שלישיה

פאולה12

New member
שלישיה

עזרה/עצה/מילה

טוב אז נתחיל
אני נשואה בשנית עם גבר שנשואי בשנית כבר מעל 20 שנה ( שנינו מתקרבים לחמישים ) ויש לנו סקס מטורף כשבו אנו מדברים על לצרף גבר למיטה ( פנטזיה של בעלי)
הוא כל הזמן רוצה לשמוע שבגדתי בו ( למרות שמעולם לא עשיתי זאת ) במהלך נישואינו ( טוב ברור לכם שעם ילדים שלי שלו ושלנו , משכנתא , חובות, וגרוש וגרושה לא היה לנו קל בכלל ) היו לנו תקופות קשות שבהם הקשר הזוגי והמיני היו על הפנים, לאחרונה הילד האחרון עזב את הבית ואנחנו לבד , והתחלנו לעשות סקס בלי חשש מהפתעות, גם המצב הכלכלי השתפר , והבנתי שהמחשבה שלו שאני עם גבר אחר עושה אותו "חרמן" יותר מהרגיל והסקס בשמים, בהתחלה לא אהבתי שלא מפריע לו שאני עושה/עשיתי סקס עם גברים אחרים אבל מכיוון שהבנתי שזאת הפנטזיה שלו ואני יוצאת מרוצה כי הוא עושה הכל ל"שמח" אותי במיטה זרמתי איתו
לאחרונה הוא התחיל לדבר על זה במהלך היום והתחיל לוחץ לכיוון ואני קצת נרתעת, האם לדעתכם לצרף גבר למיטה לא יגמור לי את חיי הנישואין ?
אני יכולה לומר שאני אוהבת ותמיד אהבתי אותו ונמשכת אליו מאוד ולא רואה את עצמי עם גבר אחר אבל כל פעם שאני מסרבת להמשיך בנושא מעבר למיטה יש התקררות מצידו , לטענתו אין לנו הרבה זמן לעשות דברים כאלה ( אנחנו לא צעירים ) והוא רוצה להגשים את זה ורק איתי
אני רוצה להוסיף שבמהלך כל חיינו המשותפים הוא היה בעל קנאי בטרוף, ואפילו שגיסי מחבק אותי הוא נטרף ואני רואה זאת בתגובותיו, וגם אני דיי קנאית אליו, ושוב לטענתו הוא רוצה לראות אותי אם גבר אחר שיספק אותי ולדעתי רוצה להצטרף בהמשך ( גם לקיים מגע עם גבר ) זה גם פנטזיה שלו להרגיש גבר ( אני שוב אוסיף שאני חודרת אליו עם ויברטור מידי פעם והוא נהנה מאוד )

בקיצור אני לא יודעת מה לעשות

ד ר ל י

New member
הי פאולה

אני לא יודעת מה לייעץ לך, אולי צריך יעוץ מקצועי. או שמישהו אחר פה בפורום מבין בזה יותר.

ד ר ל י

New member
באמת?
אבל כאן אין לי מושג

זה מבלבל שמצד אחד כתבת שהוא מאד קנאי ומצד שני הוא רוצה לממש את הפנטזיה שלו.

achokler

New member
לכי על זה

מה יש לך להפסיד
טבען של פנטזיות להתפוגג ברגע שמגיע להגשמה

achokler

New member
באמצע הוא מפסיק

מחליט שזה לא בשבילו. יורד מהעניין לגמרי.

עצה

כתבת גם שהוא היה קנאי בטירוף. זה מרמז שאמנם יש לו פנטזיה אבל אולי גם לא כדאי לסמוך עליו כי אין לדעת איך יגיב אחרי מימוש הפנטזיה וזה בהחלט יכול להרוס הכל. העצה, אם את מחליטה ללכת לקראתו - תפסעי\ו בצעדים קטנים כדי שאפשר יהיה לחזור בכם.

למשל, להיפגש עם הגבר שתמצאו בבר ושם את והגבר הזר תהיו במגע. זה מקום ציבורי לכן יהיו רק טיפה נגיעות ונשיקות. אחר כך כשתלכו הביתה לבעלך (ולך) יהיה מושג טוב יותר איך הוא מרגיש עם זה מייד \ בחלוף יום \ ובחלוף כמה ימים.

גם אם הוא מרגיש בסדר, עדיין לא הייתי קופץ מייד וצועד עוד צעד קטן קדימה. למשל שהגבר יבוא אליכם ורק יצפה בך ובבעלך ואולי יגע בך תוך כדי קלות מהצד. וזהו!!!

