שלישייה בבית:)

pushpu

New member
שלישייה בבית:)

אז ככה:) אני בת 21 וגרה עם חבר שלי בנתניה..בדירה מגניבה............. אני גרה איתו שם כבר חצי שנה , כאשר שבוע אחרי שעברנו לאח של חברי הייתה איזושהי בעיה והוא ביקש מאיתנו להישאר אצלינו כמה שבועות עד שייסתדר עם הכסף. כמה שבועות עברו לכמה חודשין, וכמה חודשים לחצי שנה..והוא גם לא מתכוון לעזוב.. עכשיו, חוץ מזה שאני רוצה להיות קצת לבד ובפרטיות עם החבר שלי..אחיו גם לא מנקה, לא שוטף כלים, לא מנקה אחריו בכלל!!!!!והוא גם לא משלם שכירות! אני וחברי הם אלה שעושים את "כל העבודה המלוכלכת" בבית! האם זה הגיוני? דיברנו איתו כמה פעמים- אך זה פשוט לא עוזר... לי כבר נמאס..התחלתי לנסוע להורים לסופי השבוע כי פשוט לא נעים לי להיות בבית.זה אח שלו.. ולא נעים להעיף אותו ככה מהבית..השאלה מה עשוים???????????????????????????????? תודה בר

נותנים תאריך יעד

שבתקופה הקרובה עד לתאריך הזה הוא משקם את חייו ואחר כך - אתם כבר לא אופציה בשבילו. מה החבר חושב? הנוכחות של האח מפריעה גם לו? (ברור שהעזרה בבית נוגעת לשניכם, אבל מה עם עצם נוכחותו?) אין מה לעשות, אנשים כאלה לא זזים אם לא מזיזים אותם.

אמרנו לו..

{זאת אני רק הכינוי שונה}. אמרנו לו..אך בגלל שזה אחיו של החבר שלי. החבר שלי מרחם עליו..ונתן לו עוד חודשיים.{ברור שחודשיים זה אומר עוד חצי שנה}. החבר שלי גם כן כבר משתגע גם מעצם זה שהוא לא עושה כלום בבית, וגם מעצם העובדה שהגיע הזמן לגור איתי לבד... בגלל שזה אח שלו.. לי לא נעים לנקוט פעולה..ולהגיד לו משהו. בר

kkarinn

New member
לפי דעתי ...

לפי דעתי, את צריכה קודם לדבר עם החבר שלך, ואחריזה שניכם ביחד אם אחיו (כשהאדם שאמור לדבר יותר זה חבר שלך, ולא את). אתם אמורים להסביר לו את המצב, ולדרוש ממנו שיתחלק איתכם בעבודות הבית, אם לא יעשה את כולם, משום שהוא לא משלם שכירות וזה המינימום שהוא יכול לעשות, ולהבהיר לו שאתם מעוניינים לגור לבד...

אז גם לחבר שלך לתת תאריך יעד

ולהבהיר לו שאת לא מוכנה לחיות ככה יותר, ושאת לא מוכנה לסבול בגל ויתורים שהוא עושה. גם את חיה שם, ויש לך מילה שווה לשלו.

מותר לי

New member
דברי עם חבר שלך,

תגידי לו שיגיד לאחיו שעד תאריך X הוא יוצא מהבית, ותציבי לו שתי ברירות: או את או אחיו! תודיעי שמבחינתך אם הוא נשאר אפילו יום אחרי- את עוזבת את הבית! אם את חשובה לו הוא יעשה הכל כדי לא לאבד אותך בגלל אחיו.

אממ אולטימטום..

אני לא יכולה להגיד דבר כזה לחברי מכיון שזהו אחיו!!!! אני לא יכולה להעמיד אותו באמצע בין שנינו. לי ברור מאליו שהוא ייבחר בי על פני אחיו אך איני רוצה להגיע למצב הזה.

מותר לי

New member
ברור אך זו אופציה אחרונה

כי לבקש כבר ביקשת, הבטחות הוא כבר נתן, תאריך כבר הגיע ועבר, לאחר מעשה תוכלי להסביר לחברך את המניע מאחורי ההכרזה, עכשיו אם את לא רוצה שהוא ימשיך לגור איתכם אז זו הדרך היחידה לגרום לכך. ואל תפחדי על אחיו, הם לא יריבו בגלל זה, וכשתתחתנו אני מאמינה שהוא לא יסע איתכם לירח דבש... לא הגיע הזמן לגרום לו להיות עצמאי? (במיוחד שהוא מפריע למהלך חייך התקין!)

Sunny Bagel

New member
קודם כל מציעה:)

דבר שני, לדעתי לתקוע את החבר שלך באמצע כשליח לא יעזור. את הרי גרה עם חבר שלך, מערכת היחסים איתו היא מן הסתם קרובה מאד, ואת בעצם חלק מהמשפחה. מה שאני אומרת פה בעצם, זה שאת צריכה לפנות לאח של חבר שלך ולומר לו, חד וחלק שזה מפריע לך, שלא נוח לך ואת מבקשת שהוא יעזוב. אני יודעת שזה מה שאני הייתי עושה, וחבל לך להתפתל ולהרגיש לא בנוח כל הזמן- ועוד בבית שלך. בהצלחה!

מותר לי

New member
לא ניראה לי

כי אז תהיה הרגשה כאילו היא רוצה להפריד בינהם, יותר מדויק- להפריד את החבר ממשפחתו... מבחינת האח עדיף שהחבר יבקש ממנו ולא היא.

goldyboy

New member
האח צריך ללכת

חלילה אני לא אומר את זה בשביל לסכסך, אבל זה בית שלהם, הם זוג והם לא צריכים את האח אתם. הוא עובד? מרוויח משכורת? שישכור דירה, כמו שאחיו עושה. ומה יעשו אחרי החתונה? עדיין יגורו עם האח? אם עושים את השיחה אתו בטקט ומסבירים לו שהם צריכים את הפרטיות שלהם והם רוצים לבנות לעצמם בית, יש סיכוי סביר שהוא יבין את הרמז. אם לא, פשוט אומרים לו שהגיע הזמן שהוא יעבור למקום משלו, קצת יותר בתקיפות. ואני כן מציע שבנושא הזה תעמדי על שלך. כל אחד צריך לחיות את החיים שלו והאח אמור להבין. אבל צריך לנסות לעשות את השיחה ברוח טובה. בהצלחה

למעלה