שלישישבת

yaeltyl

New member
שלישישבת../images/Emo104.gif

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

yaeltyl

New member
ועונהה:)

שם / כינוי: יעל שבט: שורקקק! הנהגה: חופ תפקיד: מדירכת ה' שעת הגעה לשבט: 3ורבע.. שעת חזרה מהשבט: אממ..19:00 חזרתי אבל הגעתי הבית ב20:00 כמה חניכים הגיעו? מליין איך היה? כיף:) ומה היה? פעולת יומעצמאות ואז דבר כזה שבטי.. עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? איזה יופי ששאלתם:) כהה.. תחרות לא נפסיק לשיר שכזאת שבטית ו-גדודייי זכהה!! מוכשריםם:) איפה עברת/העברת את הפעולה?בשבט..בחוץ מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר>< מה לבשת מעל לחאקי? כלום..חם! וסתם משהו מעניין שקרה: חחחחח החניכים ניסו להבין מה השם של הצוות אומר.. כי ראשגדית הכינה כזה גלימות כחולות עם ציור מגן דוד ובתוכו השם.. האיש שעשה לך את היום: אממ...צוות? למה? ככה:) אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: (= ציטוט יומי: פייי.. היו מלא מסקנה יומית: נשאר טיפלההה זמן עד סופשנה):

עונה..

שם / כינוי: יוליהה שבט: אלומות זה האיכר! הנהגה: שאר"צצ תפקיד: מדריכת ד' שעת הגעה לשבט: 14.45 שעת חזרה מהשבט: בעיקרון 18.11 אבל הגעתי הביתה רק עכשיו שזה 23.28 כמה חניכים הגיעו? 4 בושה.. איך היה? הפוך לגמרי ומה היה?פעולת חמשת החושים עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? כן אחד מהשכבה שלי הדליק משואות והרמנו כתובות אש ובאו המון, 400 איש כפי שראש השבט אמרה איפה עברת/העברת את הפעולה? בחורשההה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה תכלת מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נזל עליי שלוקי וסתם משהו מעניין שקרה: מדריכת ט' והראשג"דית שלי מילאו בלוני מים וכל המטבח היה מוצף אז אני הייתי צריכה לנקות. האיש שעשה לך את היום: השכב"ג למה? כי הם כאלה מצחיקים וכייף לבוא לישיבות שכב"ג כשהם הפוכים.. מסר לאיש שמעלך: ת'אמת שאין לי מה לומר..סורי אייקון שמתאר את היום: IנאחסI ואייקון שמתאר את הפעולה: IהפוךI ציטוט יומי: "אני אביא קפה ושתיים סוכר" "בשביל מה קפה? בשביל לשתות? או לעצור את הדם?" "בשביל לשתות" "אההה הבנתי" "סתומה עוצרים עם זה את הדם" "אההה נו ידעתי הוצאתם אותי מפגרת, לשתות קפה, ממש" - מושיקו המרכז, חנבי, שני הראשג"דית ואני בשיחה אחרי שילד נפצע מסקנה יומית: אל תבואו לשבט עם סנדלים או קרוקס או תנכיות אך ורק עם נעליים סגורות..

hadarinke

New member
בת שלום לכולם../images/Emo24.gif

שם / כינוי:הדר שבט:
און
הנהגה: דר"ג תפקיד:חניכה ח' שעת הגעה לשבט:3 שעת חזרה מהשבט:6וחציה כמה חניכים הגיעו? 18
איך היה? בסדר.. ומה היה?אממ...חזרות לפסטיאון [פסטישבט] עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? נייט
איפה עברת/העברת את הפעולה? בחוץ ,בפנים.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה. מה לבשת מעל לחאקי? ? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אמ...משהו לא הלך קשורה בפעולה.. וסתם משהו מעניין שקרה: אממ...איך בטעות בלי כוונה המצעאעאעאנו מכונה.. האיש שעשה לך את היום: דניל וזיף למה? מה איכפת לכם?! מסר לאיש שמעלך: היי לך:) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: :| ציטוט יומי: נייט מסקנה יומית:נייט

ונטורי

New member
נגמרו לי הכותרות..

שם / כינוי: טל ונטורה שבט: יהודה
הנהגה: חוף תפקיד: מדריך ד' שעת הגעה לשבט: 15:30 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 15 ^_^ בדר"כ 17 איך היה? היה נחמד.. ומה היה?
פעולת צופיות
ישיבת צוות ד'
ישיבת שכב"ג
ישיבת שכבה עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? פעולת מזיכרון לעצמאות איפה עברת/העברת את הפעולה? בשטח אש (עשינו פיתות) ובשבט בספסלים מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה לבנה של קסטרו מן מה לבשת מעל לחאקי?היה רותח מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: היה מצחיק בישיבת שכבה וסתם משהו מעניין שקרה: הייתי בת"א ולא קניית כלום חוץ ממתנה לנופר! רררר האיש שעשה לך את היום: החניכים והשכבה בהחלט
למה? כי החניכים האלה פאק רק עוד 20 פעולות..והם כאלה מלכים והשכבה תמיד עושה לי את היום! מסר לאיש שמעלך: שבת שלום :) אייקון שמתאר את היום: סה"כ מרוצה
ואייקון שמתאר את הפעולה: :D ציטוט יומי: "איפה רואים המשחק הזהההה" מסקנה יומית:אני אוהב את הכרישים

noname202

New member
עצביםם

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: רבע לשלוש בערך שעת חזרה מהשבט: 7 וחצי כמה חניכים הגיעו? 6 :/ איך היה? הפעולה - אחלה. הישיבת שכב"ג... ומה היה? פעולה שנתקעה בין מערכים...אז יצא תחנות אתגר וקצת הכרות מעמיקה בגלל חברות חדשות :/ ואחרי זה ישיבת שכב"ג נוראית, שלא שינתה כלום עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? לא איפה עברת/העברת את הפעולה? דשא, חורשה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצתג מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: השיחה בישיבת שכב"ג. ארר וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית: השכב"ג הזה דפוקק

