שליפות

נמשל

New member
שליפות

מה דעתכם על החמוד הזה? רק יצא מהתנור, 17 עם אפס ימים. בדיוק התחלתי לאמן וינגרים, אבל לא יכול להרשות לעצמי לאמן אותו בעמדה ראשית כי אני כבר מאמן 2 קשרים כוינגרים ועוד וינגר סביר. לא תהיה לי התקפה איתו. מצד שני, לאמן אותו בחצי אימון זה בעיה. מה אתם אומרים? Nativ Baranes (338057990) 17 years and 0 days, Next birthday: 06.04.2012 In passable form, inadequate stamina. A nasty fellow who is calm and honest. Has disastrous experience and inadequate leadership. Has divine loyalty. Owner: beitar malka hadera (since 16.12.2011) Total Skill Index (TSI): 950 Wage: 1 750 NIS/week Warnings: 0 Injuries: Healthy Speciality: Quick Current skills Keeper: disastrous Defending: passable Playmaking: disastrous Winger: solid Passing: inadequate Scoring: wretched Set pieces: wretched

זונע

New member
פעם ראשונה אחרי 7 וחצי שנים במשחק

שלפתי אקס'! לפחות נראה לי שזו פעם ראשונה...
בכל מקרה הוא בן 19 כוסעמק.

old friend

New member
תעלה אותו רמה אחת

ואז תמכור. תפנה לו מקום עד שיעלה... נראה לי שתרוויח יותר

Cade Foster

New member
ומה עם זה?

Keeper: disastrous Defending: wretched Playmaking: inadequate Winger: excellent Passing: poor Scoring: poor Set pieces: wretched גם הוא נשלף על 17-0 ויצא ישר למכירה

OZE5

New member
עצה שלי בקשר לבני 17 עם מצויין

עדיף להעלות אותם לאאוט, הם שווים משהו כמו 4-5 מיליון

Suli

New member
למה לא לאמן אותו בידידות? :|

עד העונה הבאה הוא כבר יגיע לפורמיד וינג לפחות שזה סביר למדי

זונע

New member
ד"א...

אני כבר איזה עונה שלמה מנסה למכור קשר טיטאניק עם הגנה בריל בן 26. אני כל שבוע מוציא אותו והוא לא נמכר, והוא ממשיך לקבל אימונים בהגנה כל שבוע...הוא עוד איזה שבועיים-שלושה צריך לעלות למאג הגנה. תקנו אותו ממני, הוא על 19 מליון וזה גרושים:|

get low

New member
ננצל את זה לשחקני נוער

סוף סוף יש לי שני שחקנים בולטים מאוד, שיהיה אפשר לעשות עליהם רווח עצום: 1: קשר בן 16 (36 יום), כרגע פאסבל בקישור, עם פוטנציאל אקסלנט, ופוטנציאל סוליד מסירה (לא ידוע רמה נוכחית). 2: חלוץ בן 15 (95 יום), כרגע סוליד הבקעה עם פוטנציאל אקסלנט, פוטנציאל פאסבל במסירה ורמה נוכחית של אינד' בווינג. רק חסר לי שיגלו לו ספשלטי ראש
האימונים שלי כרגע הם קישור בראשי (כדי לזרז את העליה של הקשר לאקסלנט, לא נשאר לו הרבה זמן), ומסירה במשני.

למעלה