שליפים

larisa125

New member
שליפים

בעד? נגד? התשמשתם פעם? משתמשים בהם כעת? איך? מה? כמה למה? ולסיכום-ספרו סיפור כלשהו על פעם שבה השתמשתם ב"שליף"

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהשתמשתי פעם

לא משהו רציני. בעיקר ביסודי נראלי ואולי גם כמה נוסחאות באנגלית בחטיבה (טנסז, קונדישינלס וכאלה) שלא השתמשתי בהן יותר מדי. אני נהגתי לכתוב את מה שצריך על היד (מתחת לכפפה זה יעיל)
בכל מקרה, לא השתמשתי בזה כבר הרבה זמן ובכלל אני לא נוהגת לרמות במבחנים

The Ocean Girl

New member
השנה היא השנה הראשונה שלי בלי שליפים ../images/Emo6.gif

אני בעד שליפים כי אי אפשר לזכור הכל בעל פה.. ואם אני קוראת רק מילה אחת אני כבר יודעת הכל, כי התכוננתי, אנ ירק צריכה תזכורת ולקשר דברים לדברים אחרים.. אבל עכשיו אני לא עושה כי המורים מפחידים בינתיים

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifשליפים../images/Emo45.gif

עוזר
ולא תופסים אותי כי אני מכניסה את זה בתוך הבטריה של הפלאפון

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא מחרימים לך את הפלאפון?../images/Emo12.gif

זה מזכיר לי קטע שקרה היום עם המורה לתנ"ך שראתה את ידיד שלי מסיים לשלוח אסמס בתחילת השיעור "תן לי את הפלאפון" "מה? לא רוצה, זה הפלאפון שלי, למה שאני אתן לך אותו?" "אז לך למנהל" "אממ.. *חושב על זה עוד כמה שניות* טוב אני הולך" לקח את התיק והלך

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifהייתה פעם אחת..

בחטיבה שהיה בוחן בהיסטוריה עם מלא חומר ועם איזה טבלה ענקית שלא היה מצב שהייתי מצליחה ללמוד אותה אז כתבתי כל מיני ראשי תיבות של זה בתוך הקופסא של המקפיים חח ובסוף בכלל לא היה את הטבלה בבוחןXD מאז לא השתמשתי בשליפים

dolev45

New member
בחיים שלי לא עשיתי שליפים :|

או העתקתי. או רימיתי במבחן. או יצאתי מהמבחן בשביל לשאול אוחרים את השאלו תשל המבחן. או כל דבר שקשור לזה :-S ואני נגד חח.. אני לא חושבת שעושים מבחנים בשביל להלעלל בנו .. עושים לנו מבחנים בשביל להכין אותנו לבגרות.. אז מי שעושה עכשיו שליפים.. מה הוא יעשה בבגרות?

noam270

New member
את מאזנת את כל שאר הכיתה!../images/Emo6.gif

שדווקא כן משתמשים...

asaf105

New member
אממ נטראלי ../images/Emo6.gif

האמת שהשתמשתי בשליפים הכי גרועים אני אספר חח בכיתה ח' היה לנו במבחנים בקטע עם הקלוז(נו הקטע שצריך לזכור אוצר מילים שלמדנו ואז להשלים את המילים בקטע) אז לא היה מחסן מילים כמו שהיה בכיתה ז' ובגלל שאין לי מושג איך אפשר לזכור כל כך הרבה מילים בשביל קטע מסכן, אז כתבתי את כל המילים על השולחן, כן תחשבו שאני מפגר אבל המרוה שלמדתי איתה בכיתה ח' היא בלונדינית כל כך טיפשה וסתומה!(לא שיש לי בעיה נגד בלונדיניות
) אני לא היחיד, הילד שישב לידי, התכונה הכי מאפיינת אותו היא אי הכנת שיעורים, כאילו הילד הזה אף פעם לא הכין שיעורים! כשהוא הכין זה אולי פעם בחודש, והוא תמיד קרא תשובות בעל פה והמורה לא תפסה אותו וגם באיזה עוד מבחן עם המורה הזאת בכיתה ח', ילד שיושב בשולחן הראשון בטור הימני, ישב עם התיק על הכיסא לידו, ובמבחן הוא שם את הדף כזה מציץ מהתיק, והעתיק מהדף את האוצר מילים שהיה צריך לזכור! ואפילו שהמורה הסתכלה לכיוון שלו היא לא ראתה את זה!

larisa125

New member
כמו שיובל אמרה, בהחלט עוזר../images/Emo13.gif

אני לא משתמשת בהם כל כך הרבה, לרוב אני לומדת למבחנים כמה ימים לפני אז אני זוכרת הכל. בכל אופן, הנה השיטות שלי: - לכתוב את התשובות בכתב קטן בתוך הדפדפת, בזה אני משתמשת הרבה בבר אילן, במבחנים הפנימיים, כדי לדעת את הנוסחאות בטריגונומטריה. - על כף היד בראשי תיבות\כתב מראה - לכתוב על המחק, על המרק וכו' -לשדך\להדביק דף קטן לחלק הפנימי של הקלמר - בתוך הנרתיק של המשקפיים
וסיפור מצחיק שקרה לי שנה שעברה, במבחן בהיסטוריה: לפני השיעור, כתבתי כמה עובדות על היד בעט כחול, ובסוף, במבחן בכלל לא השתמשתי בהם. אבל, כשהלכתי להגיש את המבחן, עמדו כמה ילדים ליד המורה כדי להגיש לה גם, אז ילדה אחת אמרה לי:" כל הלחי שלך כחולה". מסתבר , שכשעשיתי את המבחן, נשענתי עם הלחי על היד שעליה נכתבו התשובות והכל נמרח....אז לפני שהמורה תשים לב -שמתי את המבחן על השולחן שלה ורצתי לשירותים כדי לשטוף את זה

noam270

New member
בגלל שאני פחדנית...

אז לא
יש לי פחד תמיד שיתפסו אותי, ואני יודעת שבפעם הראשונה שאני אנסה עם שליפים יתפסו אותי... וחוץ מזה, אני בדרך כלל זוכרת הכל בראש, אז מהבחינה הזו אין לי בעיה...
אני אפילו לא מבריזה

Tom Sawyer10

New member
אני עושה שליפים אבל...

אני אף פעם לא משתמש בהם! הסבר: כשאני מכין שליפים אני מנסה שיהיו כמה שיותר מתומצטים, עניניים, וקצרים. וככה אני אחרי שמכין את השליף אני כבר זוכר את כל החומר שיש לי בראש סיכום שלו על רק 3 שורות! תנסו גם אתם

larisa125

New member
ככה קורה גם לי

בסוף אני אפילו לא משתמשת בהם....אבל אני תמיד מעדיפה שיהיה לי ל"יתר ביטחון"

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif בחיים לא

ואני גם לא מוכנה לשבת ליד ילדים עם שליפים, ואם הם מתעקשים אני משכנעת אותם לא לעשות
זה גם נובע מכך שאני מלשנית רצינית (טוב לא ממש רצינית אבל יש לי פוטנציאל רציני
)

למעלה