממש חם.>: וסתם משהו מענין שקרה - ידידשכן שלי הרגע עלה אלי בשביל שאני אעזור לו לפתוח סוכריה על מקל
והצלחתי
יום שבת קטיף בוסים מטורררררררררף, הראשון בשבט אי פעם! ובע"ה יהיה מאגניב
ומסססר למי שמעלי - סופשבוע רגוע שיהיה

למעלה