שלישיה

שלישיה

שאלה : למה כולם מחפשיפ שלישיה שהיא גבר אחד ושני נשים ? למה אין חיפוש לשלישיה שהיא 2 גברים ואישה? מה דעתכם ?

לא חיפשתי כזה או כזה

אבל אני יכול להגיד לך ש: א. גברים הרבה יותר תחרותיים במה שנוגע לאגו, ולראות עוד גבר איתם במיטה זה מעורר קינאה מצד אחד והומופוביה מצד שני ב. נשים חושבות מיד על איך הן יספקו שני גברים ביחד ונלחצות. ג. גברים לרוב לא חושבים על איך יספקו שתי נשים ביחד אלא איך שתיהן יענגו אותם. צא וחשוב.

53RJ0

New member
יופי של סיכום!../images/Emo153.gif

אכן, קלעתה בול! חןץ מזה זה הרבה יותר יפה מבחינה אסטטית לראות בחור ושתי בנות מאשר בת אחת "תקוע" על שתי מוטות, זה נראה כאילו היא פרגית על שיפוד
למרות שלי אישית אין בעיה עם זה, אבל עם היתי צריך לבחור היתי מעדיף את השתי בנות מאשר עוד בן במיטה למרות שאיך שאני מכיר את עצמי אני מוצא את הבת ושני בנים יותר מגרה מינית, כי בן ושתי בנות זה כבר יצאה מכל החורים.

דוקא לי יש בעיה עם שתי בחורות..

זה אומנם נראה יפה בסרט כחול.. אבל אני לא הייתי רוצה להיות עם עוד בחורה, לא רואה את עצמי עם בחורה.. מה אני אעשה איתה?! לא נמשכת לנשים. אוהבת מאוד גוף נשי, חזה גדול והכל, אבל להיות עם אישה.. לא יודעת. לעומת זאת, עם שני גברים.. לא הייתה לי בעיה להתענג ולענג. בכלל לא מפחיד אותי. אבל זה רק בגדר פנטזיה, לא נראה לי שהייתי מממשת את זה.

מסכים

גם אני חושב שנשים נראה יותר טוב . השאלה הגדולה היא אם .... הרבה חולמים על 2 גברים למה לא רואים חיפוש בנושא?

dvr38

New member
ואני אומר לך ששני גברים ואישה אחת

מטריף לא פחות..

noinga

New member
../images/Emo108.gifואני אומרת

שזו הפנטזיה הכי רטובה שלי

november76

New member
כנראה אני לא נמנית עם "כולם"

לי אין בעיה עם שום שלישייה.

tomerbel

New member
אפשר פשוט רביעייה...

אפשר לעשות את זה עם שתי נשים ושני גברים ואז כולם יהיו מרוצים.......

למעלה