עונההההההההה

שם / כינוי: עוז שבט: דן הנהגה: חופ תפקידפעיל: שעת הגעה לשבט: 1וחצי שעת חזרה מהשבט: 7וחצי כמה חניכים הגיעו? הרבה איך היה?בסדר ומה היה?לבדוק כל חניך מה השם שלו ושם משפחה שלו עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? כן טקס בערב יום העצמאות היה הכי יפה בעולםםםםםםם איפה עברת/העברת את הפעולה? ברחבי השבט מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של יום איל(יום צופה) מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא זוכר וסתם משהו מעניין שקרה:לא זוכר האיש שעשה לך את היום:קרן למה? כי היא מצחיקה מסר לאיש שמעלך: מחר יהיה יותר טוב אייקון שמתאר את היום: =] ואייקון שמתאר את הפעולה: =] ציטוט יומי: ילד ילד רוצה סטירה ילד עוף מפה זה האתר של שייגעצ שלחוציעם על הסמיילי מסקנה יומית:

cohen shir

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo117.gif../images/Emo38.gifיום צופה 2007../images/Emo222.gif../images/Emo64.gif../images/Emo101.gif

שם / כינוי:
שיר.
שבט:
אימפריית היום צופה, אלון!
הנהגה:
שאר"צ!
תפקיד:
ראשמ"דית ד'.
שעת הגעה לאנדרטה:
יום שישי-15:30.
שעת חזרה מהאנדרטה:
יום שבת- 23:30.
כמה חניכים הגיעו?
מכחישה קשר לכמות שהייתה, אומנם השבט לא היה בשיא כמות החניכים שלו אבל זה רק הוכיח שאפשר להרים מפעל ענק ומפוצץ [תרתיי משמע!!!! חחח] גם אם כמות חניכים בינונית+.
איך היה?
לפרצפת!!!!!!!!!!
ומה היה?
יום צופה אחד הטובים אייייי פעםםםםםםם!
עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות?
שבטי לא אבל שכבתי היה פיקניק.
איפה עברת/העברת את היום צופה?
באנדרטת הנחל המהממת ובחורשה הענקית שמאחוריה....
מה לבשת מתחת לחאקי?
גופייה לבנה.
מה לבשת מעל לחאקי?
כלום.
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
3 גדודים טיגנו שניצלים בו זמנית על 3 מדורות ואחד אחריי השני השמן נדלק במחבטות והתפוצץ זה היה מטורף! וגם עשיתי מבחנים מעבר דרגה לחניכים של הגדוד שלי וזה היה ממש מצחיק כי הם ממש פחדו לא לעבור וכאלה היה מבדר בהחלט.
וסתם משהו מעניין שקרה:
היה טקס מרגש לגמריי, וגדוד להב- כיתות ז' עשו את המסכת הכי חזקה בארץ, מסכת שבט אלון מציל את העולם כמו הבלוג של מאי מארץ נהדרת, הם היו כ"כ טובים פשוט כל השבט וכל ההורים וכולם צחקו ממש!
האיש שעשה לך את היום:
שבט אלון!
למה?
פשוט אהבת חיי!
מסר לאיש שמעלך:
רק בריאות.
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את היום צופה:
ציטוט יומי:
יש לזה גם ריקוד... וזה שיר וריקוד היום צופה... "יה יה יה קוקו ג'מבו יה בא יאייייי, יה יה יה קוקו ג'מבו יה בא יאיייי...."
מסקנה יומית
שבט אלון- אהבת חיי!

amit641

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo129.gif

שם / כינוי: עמית
שבט: ג'
הנהגה: ת"א יפו
תפקיד: חניכת ח'
שעת הגעה לשבט: ארבע וחצי
שעת חזרה מהשבט: רבע לשבע
כמה חניכים הגיעו? 590 בשבט, בגדוד משהו כמו 35
איך היה? מצחיק
ומה היה? בהתחלה שיחקנו מחניים כל הגדוד והיה ממש מצחיק. אז כל אחווה הלכה לכתוב שיר לפסטיגדוד אבל אנחנו לא עשינו כלום, אפילו לא חשבנו על רעיון וסתם עשינו צחוקים עד שש ואז הלכנו למפקד.
עשיתם משהו שבטי מיוחד ליום העצמאות? לא
איפה עברת/העברת את הפעולה? בהתחלה במגרש ואז ליד רוזין
מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא ורודה
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: דיברנו על איזה שיר שהמצאנו בטיפ"ש אז ילדה מהאחווה שלי אומרת "הקבוצה שלנו המציאה את זה, ריספקט" אז חברה שלי עושה לה "לא י'מפגרת אנחנו המצאנו את זה" וכאילו אנחנו באותה קבוצה P: חח זה היה מצחיק
האיש שעשה לך את היום: גיא רוה
למה? הכי חמוד בעולם
מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: סתכלו במקרה מצחיק
מסקנה יומית: יום שישי פסטיגדוד ולשום אחווה אין כלום! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה