שלישייה שמחפשת מזגן

rshamir

New member
שלישייה שמחפשת מזגן

התגעגעתם?
התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה?
איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים?
איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל?

rshamir

New member
תשובות ממוזגות

אני נעאך בעיקר בחשש, אני שונא קיץ ושרבים ומתכונן לבלות את מירב זמני במזגן של הבי, העבודה או המכונית.
מאגנום אינטנס או טילון מאגנום.
פפסי טוויסט מקום ראשון, דיאט קוקה קולה לימון מקום שני, לא אוהב אר סי.

A N I g M A

New member
התגעגענו? זאת בכלל שאלה? :)

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה? אממ.. יש לי חולצות קצרות ומלאן ארטיקים=]
איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים? אממ.. וניל ועוגיות. נכון לעכשיו.
איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל? איכסההה. אני לא שותה קולה ובטח שלא עם לימון. שבת שלומ לנו וסופ"ש רגוע.

jenngirl

New member
Well../images/Emo82.gif

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה?קונה כמות אוכל+דיסקים מספקת ל-3 חודשים,נתקעת עם מאוורר ענקי[כמו בקליפים],ונועלת את הדלת בחדר של המחשב.
סתם נו,יש לנו מזגן,וברוך השם יש לי בגדים קצרים איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים?שוקולד/תות/פסיפלורה/וניל עוגיות איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל?אני לא אוהבת קולה,לא בריא וזה סתם מנפח את הבטן.יש בזה 6 כפות סוכר, וזה הורס את השיניים. תעשו ניסוי,שימו שן בתוך כוס קולה,ותראו שאחרי יום היא תעלם לכם.[עכשיו,אם השיניים שלכם כבר הפסיקו ליפול,וסביר להניח שכן,תמיד אפשר לקחת מהאחים הקטנים,או מהשיניים התותבות של סבא] [כמה שטויות בהודעה אחת
]

בלבלונת

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif../images/Emo135.gif

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה? לשמחתי הרבה אני לא סובלת מחום כך שמאוורר בבית מספיק לי... מה גם שכבר הספיקותי לתת גיחה ראשונה לאילת...
איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים? הייתי מכורה לגלידת בננה פסיפלורה של דוקטור לק אבל כבר אין להם את הגלידה הזו
אבל אני אוהבת גלידת יוגורט עם אפרסק פסיפלורה או עם תותים...
איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל? אני לא מסוגלת לשתות משהו שהוא לא דיאט אז לכן דיאט קולה לימון... RC זה זוועה ואיזו התעללות של מישהו... חכו חכו שאני אתפוס אותי
אחלה שבת,

jenngirl

New member
כןןןן!!../images/Emo82.gif

גלידת יוגורט עם אפרסק פסיפלורההה
זה טעים!

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה? -לא נערך מה שיהיה יהיה..
איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים? -אאהה....פונץ' בננה........
את האמת לא מצאתי שום הבדל בין הקולה לפפסי וRC לא טעמתי אבל פפסי הכי טוב בגלל העטיפה...חח

דיתוּש

New member
../images/Emo24.gifבטח שהתגעגענו!!!

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה? לובשת כמה שפחות בגדים, ונכנסת כמה שיותר להתקלח!
איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים? וניל עם עוגיות!
איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל? אני שונאת קולה שהיא לא קוקה-קולה אמיתית, וזה כולל הכל! גם פפסי, גם RC קולה. קולה לימון זו בכלל המצאה מסריחה.

*superstar*

New member
חם לי../images/Emo178.gif

איך נערכים? נוסעים לארץ אחרת
וואו יש יותר מדי.. עוגיות זה נחמד.. פינה קולדה גם.
פיכסההההה.. דיאט קולה עם לימון זה גועל נפש. מיץ פטל שולט.

בלבלונת

New member
יאאאאאאאא

תדרכי לנו על היבלות שאת טסה לך לניו יורק...
סתאאאאאאאאאאאם טיסה מהירה ותהני שם בחופשה...

שלי

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה=לובשים בגדים קצרים ומפעלים את המאוור.
איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים=תות בננה.
איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל=לא אוהב שונא לפעמים שותה קולה.

בלופ

התחילה עונת השרבים. איך אתם נערכים לקראתה? אוקי בתור אחת ששונאת את הקיץ על אמת !! אני מצויידת במזגן ומאוורר שכל היום פועלים והרבה קרטיב קרח במקרר !! איזה סוג של גלידה אתם הכי אוהבים? וניל עוגיות של האגן דאז
איזה ממשקאות הקולה בטעם לימון אתם אוהבים, אם בכלל? אני אוהבת רק לימונדה טריה סחוטה וטבעית !! שבוע מקסים

Fantasy WRC

New member
תשובות חמות שלי בלי מזגן...

1. מקלחת עם שירים 2. תות -בננה או תות או בננה 3.לא כל כך אוהב משקאות מוגזים, אבל אם אני ממש צמא, אז למה לא, כל טעם יתאים

WorldCenter

New member
שלי שלי שלי

1 - אין לי בעיה עם חום וגם עם קור, אני חושב שאם ממש יהיה לי חם אני אדליק מזגן או מאורר. 2 - וניל עם עוגיות. 3 - דיאט קולה לימון.

למעלה