אני מאמין שאם אחרי שני אירועים מהסוג הזה לא יהיו לבעלך שום התקפי קנאה והוא עדיין ירצה להמשיך אז נראה שהכל יהיה בסדר. אבל יש בהחלט מצב שבאירועים המקדימים הקנאה שלו תבער והוא בעצמו יבין שהוא לא מסוגל להכיל את הפנטזיה, ותעודת הביטוח שלך תפעל יפה

פאולה12

New member
תודה

אני מנסה להבין מאיפה כל זה נובע ולא ממש סגורה על תשובה

מצד אחד הוא מתנהג ביום יום כבעל קנאי ושום דבר לא עובר לו ליד העין/האוזן/הפה מבלי שיגיב ויתן תחושה של "בעלות" עלי כאשתו , מצד שני בסקס הוא עושה הכל ( לא צעיר אחרי התקף לב מקבל תרופות נוספות ולוקח סיאליס ) בשביל לענג אותי ומאוד נהנה ( אחרת לא היה מבקש כל יום , נכון ?)

העניין הוא שאני לא סגורה על זה מבחינתי ו....... מה יקרה אם ?????? אם זה יחרפן אותו , ישפיל אותו, יפגע בכבודו, או בכלל הוא לא יואהב את זה בכלל , אין דרך להחזיר את הגלגל אחורנית ואז אני הפסיד אותו ולזה אני לא מוכנה , וחשבתי לי איך אני ארגיש אחרי ...... וגם את זה לא אהבתי.......

במחשבה זה נשמע הכי כייף שבעולם אבל כשיוצאים מחדר המיטות זה הכי לא ...

אמרת להפגש עם גבר בבר ציבורי ולתת לו לגעת בי , או לקיים יחסי מין עם בעלי והגבר יתבונן/יגע בי זה אומר שאני מסכימה ואני חוששת כמו שנאמר גם פה באחת התשובות האם שווה להפסיד גבר שעושה לי טוב בסקס בשביל האולי הזה ?

שאלתי כאן את השאלה כי אני לא יודעת מה גבר חושב ? אני ממבט של אישה חושבת שונה .

האמת שקראתי קצת על זה ובכל מצב הסוף פוגע בזוגיות או באחד הצדדים , לדעתי זה להכניס ראש בריא למיטה חולה , !!!

פיני87

New member
שלישיה

שלום לך פאולה ,אם השם הזה הוא אמיתי , דעי לך שזה שם מיוחד ויפה ,
לשאלתך , כנראה שבעלך באמת רוצה זאת ולא מתוך אי אכפתיות אליך אלא מתוך כך שהוא מנסה לעלות מדרגה
על מנת לספק אותך וכנאה שגם את מעוניינת מזה לא פחות ממנו , בסוג זה לש סקס צריך להיות זהירים כי את עלולה להתאהב
אני לא יודע את כל הפרטים אבל מרשה לעצמי לתהות למרות שיכול להיות שהוא מספק אותך , עדיין אם תפגשי מישהו
יותר יפה , יותר צעיר , עם איבר מין גדול יותר יכול להיות שלך לא תהיה דרך חזרה למרות שאת כותבת שאת אוהבת אותו ,
מצד שני יכול היות ששניכם מאד תתחברו לעניין וממש תיגרם לכם הנאה עילאית .
לפי ניתוח שאלתך ישנם דברים שאת מסתירה , יכול להיות בכוונה ויכול להיות שמבחינתך הדברים אינם חשובים,
אני יכול לומר לך כי בכל הסיפור הזה את לא נשמעת ממש תמימה ואני כותב זאת לא על מנת להקניט אותך ההפך , כאשר שואלים שאלה
כדאי לתת את מירב הפרטים , את נשמעת אינטיליגנטית מאד ולא אתפלא אם הובלת אותו לכיוון הזה ,רשמת שאת נשואה בשנית ולא בגדת בו בזמן הנישואין בינכם
מה שנשמע כאילו לפני שנישאת לו כן בגדת אך את לא מחשיבה זאת , את מסוג הנשים שמסוגלות למשוך כל גבר בלשון הפיוטית שלך ולכן את לא זקוקה לאישור ממנו ,אבל כאן
יש לך בעצם חלון הזדמנויות מצד אחד ( ברשות) ומצד שני לעומת בגידה , הוא בעצם ידע ששכבת עם מישהו וזה מפריע לך.

בכל אופן , ברור שלאשה שחושבת על זה אז גם היא מעוניינת אבל פוחדת , יש לי עוד הרבה לומר לך , אם תרצי עצה בנושא וזה מנסיון שיש לי בנושא , אשמח אם תשלחי לי הודעה פרטית
ואשמח גם להצטרף ,

למעלה